חבילת Super Premium ב-Yes ב- 19.90 ש"ח
הם הודיעו על זה לראשונה בפייסבוק
אפשר לראות גם כאן:
http://www.yes.co.il/joinus/havilamini. ... =34&row=18
וניתן גם להזמין את החבילה הזאת ב- yes online
אפשר לראות גם כאן:
http://www.yes.co.il/joinus/havilamini. ... =34&row=18
וניתן גם להזמין את החבילה הזאת ב- yes online
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
התקשרו אל אבא שלי לפני חודשיים - והציעו לו חבילת ערוצי פרימיום ב 15 שקל או 10 שקל (לא זוכר בדיוק)royik כתב:11 ערוצי פרימיום ב19.90 ש"ח:
ערוץ האוכל, ערוץ הבריאות, ערוץ הטיולים, בית+, היסטוריה HD, אגו טוטאל, ויוה+, בייבי, ג'וניור, דיסני ג'וניור, הופ ילדות ישראלית.
שווה, לא?...
בחשבונית חודש אחרי זה היה אפשר לראות חיוב של 5 ערוצי פרימיום במחיר מלא 14 שקל לערוץ!
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
כן , מחיר מלא לכל ערוץroyik כתב:לא הבנתי, חייבו אותו אחרי חודש במחיר מלא?
גם לי פעם הציעו חבילה של כמה ערוצי פרימיום (בריאות, אוכל וטיולים) במחיר דומה אבל החבילה שמציעים עכשיו מכילה הרבה יותר ערוצים ולכן יותר משתלמת...
היה חיוב של 70 שקל - או משהו בסיגנון.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לכמה זמן מחיר החבילה הזו בתוקף?
איזה שטויות אתה מדבר!
נתחיל בזה שההטבה הזאת שווה ביותר, איך שלא תסתכל על זה. מחיר הערוצים בנפרד מגיעים לכמעט 170 שקל אם לא יותר!benny123 כתב:זו הדרך הנואשת שלהם לקשור את הלקוח לחבילת הבסיס המורחבת במקום לעבור לצרה או להתנתק.
שווה? לא ממש... אבל עם זאת תלוי למי כי בעלי החבילה הצרה לא יוכלו להשתמש באופציית שדרוג זו....
אם הערוצים האלה מעניינים אותך או לא, זה משהו אחר.
לקשור את הלקוח לחבילה המורחבת?! אף אחד לא קושר אף אחד! אף אחד לא מכריח אף אחד לקחת את ההטבה הזאת.
מה אתה מצפה בדיוק מהחבילה הצרה? שהיא תיהיה צרה, עם מחיר צר, ובנוסף תקבל גם את כל ההטבות והתוספות שאפשר?! קצת חצוף הייתי אומר.
קח שוק אחר לגמרי, מכוניות...
כשאתה קונה רכב חדש, יש גרסה רגילה ויש את הגרסה היוקרתית יותר והיקרה יותר.
למה אתה לא מתלונן שבגרסה הנמוכה אין בקרת שיוט, מגנזיום, סאן רוף, ומושבי עור?!
האם זו לא דרך ״לקשור״ את הלקוח לרכב היוקרתי יותר?
בקיצור
נכון, אנחנו הישראלים אוהבים להתלונן ורוצים לשלם כמה שפחות (גם אני)
אבל לא צריך לחפש לעשות כותרות על כל שטות.
משרד התקשורת רצה שתיהיה אלטרנטיבה זולה לאנשים שלא איכפת להם מכל התוספות היקרות, וזה מה שעשו.
החבילה הצרה לא נועדה לאלה שכן רוצים את ה״יוקרתי״ יותר.
קובי אפשרות היחידה שאני אבין את תגובתך היא שאתה בעלים או נהנה מרווחים של חברת כבלים/לווין, אחרת...
חצוף???
אני חושב שאתה חצוף כשאתה מגיב בצורה כזאת על דעה של מישהו שהיא שונה משלך, אז אם כבר אתה נותן לעצמך לגיטימציה להגיב ככה, אני ארגיש חופשי גם כן להגיב בצורה דומה.
