שלום לכולם,
מעוניין לקנות טלויזיה 42" / 47" (מרחק צפיה כ-3 מטר)
השאלות שעולות:
1. הם לקנות מדגמי ה smart של samsung / LG טלויזיה 42" או לקנות 47" ולחבר אליה סטרימר ?
2. מדגמי ה smart של SAMSUNG/LG האם יש הבדלים בדפדפן? כי לפי מה שהבנתי שתי הדפדפנים פתוחים אך לזה שקיים ב LG יש תמיכה בפלאש 10...
3.האם לדגמי ה smart של SAMSUNG/LG ניתן לבצע עידכון תוכנה כך שאם יוצאת תמיכה לפלאש 11 אוכל לבצע עידכון פשוט ?
4.בטלויזיות של סמסונג יש LED דק ועבה - הבנתי שזה 2 צורות של תאורה במסך - מה יותר מומלץ ? האם יש שוני בצפיה כי לפי מה שראיתי לא שמתי לב.. (ראיתי שידור של הוט,הבעיה היא שכל השידורים של הטלויזיות שהולכים לראות על הפנים כיוון שעובדים עם ממיר אחד ומרכזיה אליה מחוברים כל הטלויזיות וזה פוגם מאוד באיכות - רואים מטושטש...)
תקציב - 3000-4000 ש"ח רצוי שתהיה אחריות 3 שנים ומעלה.
אם ב 47" יש טלויזיות ברמה גבוהה ( panasonic,sony,philips וכו'..) ורק המחיר של הטלויזיה הוא 4000 ש"ח ואני אצטרך להוסיף עוד 250-300 ש"ח לסרימטר - זה גם מקובל מאוד ואפשרי!
הצורך מהטלויזיה הוא כצפוי - איכות צפיה ושידור טובה עד כמה שאפשר מהשידורים של הוט,איכות שידור 1080 ברמה גבוהה כי אני הולך לנצל הצפיה מהמחשב או הסטרימר , כל השאר שיהיה סטנדרנטי.
תודה מראש לכל העוזרים בנושא.
בחירת טלויזיה
-
havahaklaeit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- קיבל תודות: 18 פעמים
התקציב שלך נמוך בשביל 47-46 אכותי תנסה לחפש עם יש את D5500 גודל 46 אני המלצתי לאנשים עליו והם מאוד מרוצים ויש לו SMERT YV וכנסית USB HD לשאלות שך הטרימיר המונה של הטוזיה לא תחליף לסטרימיר חצוני אכותי הוא טוב אבל לא ברמה של סטרימיר כמו A300 או אחרים לען עם אתה חובב ואדיו ורוצה יותר תפרטים פנעוחי סאונד וכולי תקנה סטרימיר חצוני ועדיף אכותי בהצלחהhavahaklaeit כתב:שלום לכולם,
מעוניין לקנות טלויזיה 42" / 47" (מרחק צפיה כ-3 מטר)
השאלות שעולות:
1. הם לקנות מדגמי ה smart של samsung / LG טלויזיה 42" או לקנות 47" ולחבר אליה סטרימר ?
2. מדגמי ה smart של SAMSUNG/LG האם יש הבדלים בדפדפן? כי לפי מה שהבנתי שתי הדפדפנים פתוחים אך לזה שקיים ב LG יש תמיכה בפלאש 10...
3.האם לדגמי ה smart של SAMSUNG/LG ניתן לבצע עידכון תוכנה כך שאם יוצאת תמיכה לפלאש 11 אוכל לבצע עידכון פשוט ?
4.בטלויזיות של סמסונג יש LED דק ועבה - הבנתי שזה 2 צורות של תאורה במסך - מה יותר מומלץ ? האם יש שוני בצפיה כי לפי מה שראיתי לא שמתי לב.. (ראיתי שידור של הוט,הבעיה היא שכל השידורים של הטלויזיות שהולכים לראות על הפנים כיוון שעובדים עם ממיר אחד ומרכזיה אליה מחוברים כל הטלויזיות וזה פוגם מאוד באיכות - רואים מטושטש...)
