'שעת הפופקורן' – אכזבה גדולה או שהבעיה אצלי?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4810
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #1 

שלום,
רכשתי לאחרונה A-300 של Popcorn Hour.

אחת הסיבות שרכשתי מכשיר זה היא, היכולות להריץ בלו-ריי מלא כולל תפריטים וכולל הכנסת תרגום חיצוני.
בנושא זה, המכשיר מתפקד יפה מאוד, כולל הרצת תרגום חיצוני כאשר הסרט מורכב מכמה קבצי M2TS. תכונה שאין לאף סטרימר אחר שאני מכיר!

אך, כל הממשק והתפעול מאכזב ביותר! הדברים זזים לאט והמעברים בין תפריט לתפריט נוטים להיתקע. לדוגמה- אני משתמש בדיסק פנימי בתוך המכשיר, וכאשר אני מנווט אליו, לעיתים לקוח למכשיר לטעון אותו במשך כחצי דקה+. לעיתים כאשר אני נכנס לתפריט הראשי, הוא מסמן שאין גישה לקבצים מקומיים כי לוקח לו זמן לטעון את הדיסק. כמו כן, לגבי דיסקים ברשת.

לעיתים בעת עצירת קובץ רץ, המכשיר נכנס ל'מוות קליני' וחוזר לתגובה רק אחרי כדקה. לעיתים התקיעות נמשכת והמכשיר חזור לחיים רק לאחר ניתוק מהחשמל ו Reboot.

בקיצור, הכמות תקיעויות שיש למכשיר גדולה בהרבה מה TVIX6500 שהיה לי, גם כשהוא היה בשלבי פנסייה מתקדמים. ומדובר על מכשיר עם מעבד הרבה יותר מהיר.

כמו כן, לא ברור לי הניווט שלו שמזכיר יותר HTPC ולא סטרימר. למה כל פעם שאני נכנס לקבצים מקומיים, אני צריך לבחור מחדש את הכונן המיועד גם אם הוא היחיד שיש?

בקיצור חשבתי שאני 'מתקדם', אך בסופו של דבר הלכתי אחורה... :( :מבולבל:
האם זו בעיה במכשיר הספציפי או שזה טבעם של מכשירי פופקורן? ואני מודיע מראש, אין שום כוונה צינית בדברי, או סתם ניסיון לשאול שאלה רטורית כדי להוכיח משהו. אני רק רוצה שהמכשיר יעבוד, לפחות כמו סטרימרים שאני מורגל אליהם.
אשמח לשמוע תגובות, שי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46420
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

הממשק של מכשירי ה- Popcorn Hour באמת לא מוצלח, הוא מיושן ואיטי. מצד שני, הרבה אנשים נוטים לעבוד עם שלל פתרונות ה- MovieJukeBox שהוא מציע ואז בעיית הממשק מתגמדת.
האם כל הבעיות מתקיימות אצלך בעבודה עם HDD חיצוני? כי נדמה שהכונן נכנס כל פעם למצב שינה.

שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

מדובר בדיסק פנימי שבתוך המכשיר. אך הבעיה גם קיימת כשאני פונה לדיסק משותף ברשת שנמצא במחשב, אם כי נראה לי שבתדירות פחותה.
לא ברור לי איך מכשירים עם מעבד הרבה יותר איטי זזים יותר מהר?

שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

תגידו, איך אני רואה קיבולת/שטח פנוי בדיסק הפנימי :?:

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5010
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

בדקת האם המכשיר שלך מתחמם ??
אצלי (A300) הכל רץ חלק גם בדיסק פנימי וגם בחיבור USB וכמובן גם דרך הרשת.

כבר ראיתי מס' לא קטן של סרטים בנפח של כ-40GB גם בחיבור פנימי וגם דרך הרשת ולא הייתה לי שום בעיה .
אולי הבעיה היא במכשיר שלך .

ניסית לשדרג קושחה ?? (אצלי זה על האחרונה) ??

שי-כ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

איך אני יכול לבדוק אם המכשיר מתחמם?
רוב הסרטים, כולל בלו-ריי מלא רצים חלק גם מהרשת. הבעיה היא בעיקר המעבר של התפריטים או הכניסה לדיסק. לא ברור לי הטעינה הממושכת הזאת.
אני עם הקושחה אחת לפני האחרונה (זאת ללא הסינכרון לטאבלט/נייד).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”