טלויזיות 47 אינץ LG

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
robertn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

רציתי לשאול מה ההבדל בין הטלויזיות:

LG 47LM620Y ו LG 47LM641Y.

האם הטלויזיות האלה טובות ואיכותיות? יש משהו בסדר גודל הזה של המחירים והוא יותר טוב? (לא פלזמה)

מה לגבי ה LG 47LM671Y ? במה היא שונה מהטלויזיות הנ"ל (חוץ מהאויזרים הנלוים שבאים איתה)?

mmm6589884
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

אני יכול להגיד לך שמדובר לפי חוות דעת של אנשים וביקרות במסכים טובים.
אבל אני חושב שכברעדיף את ES6200 גודל 46 לפי דעתי הי עדיפה ובעלת עיצוב מאוד יפה SMERT TV מעולה יכולת סטרימיר מעלות
ואיכות מעולה ב2D וגם ב3D אני חושב שהיא עדיפה אבל תראה תמסכים ותחליט
בהצלחה

robertn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

יכולות טלויזיה

שליחה #3 

לי יש סטרימר כך שזה לא בעיה, ראיתי גם את ה 6200 וגם את ה LG ולשניהם תמונה טובה אולי ל LG יותר טובה לא יודע. זה מאוד קשה להחליט מה יותר טוב כי המסכים נמצאים בדרך כלל במקומות שונים בחנות והכיול הוא שונה בכולם ולאו דווקה ברירת מחדל....
כבר לא יודע מה לבחור..... בטווח מחירים של עד 6000 ש"ח LED וגודל 46-47 מה כדאי לבחור? סמארט לא חשוב. איכות תמונה נטו.... ( למרות שהיום אין בעלי איכות תמונה טובה ללא סמארט)

mmm6589884
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אני חושב שES6200 עדיף אבל כדי לראות לפני הרבה ממלצים עליו בפרום וגם בפרומים אחרים.
אני מכיר את אחתו משנה שעברה D6400 והיא היתה מעולה ואכותית מאוד ב2D אבל בעיתית ב3D
ולפי מה שאני כיום גם 3D מעולה בES6200 וגם ב2D אז כנראה שיש שיפור משנה שעברה לא יודע עד כמה אבל המחיר לא יותר גבוה ואפילו נמוך ממה שהוציע תחילה D6400 אני חושב שכדי לך ללכת לחנות מתמחה ולראות תמסכים ולהחליט לא מחסני חשמל או אלמ שמה גם השירות נורא וכם התנאי תאורה בעתים יותר מדי אור שאי אפשר להבחין יותר מדי בזיגות אור ועננות וגם בזוויות צפייה בעתיות.
לכן תנסה לדוק תמסכים בחניות מתמחות בהצלחה

robertn פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

חנות מתמחה

שליחה #5 

איפה יש חיה כזאת? ברחובות?

mmm6589884
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

יש הרבה חניות מתמחות.
גם בתל אביב ורמת גן יש את ארמגדון יש את סטראיו עני יש את היי פי בתל אביב
חשמל נטו בראשון לציון שהיא מעולה יש חניות עם תנאי תאורה ביתם ויכולים לת מענה מקצועי יותר מוכרים שמנסים לדחוף מוצרים עם אפס ידע..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”