תקציב - 3000-4000 ש"ח רצוי שתהיה אחריות 3 שנים ומעלה.
אם ב 47" יש טלויזיות ברמה גבוהה ( panasonic,sony,philips וכו'..) ורק המחיר של הטלויזיה הוא 4000 ש"ח ואני אצטרך להוסיף עוד 250-300 ש"ח לסרימטר - זה גם מקובל מאוד ואפשרי!
הצורך מהטלויזיה הוא כצפוי - איכות צפיה ושידור טובה עד כמה שאפשר מהשידורים של הוט,איכות שידור 1080 ברמה גבוהה כי אני הולך לנצל הצפיה מהמחשב או הסטרימר , כל השאר שיהיה סטנדרנטי.
תודה מראש לכל העוזרים בנושא....
-
havahaklaeit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- קיבל תודות: 0
אני לא חובב אודיו ולא מעוניין בפענוח סאונד - לכן אני חושב שסטרימר מובנה יספיק לי.
כולה לשדר סרט מהמחשב או מדיסק קשיח חיצוני באיכות hd גבוהה ושיראה לי כתוביות עברית עם זה mkv עם תרגום מובנה או תרגום בנפרד או כל סוג קובץ אחר.
האמת שהטלויזיות הנ"ל מעניינות אותי:
1.טלויזיה LG 42LS570Y LED 42 אינטש
2.טלויזיה Samsung UA40EH5300 LED 40 אינטש
3.טלויזיה Samsung UA40ES5600M LED 40 אינטש
4.טלויזיה LG 47LE5500 LED 47 אינטש
5.טלויזיה Samsung UA46D5000 LED 46 אינטש
6.טלויזיה Samsung UA46D5500 LED 46 אינטש
מה הכי מומלצת ? כתמורה מלאה למחיר ?
כולה לשדר סרט מהמחשב או מדיסק קשיח חיצוני באיכות hd גבוהה ושיראה לי כתוביות עברית עם זה mkv עם תרגום מובנה או תרגום בנפרד או כל סוג קובץ אחר.
האמת שהטלויזיות הנ"ל מעניינות אותי:
1.טלויזיה LG 42LS570Y LED 42 אינטש
2.טלויזיה Samsung UA40EH5300 LED 40 אינטש
3.טלויזיה Samsung UA40ES5600M LED 40 אינטש
4.טלויזיה LG 47LE5500 LED 47 אינטש
5.טלויזיה Samsung UA46D5000 LED 46 אינטש
6.טלויזיה Samsung UA46D5500 LED 46 אינטש
מה הכי מומלצת ? כתמורה מלאה למחיר ?
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- קיבל תודות: 18 פעמים
אתה ראיתה את המסכים?
או שרק מהסתכלות במפרט?
כי אני מציע קודם כול לראות כמה מסכים ויש לך דעה אלהם לבחור.
אני חושב שמסך טב לפי דעתי פה הוא D5500 גודל 46 המלצתי להרבה אנשים והרבה מרוצים
ולא אמרתי לחבובי אודיו אלה לחובי ואדיו ( מסכים) לא יתאים מסך בתקציב כזה..
אולי יתאים מסך 51 אנטיש כמו E490 ועם תיכול יותר לחרוג אז E550 שעולה5-5.5 אלף אני חושב שזה כדי עלמנת לקבל איכות עדיפה.
בהצלחה
או שרק מהסתכלות במפרט?
כי אני מציע קודם כול לראות כמה מסכים ויש לך דעה אלהם לבחור.
אני חושב שמסך טב לפי דעתי פה הוא D5500 גודל 46 המלצתי להרבה אנשים והרבה מרוצים
ולא אמרתי לחבובי אודיו אלה לחובי ואדיו ( מסכים) לא יתאים מסך בתקציב כזה..
אולי יתאים מסך 51 אנטיש כמו E490 ועם תיכול יותר לחרוג אז E550 שעולה5-5.5 אלף אני חושב שזה כדי עלמנת לקבל איכות עדיפה.
בהצלחה