אני חושב שבגללך ובגלל אנשים כמוך המחיר הוא כזה גבוה, אנשים שמוכנים לשלם כמה שיגידו להם ולא משנה האם זה שווה את זה או לא, אנשים שלא שואלים שאלות על כלום אלא מקבלים את מה שיש כעובדה!
אל תשכח רק דבר אחד, עכשיו הם משלמים לך להגיב פה ומחר יזרקו אותך לכלבים.
הכל נכתב בתנאי שאתה לא בעלים או נהנה מרווחים.
מקווה שלא תפגע, זו לא היתה מטרה, זו רק דעתי
חצוף???
אני חושב שאתה חצוף כשאתה מגיב בצורה כזאת על דעה של מישהו שהיא שונה משלך, אז אם כבר אתה נותן לעצמך לגיטימציה להגיב ככה, אני ארגיש חופשי גם כן להגיב בצורה דומה.
אני חושב שבגללך ובגלל אנשים כמוך המחיר הוא כזה גבוה, אנשים שמוכנים לשלם כמה שיגידו להם ולא משנה האם זה שווה את זה או לא, אנשים שלא שואלים שאלות על כלום אלא מקבלים את מה שיש כעובדה!
מקווה שלא תפגע, זו לא היתה מטרה, זו רק דעתי
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בסה"כ למי שיש ילדים קטנים - יש שם נראה לי 4 ערוצי ילדים ובמחיר של 20 ש"ח זה יכול להיות מצוין. כנ"ל למי שאוהב את ערוצי הנישה של האוכל וכו'. בסה"כ הרי כל ערוץ כזה בנפרד עולה לבדו איזה 10 או 15 ש"ח לכל הפחות.
למי שאין עניין בלפחות 4-5 ערוצים מתוך החבילה הזו לא שווה לעשות את זה גם במחיר המבצע.
לגבי עלות שירותי הטלוויזיה באופן כללי - אני מחזיק בדעה שהמחירים בארץ אולי לא נמוכים לדעת הלקוח - אבל בניגוד ענק לחברות הסלולר - שם הרווחים שלהם לא רק היו בשחקים - הם כבר היו על גבול הקמת אוטונומיה מופרדת מהמדינה - בטלוויזיה אין רווחיות - כך שכל שחיקה נוספת תדרדר את איכות הטלוויזיה הרב ערוצית יותר ממה שהיא כבר התדרדרה עד כה.
בסה"כ מדובר במבצע לא רע בכלל, למי שלפחות שליש מהערוצים מעניינים אותו.
חבל שאין מבצע דומה של 20 ש"ח או אפילו 30 ש"ח לחודש לכל ערוצי הספורט פרימיום - זה היה יכול להוות הכנסה יפהפיה לחברה. חבל שהם לא חושבים על זה קצת יותר טוב.
למי שאין עניין בלפחות 4-5 ערוצים מתוך החבילה הזו לא שווה לעשות את זה גם במחיר המבצע.
לגבי עלות שירותי הטלוויזיה באופן כללי - אני מחזיק בדעה שהמחירים בארץ אולי לא נמוכים לדעת הלקוח - אבל בניגוד ענק לחברות הסלולר - שם הרווחים שלהם לא רק היו בשחקים - הם כבר היו על גבול הקמת אוטונומיה מופרדת מהמדינה - בטלוויזיה אין רווחיות - כך שכל שחיקה נוספת תדרדר את איכות הטלוויזיה הרב ערוצית יותר ממה שהיא כבר התדרדרה עד כה.
בסה"כ מדובר במבצע לא רע בכלל, למי שלפחות שליש מהערוצים מעניינים אותו.
חבל שאין מבצע דומה של 20 ש"ח או אפילו 30 ש"ח לחודש לכל ערוצי הספורט פרימיום - זה היה יכול להוות הכנסה יפהפיה לחברה. חבל שהם לא חושבים על זה קצת יותר טוב.
אני אבהיר את עצמי
יכול להיות שהמילה חצוף מיותרת, קיבלתי.dani12o82 כתב:קובי אפשרות היחידה שאני אבין את תגובתך היא שאתה בעלים או נהנה מרווחים של חברת כבלים/לווין, אחרת...
