האם מישהו שמע ראה SAMSUNG PS42Q7H???
אני רוצה לרכוש פלסמה HD לאחר בירורים ובדיקות מצאתי את המסך הזה SAMSUNG PS42Q7H במחיר מאד ידידותי. עד כמה שאני מבין הנתונים שלו טובים והוא באמת HD, אני לא מוצא שום דבר עליו בפורום הזה שאני מאד מעריך, אם יש למישהו נסיון ראה שמע? אודה מאד לתגובות.
אני מאוד מרוצה ממנה - קבלתי אותה אתמול וזה תענוג להסתכל בה. אני רואה בה YES עם SVIDEO - ונהנה מכל רגע - מזכירה לפעמים LCD בחדות שלה בסרטים מסוימים (כמו הפריצה לאלקטרז ששודר עכשיו).
קבלתי המלצה עליה משרגי מ"לגאסי אודיו" בקריות (גם קניתי אותה ממנו במחיר טוב) - והוא מתעסק בד"כ עם היקרות.
רק דבר אחד - אין לה SCART ולכן חבור קומפוננט (RGB) מהממיר של YES קצת מסובך (צריך לקנות טרנסקודר שממיר SCART-RGB לYPBPR - עולה כ550 ש"ח) - אבל גם עם SVIDEO רואים טוב מאוד את YES.
ממליץ.
עוד דבר מדהים אתה - הזמנתי אותה בצהריים וקבלתי באותו יום בערב...
קבלתי המלצה עליה משרגי מ"לגאסי אודיו" בקריות (גם קניתי אותה ממנו במחיר טוב) - והוא מתעסק בד"כ עם היקרות.
רק דבר אחד - אין לה SCART ולכן חבור קומפוננט (RGB) מהממיר של YES קצת מסובך (צריך לקנות טרנסקודר שממיר SCART-RGB לYPBPR - עולה כ550 ש"ח) - אבל גם עם SVIDEO רואים טוב מאוד את YES.
ממליץ.
עוד דבר מדהים אתה - הזמנתי אותה בצהריים וקבלתי באותו יום בערב...
SAMSUNG PS42Q7H -מבקש עוד חוות דעת מהמקצוענים
גם אני מתלבט-
דגם חדש של סמסונג-HD אמיתי במחיר 13K הבדל של 1500 שקל בהשוואה ל-Panasonic TH42PWD8 שהומלצה לי כאן בשבוע שעבר
אנשים-הגיבו !!!
דגם חדש של סמסונג-HD אמיתי במחיר 13K הבדל של 1500 שקל בהשוואה ל-Panasonic TH42PWD8 שהומלצה לי כאן בשבוע שעבר
אנשים-הגיבו !!!
התחדשתי אתמול ב SAMSUNG PS42Q7H
קבלתי אתמול ואני מאוד מרוצה מהתוצאות בחיבורים סטנדרטים.
יש לי בעיה עם ה SVIDEO אני רואה שחור לבן
יש לי בעיה עם ה SVIDEO אני רואה שחור לבן
GS שלום
גם אני מעוניין במסך הזה...
אם תוכל לענות על שתי שאלות: האם יש לטלויזיה יש חיבור לאוזניות?
אתה אומר שבחיבורים סטנדרטים רואים טוב, אתה מתכוון לסקארט (לי יש ממיר הוט) ל AV ?
בכל מקרה נדמה לי שהשקעה בטארנסקודר סקארט לקומפוננט תשפר את התמונה?
למה לעזאזל הם לא משווקים בארץ את המודלים עם כניסות סקארט ?!
תודה
גם אני מעוניין במסך הזה...
אם תוכל לענות על שתי שאלות: האם יש לטלויזיה יש חיבור לאוזניות?
אתה אומר שבחיבורים סטנדרטים רואים טוב, אתה מתכוון לסקארט (לי יש ממיר הוט) ל AV ?
בכל מקרה נדמה לי שהשקעה בטארנסקודר סקארט לקומפוננט תשפר את התמונה?
למה לעזאזל הם לא משווקים בארץ את המודלים עם כניסות סקארט ?!
תודה