קניתי את האוזניות הללו לחברה שלי ליום הולדת ושמנו לב למשהו מוזר, היא שומעת מוזיקה בטלפון שלה, גלקסי S (הראשון). בהתחלה איכות השמע הייתה לא משהו, אבל אז שמנו לב שכאשר לוחצים על הכפתור האמצעי בשלט שמחובר לכבל האיכות קופצת (יותר באס, יותר צלילים וכו...). כאשר מחברים את האוזניות עם הכבל בלי השלט, אז האיכות היא טובה תמיד (אבל הוא קצר).
מה שעשינו בסוף היה לשים גומיה ממש קטנה שתחזיק תמיד את הכפתור, וזה עבד מצויין. סה"כ אוזניות מעולות לדעתי, אבל חשוב לב לשים לב לדבר הזה.
בעיקרון, במכשיר שלי גלקסי S2 ובמכשיר האיפון של חבר שלי, לא הייתה שום בעיה. אבל אם אתם משתמשים במכשיר אחר ונתקלים בסאונד מאכזב, תנסו ללחוץ על הכפתור האמצעי בשלט. סביר להניח שהבעיה קיימת בעוד אוזניות מאותה סידרה....
שימו לב באוזניות AKG Q460
זה לא פגם באוזניות או בכבל , זה בגלל שהכבל עם הדיבורית לא תומכת במכשירים ישנים יחסית של אנדרויד וכן תומכת באייפון לסוגיו .
עדיף פשוט לקנות כבל מאריך לאוזניות עם החוט הקצר....או שפשוט תשדרג לחברה שלך את הטלפון
אולי אפשר לברר אם יש אפליקציה שמתקנת את זה או לשדרג את מערכת ההפעלה במכשיר ??
בכל מקרה זה אחלה אוזניות , אני קניתי אותם בדיוטי כשהיה מבצע 69$ ומרוצה מהם מאוד....
עדיף פשוט לקנות כבל מאריך לאוזניות עם החוט הקצר....או שפשוט תשדרג לחברה שלך את הטלפון
אולי אפשר לברר אם יש אפליקציה שמתקנת את זה או לשדרג את מערכת ההפעלה במכשיר ??
בכל מקרה זה אחלה אוזניות , אני קניתי אותם בדיוטי כשהיה מבצע 69$ ומרוצה מהם מאוד....