חצוף???
מקווה שלא תפגע, זו לא היתה מטרה, זו רק דעתי...
שנית, לא דיברתי כלל וכלל על המחירים. סך הכל דיברתי על העיקרון.
לא נתתי את דעתי לגבי המחירים בשוק התקשרות אם הם יקרים או זולים, ככה שבטח ובטח לא בגללי המחירים גבוהים לטענתך.
בנוסף, בטח ובטח שאינני בעלים של שום דבר וכמובן שאין לי רווחים משום דבר שנאמר כאן.
מה גם שאתה לא מכיר אותי ואינך יודע מה אני מוכן לשלם ומה לא.
אבל תסכים איתי (ושים רגע את המחיר בצד) שלבוא ולדרוש את המקסימום אבל מבחינתך לשלם על כמו על מינימום, זה לא במקום.
תקרא שוב את הדוגמא שנתתי על המכוניות, למה אף אחד לא מתלונן שיש הבדל בחבילה המוצעת לרוכש רכב במחיר גבוהה לעומת רוכש רכב במחיר נמוך יותר? הרי זה הגיוני לא?
ולסיום, לא נפגעתי משום דבר
האמת שאין קשר בין הדוגמה שלך לעניין, זה שונה בבסיס.
כשאתה קונה רכב, אתה קונה וזהו! אתה לא חייב כלום לחברה שמייצרת את הרכב וכאן אתה לוקח של חברה כל עוד אתה רוצה את התוכן וזה הבדל הענק.
אז אדם א' שהתחבר לחבילה הצרה לא יכול לקבל את מה שאדם ב' מקבל כמנוי לחבילת בסיס או אדם גֿֿֿ' שמנוי לחבילת בסיס ועוד חבילת ספורט לדוגמה.
אם זה לא ניסיון שיווקי לגרום ללקוחות לא להתחבר לחבילה צרה בכלל אני לא יודע מה כן
כשאתה קונה רכב, אתה קונה וזהו! אתה לא חייב כלום לחברה שמייצרת את הרכב וכאן אתה לוקח של חברה כל עוד אתה רוצה את התוכן וזה הבדל הענק.
אז אדם א' שהתחבר לחבילה הצרה לא יכול לקבל את מה שאדם ב' מקבל כמנוי לחבילת בסיס או אדם גֿֿֿ' שמנוי לחבילת בסיס ועוד חבילת ספורט לדוגמה.
אם זה לא ניסיון שיווקי לגרום ללקוחות לא להתחבר לחבילה צרה בכלל אני לא יודע מה כן
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
kobibz אתה נשמע אדם בוגר אני מעריך בשנות ה-20 לחייך,
אתה גם עוסק בתחום, כלומר טכנאי שטח של יס/הוט, בצורה בה אתה מגונן על יס אין הרבה ספק, אז נלך על יס לצורך ההשוואה.
אז ראשית אתחיל בכך שאומר שאני מצטער
אני מצטער שיש לי מדריך (שנבע רק מרעיון בו נתקלתי ברחבי העולם ולא יושם בארץ) שכולל כמה מאות ערוצים בין היתר את גם לט מעט ערוצי פרימיום דרך האינטרנט ובחינם... קטע אה?
אני מצטער שדעתי שונה משלך, אתה עומד מאחורי החברה שמאכילה אותך ואני עומד מאחורי כיסי המאכיל את חברתך וקיבלנו יחד שרשרת מזון.
אני מצטער שלך בתור עובד חברה יש ממיר HD אחד לפחות בבית מקליט עם כל הערוצים פתוחים ומעבר במחיר של כמה שקלים.. 100 נכון?
אני מצטער שאני נהנה בחינם במקום לשלם לכם כסף.. נראה לי כי אני יכול נכון?
אני מצטער שחצי מיליון צופים (במדריך שלי) חושבים בדיוק כמוני.
והתנצלות נוספת אחרת ואחרונה ברשותך, אני מתנצל שאנו ציבור הצרכנים החלטנו להפסיק להיות פראיירים ולשלם סכומי עתק בעבור תכנים שלרוב אנחנו לא צורכים אלא דוחפים לנו בכוח כמו לתרנגול לפני השחיטה.
