האם יש מחליף לZL1 מצד טושיבה?) מבחנית נתונים טכנים*
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
שלום.
אני הרבה מאוד זמן לא כתבתי בפרום הזה בגלל הרחקה.
ואני עכשיו צריך עזרה ואני רוצה לקבל את זה מי שהכי עזר לי ונתן לי תיכלותת להבין יותר על עולם הטלוזיות שאני מאוד מאוד אוהב. ואני ממש לא מתכון להפר את החוקים כמו פעם ולא להספאם.
השתנתי.
תודה לעופר עם יבין אותי ולא יחסום אותי שוב.
אני רוצה לדעת עם טושיבה מוציא דגמי על שיחלפו את ZL1
מבחנית נתונים טכנים איכות תמונה עיבוד תמונה עומק שחורים נקדיות טבעית מנגנון החלקה וכולי
אני אשית נתקלתי במסך המדהים הזה והוא מסך פמאונלי בעני רבים
אני מאוד מאוד אוהב אותו והעדפתי אותו גם על VT50 גם בענין עומק השחורים והנקדיות וגם בענין החדות והברות המטרופת שלו 1200CM ועיבוד תמונה משכול שמצליח להחליק הרבה מאוד בעיות גם בSD ונותן תמונה מעולה בHD שלא ראיתי כמהו כמו רבים מסכי FULL LED הוא מאוד מאוד מתקדם ואני א מחשיב אותו לא פחות מ9706
גם בעומק השחרים אני רוצה לדעת עם היה מסך של טוישבה או של חברה אחרת עם נתונים טכנים טובים משלו וכמה הוא יתמוכר?
אני כרגע צופה מ47 במרחק מטר וחצי בLG LX6500 ונהנה אבל אני רוצה לצפות ביותר גדול ויותר אכותי אבל הבעיה היא תקצבית. אני רוצה לדעת כמה מסך בגודל 55 FULL LED יעלה ויתן פייט למסך הזה ואני לא רוצה את VT50 ראיתי אותה היא מדהימה אבל אני ממש לא רוצה פלזמה לא רק בגלל הצרבות אלה גם בגלל הבירות ושצריך לצפות בה בתנאי תאורה חשכוחים עלמנת להנות מצבעים לא דהיום וסגוגנים ולפי דעתי LED מתמוד יותר טוב בתנאי תאורה קשים ונותן צבעים בהרים סגוגנים ויותר כחולים בהרבה מסך פלזמה שיותר נאמן למקור ואני אוהב תסגנון הותר חי.י.
עכשיו לפרטים על הרגלי צפייה:
1. תקציב לא יודע בסביביות 17-22 אלף וגם לא עכשיו אני קצר בכסף ולא יודע מתי תתקים הרכישה
2. מרחק צפייה 2.5-3 מטר הכי הרבה
3. תכנים: כמעת רק HD וכמעת הרוב 1080P וקצת מימיר YES HD וטיפה SD חדשות וכולי
4. תנאי תאורה זה חדר אז אין בעיה של תנאי תאורה אבל אני מעדיף לצפות באור
תודה לעוזרים וסליחה עם היו שגאיות כתיב אני לוי למדיה בכתיבה ובארגון חח ודור חרתי עם עופר יסכים חח
זה מתן וכן עכשיו כמו שדור אמר אני פפולארי באתרים אחרים ואי אף עוזר בסקייפ כמו לדניאל ולרבים ואף בטלפון למדתי המון מאתר ומאמרים של עופר ואני כבר לא מספאים סתם תודה עם תגיבו בברכה מתן
אני הרבה מאוד זמן לא כתבתי בפרום הזה בגלל הרחקה.
ואני עכשיו צריך עזרה ואני רוצה לקבל את זה מי שהכי עזר לי ונתן לי תיכלותת להבין יותר על עולם הטלוזיות שאני מאוד מאוד אוהב. ואני ממש לא מתכון להפר את החוקים כמו פעם ולא להספאם.
השתנתי.
תודה לעופר עם יבין אותי ולא יחסום אותי שוב.
אני רוצה לדעת עם טושיבה מוציא דגמי על שיחלפו את ZL1
מבחנית נתונים טכנים איכות תמונה עיבוד תמונה עומק שחורים נקדיות טבעית מנגנון החלקה וכולי
אני אשית נתקלתי במסך המדהים הזה והוא מסך פמאונלי בעני רבים
אני מאוד מאוד אוהב אותו והעדפתי אותו גם על VT50 גם בענין עומק השחורים והנקדיות וגם בענין החדות והברות המטרופת שלו 1200CM ועיבוד תמונה משכול שמצליח להחליק הרבה מאוד בעיות גם בSD ונותן תמונה מעולה בHD שלא ראיתי כמהו כמו רבים מסכי FULL LED הוא מאוד מאוד מתקדם ואני א מחשיב אותו לא פחות מ9706
גם בעומק השחרים אני רוצה לדעת עם היה מסך של טוישבה או של חברה אחרת עם נתונים טכנים טובים משלו וכמה הוא יתמוכר?
