יש לי HTPC בסלון שאליו אני מבצע את כל ההורדות (פתוח 24 שעות) והא די ישן
INTEL 2 CORE 6600 2.4 GHz עם 2GB זיכרון במארז סילברסטון.
המחשב משמש בעיקר לסרטים 1080 ובלו ריי רימקס כבדים + כתוביות בעברית
הבעיה היא שהרעש של המאוורר בלתי נסבל בסלון!!!! ולכן העברתי לסלון IXTREAMER שאליו אני מעביר את כל הסרטים ואז אני רואה אותם כשהמחשב כבוי
האם יש אפשרות לקרר את המחשב רק עם צלעות קירור? האם יש דרך שקטה יותר לקרר? קראתי פה על NAS שיכול לבצע הורדות 24 שעות במצב שקט וניתן לחבר אותו לIXTREAMER, זהו פתרון טוב?
רעש מהמאוורר
-
omer15
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- nirhazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
קירור עם צלעות קירור בלבד לא מספיק למעבד כזה.
יש מאווררים שקטים מאוד, רק צריך לשים לב שצלעות הקירור יתאימו במארז.
ואולי הרעש הוא מהמאוורר של המארז, ואז החלפה זה עניין ממש פשוט.
יש מאווררים שקטים מאוד, רק צריך לשים לב שצלעות הקירור יתאימו במארז.
ואולי הרעש הוא מהמאוורר של המארז, ואז החלפה זה עניין ממש פשוט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
פשוט תחליף מאוורר. יש כיום מאווררים נהדרים, כמו ה-Antec TrueQuiet שהוא ממש שקט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
omer15
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
יש מצב שהרעש מגיע מהמאוורר של ספק הכוח?
קשה מאוד לאבחן אבל נראה לי שמירב הרעש מגיע ממנו - זה אומר שאני צריך להחליף ספק? (המאוורר נמצא בתוך הספק)
קשה מאוד לאבחן אבל נראה לי שמירב הרעש מגיע ממנו - זה אומר שאני צריך להחליף ספק? (המאוורר נמצא בתוך הספק)
- nirhazir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
כן, זה קרה לי פעם. אפשר לנסות להציל את המאוורר (לנקות, לשים שמן) אבל זה בדרך כלל פיתרון זמני. יש ספקים שאפשר להחליף בהם רק את המאוורר.
אבל נראה לי עדיף כבר להחליף ספק.
דרך פשוטה לאבחן: לעצור אותו עם עפרון לכמה שניות.
אבל נראה לי עדיף כבר להחליף ספק.
דרך פשוטה לאבחן: לעצור אותו עם עפרון לכמה שניות.
- CRAZYDIAMOND
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
מאוורר שמרעיש בד"כ תמיד ניתן להציל - מנסיון שלי: בד"כ אני פותח את המכסה של הציר שלו, מנקה קצת כמה שאפשר ומורח סביב הציר גריז לשימון ומסובב ידנית את המאוורר עד שאני מרגיש שהתנועה שלו הפכה להיות קלה יותר, סוגר את המכסה של הציר ומחזיר את המאורר למקומו.
השיפור הוא אדיר, המאוורר שקט מאוד וכמובן מסתובב מהר יותר, יש לי מאווררים שכבר יותר משנתיים עובדים לאחר טיפול כזה.
השיפור הוא אדיר, המאוורר שקט מאוד וכמובן מסתובב מהר יותר, יש לי מאווררים שכבר יותר משנתיים עובדים לאחר טיפול כזה.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
צודק, זה פיתרון ''טכנאים'' ידועCRAZYDIAMOND כתב:מאוורר שמרעיש בד"כ תמיד ניתן להציל - מנסיון שלי: בד"כ אני פותח את המכסה של הציר שלו, מנקה קצת כמה שאפשר ומורח סביב הציר גריז לשימון ומסובב ידנית את המאוורר עד שאני מרגיש שהתנועה שלו הפכה להיות קלה יותר, סוגר את המכסה של הציר ומחזיר את המאורר למקומו.
השיפור הוא אדיר, המאוורר שקט מאוד וכמובן מסתובב מהר יותר, יש לי מאווררים שכבר יותר משנתיים עובדים לאחר טיפול כזה....
זה לא יאומן מה ש WD40 עושה למאווררים