הכלבה הכי נגנבת בישראל? מה הפתרון?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73371
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
אמצנו כלבה מגזע האסקי סיבירי לפני כ 2-3 חודש. הכלבה נמצאת במרפסת מקורה. הבעיה היא שכל חודש כמעט מישהו (כנראה) גונב את הכלבה. הכלבה קשורה לשרשת ברזל עם שאקל, בהנחה ששום כלב לא יודע לפתוח שאקל אני יוצא מנקודת הנחה שמישהו נכנס פיזית וגונב אותה. חיזוק לכך בא בדמות האופי הנוח של הכלבה (לא נובחת עם זרים, להיפך - מאוד ידידותית לבני אדם) ומעצם העובדה שפעם ראשונה היא חזרה עם חוט קשור לקולר, חוט שהיא לעסה בשביל לחתוך/להשתחרר ולחזור אלינו. בפעם השניה שוב היא נעלמה, הפעם היא חזרה ללא קולר כלל (קולר רגיל וקולר נגד קרציות/פרעושים).
השאלה המתבקשת היא - מה עושים? אי אפשר לגדל אותה בבית לצערי, בכניסה לגינה יש שער הזזה חשמלי לחניית הרכב ולידו פשפש שאי אפשר לנעול (לא מעשי). לא עולה לי שום פתרון אחר ויש לי תחושה שאם גנבו אותה פעמיים, תהיה גם פעם שלישית.
שקלתי לשים מצלמת אבטחה, אבל זה לא ממש ימנע את הגניבה. אשמח לשמוע רעיונות.
אמצנו כלבה מגזע האסקי סיבירי לפני כ 2-3 חודש. הכלבה נמצאת במרפסת מקורה. הבעיה היא שכל חודש כמעט מישהו (כנראה) גונב את הכלבה. הכלבה קשורה לשרשת ברזל עם שאקל, בהנחה ששום כלב לא יודע לפתוח שאקל אני יוצא מנקודת הנחה שמישהו נכנס פיזית וגונב אותה. חיזוק לכך בא בדמות האופי הנוח של הכלבה (לא נובחת עם זרים, להיפך - מאוד ידידותית לבני אדם) ומעצם העובדה שפעם ראשונה היא חזרה עם חוט קשור לקולר, חוט שהיא לעסה בשביל לחתוך/להשתחרר ולחזור אלינו. בפעם השניה שוב היא נעלמה, הפעם היא חזרה ללא קולר כלל (קולר רגיל וקולר נגד קרציות/פרעושים).
השאלה המתבקשת היא - מה עושים? אי אפשר לגדל אותה בבית לצערי, בכניסה לגינה יש שער הזזה חשמלי לחניית הרכב ולידו פשפש שאי אפשר לנעול (לא מעשי). לא עולה לי שום פתרון אחר ויש לי תחושה שאם גנבו אותה פעמיים, תהיה גם פעם שלישית.
שקלתי לשים מצלמת אבטחה, אבל זה לא ממש ימנע את הגניבה. אשמח לשמוע רעיונות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 532 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי
אני גר בבית פרטי עם 2 כלבים(3 עד לפני שבועיים
) ואיך שאני רואה את זה יש לך 3 אופציות, תלוי באמצעים, יכולות ורצונות
:
('1'- עדיפות גבוהה מבחינת אפקטיביות וההשקעה)
1) לסגור את החצר/'מתחם הכלבה' כמו שצריך - שום סוג של שלט/קולר/מצלמה לא ימנעו מגנב(ועוד גנב כלבים) לגנוב, להפך.
2) לבצע מארבים(או 'להיעזר' במישהו שיבצע) ולתפוש את האפס על חם, מה לעשות איתו זה כבר עניין אחר, לשיקולך...לפי התבנית, לדעתי יש סיכוי סביר שמדובר בקטין...
3) מצלמה אחת(או שתיים) על מוקד העניין(ואולי גם על מקום 'החדירה' לחצר), אבל אני מתכוון למצלמה ברמה גבוהה ו'מוגנת מאלימות'. לא כזאת כמו 'של כלבוטק' שרק אם אתה קרוב משפחה דרגה ראשונה של הבן אדם אז אתה יכול לזהות
אבל זאת כבר השקעה.
עם החומר המצולם אתה כבר פונה למשטרה, או לאיזה "יזם עיסקי" אחר לבחירתך
שיהיה בהצלחה
דורון.
כמובן, תמיד אפשר לאמץ כלב נוסף, קצת יותר טריטוריאלי
כך גם הרכוש שלך יהיה מוגן בקצת יותר אפקטביות 
אני גר בבית פרטי עם 2 כלבים(3 עד לפני שבועיים
1) לסגור את החצר/'מתחם הכלבה' כמו שצריך - שום סוג של שלט/קולר/מצלמה לא ימנעו מגנב(ועוד גנב כלבים) לגנוב, להפך.
2) לבצע מארבים(או 'להיעזר' במישהו שיבצע) ולתפוש את האפס על חם, מה לעשות איתו זה כבר עניין אחר, לשיקולך...לפי התבנית, לדעתי יש סיכוי סביר שמדובר בקטין...
3) מצלמה אחת(או שתיים) על מוקד העניין(ואולי גם על מקום 'החדירה' לחצר), אבל אני מתכוון למצלמה ברמה גבוהה ו'מוגנת מאלימות'. לא כזאת כמו 'של כלבוטק' שרק אם אתה קרוב משפחה דרגה ראשונה של הבן אדם אז אתה יכול לזהות
עם החומר המצולם אתה כבר פונה למשטרה, או לאיזה "יזם עיסקי" אחר לבחירתך
שיהיה בהצלחה
דורון.
כמובן, תמיד אפשר לאמץ כלב נוסף, קצת יותר טריטוריאלי
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
מעצבן
מדהים שהיא חוזרת כל פעם הביתה.
נראה לי שהגנב גר לא רחוק.
אולי שווה לפרסם בסביבה שלכם מודעה שנמצאה כלבה ולשים את התמונה שלה ומי שיבוא לבקש אותה הוא הגנב
אולי שווה לפרסם בסביבה שלכם מודעה שנמצאה כלבה ולשים את התמונה שלה ומי שיבוא לבקש אותה הוא הגנב
אני עובד עכשיו על סטארטאפ חדש
שבב שיסמן לך באייפון היכן היא נמצאת בכל רגע נתון
כמובן תידרש "התקנה "ראשונית
בדומה לשבב שיש היום לכלבים לצורך זיהוי
אם הכלב יגנב תוכל לעקוב אחריו דרך אפליקציה בנייד שתסמן לך אונליין את מיקומו
וכך תידע למצוא אותה-ולהרביץ לגנב ...
איך זה
ערן אתה נכנס איתי שותף?
נ.ב
יקראו לזה
ש ב ב ל ב !!!
איך זה
ערן אתה נכנס איתי שותף?
נ.ב
יקראו לזה
ש ב ב ל ב !!!
052-4200610
-
Huber
- חבר במועדון HT