אני כרגע צופה מ47 במרחק מטר וחצי בLG LX6500 ונהנה אבל אני רוצה לצפות ביותר גדול ויותר אכותי אבל הבעיה היא תקצבית. אני רוצה לדעת כמה מסך בגודל 55 FULL LED יעלה ויתן פייט למסך הזה ואני לא רוצה את VT50 ראיתי אותה היא מדהימה אבל אני ממש לא רוצה פלזמה לא רק בגלל הצרבות אלה גם בגלל הבירות ושצריך לצפות בה בתנאי תאורה חשכוחים עלמנת להנות מצבעים לא דהיום וסגוגנים ולפי דעתי LED מתמוד יותר טוב בתנאי תאורה קשים ונותן צבעים בהרים סגוגנים ויותר כחולים בהרבה מסך פלזמה שיותר נאמן למקור ואני אוהב תסגנון הותר חי.י.
עכשיו לפרטים על הרגלי צפייה:
1. תקציב לא יודע בסביביות 17-22 אלף וגם לא עכשיו אני קצר בכסף ולא יודע מתי תתקים הרכישה
2. מרחק צפייה 2.5-3 מטר הכי הרבה
3. תכנים: כמעת רק HD וכמעת הרוב 1080P וקצת מימיר YES HD וטיפה SD חדשות וכולי
4. תנאי תאורה זה חדר אז אין בעיה של תנאי תאורה אבל אני מעדיף לצפות באור
תודה לעוזרים וסליחה עם היו שגאיות כתיב אני לוי למדיה בכתיבה ובארגון חח ודור חרתי עם עופר יסכים חח
זה מתן וכן עכשיו כמו שדור אמר אני פפולארי באתרים אחרים ואי אף עוזר בסקייפ כמו לדניאל ולרבים ואף בטלפון למדתי המון מאתר ומאמרים של עופר ואני כבר לא מספאים סתם תודה עם תגיבו בברכה מתן
נערך לאחרונה על ידי mmm6589884 ב 05/12/2012 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ה-ZL1 הוא עוף מוזר ולדעתי לא עושים כאלה מסכים יותר. כדאי לדבר עם ניופאן, יתכן שיש להם עדיין יחידות בנמצא.
ה-ZL2 אמור להחליף אותו, ולדעתי הוא עולה עליו בכמה רמות.
מבחינת הנתונים גרידא, יש מספר רב של מסכי דגל כיום בתקציב שלך בגודל 55".
מבחינת הנתונים גרידא, יש מספר רב של מסכי דגל כיום בתקציב שלך בגודל 55".
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

עופר אשמח לדעת במה הוא עולה עליו?
מבחנית איכות תמונה נטו?
עמוק שחורים? נקדיות טבעית? עיבוד תמונה התמדות עם תנאי תאורה קציונוום
יכלות יותר טובות של ליטה על התאורה האחורית המלאה
כי לא יצא לי לראות אותו ולפי מה הבנתי מבחנית איכות תמונה הוא נחות ZL1 ודגם אני חושב שזה נאמר גם כן.
ועוד שאלה אני קראתי ביקרות של VT50 יש נקדיות של 3200 לעומת 5000 ++ בZ1
מי נותן תמונה יותר טובה לטעמך? ומי המסך לפי דעתך הטוב בעולם
ותודה שנתתה לי הזדמנות שניה
מאוד מעריך אותך ותידע שלך במסכים למדתי ממך המון
מבחנית איכות תמונה נטו?
עמוק שחורים? נקדיות טבעית? עיבוד תמונה התמדות עם תנאי תאורה קציונוום
יכלות יותר טובות של ליטה על התאורה האחורית המלאה
כי לא יצא לי לראות אותו ולפי מה הבנתי מבחנית איכות תמונה הוא נחות ZL1 ודגם אני חושב שזה נאמר גם כן.
ועוד שאלה אני קראתי ביקרות של VT50 יש נקדיות של 3200 לעומת 5000 ++ בZ1
מי נותן תמונה יותר טובה לטעמך? ומי המסך לפי דעתך הטוב בעולם
ותודה שנתתה לי הזדמנות שניה
מאוד מעריך אותך ותידע שלך במסכים למדתי ממך המון
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מתן 147?...חזרת?
אהבתי את סעיף 1. בהודעה שלך. מתוחכם.
מה בסוף עם עניין הרזולוזיה ב lg? היה מזוייף או לא?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 81#1278381
אהבתי את סעיף 1. בהודעה שלך. מתוחכם.
מה בסוף עם עניין הרזולוזיה ב lg? היה מזוייף או לא?
