שירות של חברת slingbox

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
הצטרף: אוקטובר 2009
מיקום: כפר ורדים
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

ביולי קניתי מכשיר בארה''ב slingbox PRO HD אחריי מספר חודשי שימוש (מוצלחים) המכשיר קרס. שיחה עם התמיכה של החברה אונליין הובילה אחריי מספר דקות לכך שהמכשיר תקול. ישר בלי שאלות הם הציעו להחליף בחינם את המכשיר. הם ישלחו חדש והם מבקשים לשלוח חזרה את המכשיר התקול (הם משלמים את מחיר המשלוח)

עד כה פתרון מעולה בלי ספק. הבעיה היא שבשביל לבצע את זה צריך לתת להם פרטי כרטיס אשראי אמריקאי או קנדי בלבד בשביל שיגבו ממנו תשלום במקרה והמכשיר התקול לא חוזר אליהם. ובנוסף הם שולחים רק לכתובת אמריקאית.

לי לא היה בעיה להתמודד עם הנושא מכיוון שיש לי משפחה בארה''ב אבל אני לא בטוח שזה אפשרי לכל אחד.

בכל מקרה יומיים אחריי הפנייה כבר הגיע המכשיר החדש למשפחה שלי בארה''ב וכעבור מספר ימים הוא כבר כאן בארץ הקודש.

ביקצור שירות מעולה אבל לאמריקאים, מי שבונה על פתרון למי שגר בחוץ שיהיה זהיר.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”