היום בעידן הטכנולוגי, יש סטרימרים, יש אינטרנט, יש נטפליקס ובכלל יש אפשרות לרכוש צלחת פרטית.. אז למה עלינו באמת לשלם כה הרבה בעבור כה מעט? למה חברות כמו יס והוט לא יכולות לבוא בפני הלקוח ולתמכר לו נטו רק ערוצים בהם חשקה נפשו ובמקום זאת קושרים אותנו לעוד חבילות, לעוד ערוצים, לעוד כסף שילך לריק... האם זה מצב הגיוני? בישראל כן, בחו"ל מעולם לא ואתה מוזמן להסתכל ברוסיה רק מה הולך ברמת שירותי ה-IPTV שמוזרמים עליהם תכנים שצופי יס יכולים רק לפנטז שיהיו... אז וואלה אין תרגום בעברית.. ביג דיל.. ערוצי מוזיקה יש.. ילדים.. גם יש.. סרטים וסדרות יש ויש.. ואגב עוד יומיים אני מנתק גם את משפחתי מ-יס אז וואלה על זה אני ממש לא מצטער.
המשך ערב נעים קובי
ותודה שבחרת לומר את דברייך ולאשש את דעתנו שלנו
יס!
אתה גם עוסק בתחום, כלומר טכנאי שטח של יס/הוט, בצורה בה אתה מגונן על יס אין הרבה ספק, אז נלך על יס לצורך ההשוואה.
אז ראשית אתחיל בכך שאומר שאני מצטער
אני מצטער שיש לי מדריך (שנבע רק מרעיון בו נתקלתי ברחבי העולם ולא יושם בארץ) שכולל כמה מאות ערוצים בין היתר את גם לט מעט ערוצי פרימיום דרך האינטרנט ובחינם... קטע אה?
אני מצטער שדעתי שונה משלך, אתה עומד מאחורי החברה שמאכילה אותך ואני עומד מאחורי כיסי המאכיל את חברתך וקיבלנו יחד שרשרת מזון.
אני מצטער שלך בתור עובד חברה יש ממיר HD אחד לפחות בבית מקליט עם כל הערוצים פתוחים ומעבר במחיר של כמה שקלים.. 100 נכון?
אני מצטער שאני נהנה בחינם במקום לשלם לכם כסף.. נראה לי כי אני יכול נכון?
אני מצטער שחצי מיליון צופים (במדריך שלי) חושבים בדיוק כמוני.
והתנצלות נוספת אחרת ואחרונה ברשותך, אני מתנצל שאנו ציבור הצרכנים החלטנו להפסיק להיות פראיירים ולשלם סכומי עתק בעבור תכנים שלרוב אנחנו לא צורכים אלא דוחפים לנו בכוח כמו לתרנגול לפני השחיטה.
היום בעידן הטכנולוגי, יש סטרימרים, יש אינטרנט, יש נטפליקס ובכלל יש אפשרות לרכוש צלחת פרטית.. אז למה עלינו באמת לשלם כה הרבה בעבור כה מעט? למה חברות כמו יס והוט לא יכולות לבוא בפני הלקוח ולתמכר לו נטו רק ערוצים בהם חשקה נפשו ובמקום זאת קושרים אותנו לעוד חבילות, לעוד ערוצים, לעוד כסף שילך לריק... האם זה מצב הגיוני? בישראל כן, בחו"ל מעולם לא ואתה מוזמן להסתכל ברוסיה רק מה הולך ברמת שירותי ה-IPTV שמוזרמים עליהם תכנים שצופי יס יכולים רק לפנטז שיהיו... אז וואלה אין תרגום בעברית.. ביג דיל.. ערוצי מוזיקה יש.. ילדים.. גם יש.. סרטים וסדרות יש ויש.. ואגב עוד יומיים אני מנתק גם את משפחתי מ-יס אז וואלה על זה אני ממש לא מצטער.
המשך ערב נעים קובי
ותודה שבחרת לומר את דברייך ולאשש את דעתנו שלנו