ל ממש הבנתי, מה זה קולר עם מנעול? לא ראיתי מוצר שכזה בשום מקום.HaGingi כתב:לשים קולר עם מנעול (שנועל גם את הקולר)
ולשים שלט גדול שמותקנת מצלמה....
לגבי השלט, את זה אאמץ. אני מתכוון לשים מצלמת דמה ושלט שאומר שהמקום מצולם ע"י מצלמות אבטחה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

יש לה שבב, לא ממש עוזר כי מי שגונב כלב לא ילך איתו למקומות שמוודאים בעלות ע"י שבב מלכתחילה. כפי שצינתי שלט אני יציב עוד היום.MartinHSabag כתב:שמתם לה צ'יפ?
שימו שלט גדול שהמרפסת מצולמת ולכלב יש צ'יפ, אז חבל על המאמץ.......
-
Huber
- חבר במועדון HT

לגבי "גר לא רחוק" - יש מספיק סיפורים אמיתיים על כלבים שחזרו ממרחקים אדירים. אבל כן, אני מניח שהוא לפחות מאותה העיר (לקח לה פעם שעברה יומיים לחזור ופעם שניה יום).molvy כתב:מעצבן
אולי שווה לפרסם בסביבה שלכם מודעה שנמצאה כלבה ולשים את התמונה שלה ומי שיבוא לבקש אותה הוא הגנב...
לגבי המודעה - אני לא יודע אם אני רוצה שהגנב יגיע אלי, ומה אז?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. יש קולר עם GPS.
2. בפירוש הייתי מתקין מצלמת אבטחה.
לי זה נשמע כמו ילדים שעושים את זה, מישהו רציני שמטרתו גניבה, היה טורח להרחיק אותה מספיק בשביל שלא תוכל לחזור.
לי זה נשמע כמו ילדים שעושים את זה, מישהו רציני שמטרתו גניבה, היה טורח להרחיק אותה מספיק בשביל שלא תוכל לחזור.
-
Huber
- חבר במועדון HT

שותף? לא, אן לי את המשאבים. לקוח? בהחלטil62 כתב:אני עובד עכשיו על סטארטאפ חדש
איך זה![]()
ערן אתה נכנס איתי שותף?
נ.ב
יקראו לזה
ש ב ב ל ב !!!...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אתחיל עם מצלמה ושלט ונתראה מה קורה. תודה.fLy כתב:הי
אני גר בבית פרטי עם 2 כלבים(3 עד לפני שבועיים) ואיך שאני רואה את זה יש לך 3 אופציות, תלוי באמצעים, יכולות ורצונות
:
3) מצלמה אחת(או שתיים) על מוקד העניין(ואולי גם על מקום 'החדירה' לחצר), אבל אני מתכוון למצלמה ברמה גבוהה ו'מוגנת מאלימות'. לא כזאת כמו 'של כלבוטק' שרק אם אתה קרוב משפחה דרגה ראשונה של הבן אדם אז אתה יכול לזהותאבל זאת כבר השקעה.
עם החומר המצולם אתה כבר פונה למשטרה, או לאיזה "יזם עיסקי" אחר לבחירתך![]()
שיהיה בהצלחה![]()
דורון.
כמובן, תמיד אפשר לאמץ כלב נוסף, קצת יותר טריטוריאליכך גם הרכוש שלך יהיה מוגן בקצת יותר אפקטביות
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

כל עוד ניתן להסיר את הקולר - לא יעיל. אם היה שבב כזה מוטמע בכלבה - יעיל.sam22 כתב:יש קולר gps
אבל רוב הסיכויים שיסירו אותו.
מצד שני אולי זה יוכל לתת לך התראה על תזוזה.
לא מכיר לעומק...
-
Huber
- חבר במועדון HT

את 2 אני איישם, 1 לא רלוונטי, בשתי הפעמים היא חזרה ללא קולר - וכל עוד זה ניתן להסרה, לא יעיל.oferlaor כתב:1. יש קולר עם GPS.
לי זה נשמע כמו ילדים שעושים את זה, מישהו רציני שמטרתו גניבה, היה טורח להרחיק אותה מספיק בשביל שלא תוכל לחזור....
תודה