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 81#1278381
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

חח טל למה תקורא לי מתן 147
? קרא לי מתן
ולא הוא לא היה מזיוף אח שלי נהנה עד עכשיו ממנו ומסך טוב לפי דעתי..( הוא כרגע בסלון וLG LX6500 בחדר שלי בגודל 47 גם הבאתי תמנות בפרום אחר)
אני אף פעם לא נעלמתי תמיד קראתי ואהבתי לעכןב אחרכם אתם עזרתם לי המון והבנתי ד הרבה מאוד דברים שלא ידעתי וחקרתי
וכרגע אני עוזד לאנשיים גם בסקייפ ולא מטעה.. אומר תמיד תראה קודם שאול שאלות וכולי.
קראתי מלא מאמרים מלא מדע טכני על מסכים איך הוא פעול וכולי ויש לי הרבה יותר מידע מפעם ומכון תמיד לעזןר.
ויש לך משהוא לכתוב בנושא? מה תחשוב על ZL1 לעומת שZL2 מאוד נהנתי מZL1 וחושב שהיא אחד המסכים הטובים בעולם עם לא הטוב מכולם אולי אני מגזים אבל ממש התלהבתי ממנה והתאבסתי שהיא לא נמכרת יותר.
? קרא לי מתן
ולא הוא לא היה מזיוף אח שלי נהנה עד עכשיו ממנו ומסך טוב לפי דעתי..( הוא כרגע בסלון וLG LX6500 בחדר שלי בגודל 47 גם הבאתי תמנות בפרום אחר)
אני אף פעם לא נעלמתי תמיד קראתי ואהבתי לעכןב אחרכם אתם עזרתם לי המון והבנתי ד הרבה מאוד דברים שלא ידעתי וחקרתי
וכרגע אני עוזד לאנשיים גם בסקייפ ולא מטעה.. אומר תמיד תראה קודם שאול שאלות וכולי.
קראתי מלא מאמרים מלא מדע טכני על מסכים איך הוא פעול וכולי ויש לי הרבה יותר מידע מפעם ומכון תמיד לעזןר.
ויש לך משהוא לכתוב בנושא? מה תחשוב על ZL1 לעומת שZL2 מאוד נהנתי מZL1 וחושב שהיא אחד המסכים הטובים בעולם עם לא הטוב מכולם אולי אני מגזים אבל ממש התלהבתי ממנה והתאבסתי שהיא לא נמכרת יותר.
עופר ,oferlaor כתב:ה-ZL1 הוא עוף מוזר ולדעתי לא עושים כאלה מסכים יותר. כדאי לדבר עם ניופאן, יתכן שיש להם עדיין יחידות בנמצא.
מבחינת הנתונים גרידא, יש מספר רב של מסכי דגל כיום בתקציב שלך בגודל 55"....
אשמח אם תוכל להסביר לי כיצד הzl2 עולה על הzl1 בכמה רמות.
אם נשים רגע את התמיכה ב4k בצד אז ה1zl עולה על הzl2 בביצועים בכל פרמטר.
512 אזורי תאורה לעומת 32 בzl2 , עוצמת הארה עדיפה בהרבה וביצועי קונטרסט
ועומק שחורים טובים יותר בהתאם. אותו כנ״ל לגבי סעיף אחידות התמונה.
גם התלת מימד ללא משקפיים שקיים בzl2 נותן תוצאה ממש לא טובה וזה בלשון המעטה
בין היתר כפי שציינת בסקירה שלך על המסך.
אשמח להסבר.
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 05/12/2012 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

מצטרף לשאלהdor8 כתב:עופר ,oferlaor כתב:ה-ZL1 הוא עוף מוזר ולדעתי לא עושים כאלה מסכים יותר. כדאי לדבר עם ניופאן, יתכן שיש להם עדיין יחידות בנמצא.
מבחינת הנתונים גרידא, יש מספר רב של מסכי דגל כיום בתקציב שלך בגודל 55"....
אשמח אם תוכל להסביר לי כיצד הzl2 עולה על הzl1 בכמה רמות.
אם נשים רגע את התמיכה ב4k בצד אז ה1zl עולה על הzl2 בביצועים בכל פרמטר.
512 אזורי תאורה לעומת 32 בzl2 , עוצמת הארה עדיפה בהרבה וביצועי קונטרסט
ועומק שחורים טובים יותר בהתאם.
גם התלת מימד ללא משקפיים שקיים בzl2 נותן תוצאה ממש לא טובה וזה בלשון המעטה
בין היתר כפי שציינת בסקירה שלך על המסך.
אשמח להסבר....
ובכללי איזה מסך נחשב מבחנית נתונים טכנים יותר מZL1 וכמטובן באיכות נטו ועד 17-22 אלף אשמח לשמוע
אני מנסה לארגן תכסף אבל כנראה זה יקח קצת זמן