המלצה של סרטי אימה פסיכולוגיים
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז ככה בתור בן אדם שראה הרבה סרטים בחייו, התחברתי לצד סרטי האימה עם השנים, אך בתקופה האחרונה לפי דעתי וטעמי האישי הגעתי למסקנה שהסרטים הכי יפים לראות הם סרטים עם מסר ועלילות, עכשיו נכון שבכל סרט יש מסר ועלילות..אבל אני אתן לכם דוגמא..רק עד לפני שבוע ראיתי כל סרטי "המסור" כמעט ברצף, את כל השבע סרטים..והגעתי למסקנה..סרט כל כך גאוני, עם עלילות נורא מסקרנות, ולא עוד איזה עלילה מסחרתית שיש בהרבה סרטי אימה מודרניים דוווקא ומוצלחים לדוגמא "הצעקה" בעיקרון זה סרט עם המשכים בדיוק כמו שאני אוהב, אבל הוא לא יותר מדי עלילתי, קל לגלות שם את העלילה..אז למשל סרטים כמו הצעקה שגם ראיתי כבר את כל ה-4 סרטים..אני לא כאלה ישביע את רצוני מלראות אותם..אמרתי לכם בעיקרון אני מחפש סרטים עם עלילות טובות ועמוקות, שאפשר גם לגלות אותם אבל לא בקלות, או למשל דרך סרטי המשך..שלמשל רק שאתה רואה את המסור 7 אתה מבין את כל הסרטים..כי למשל מראים לך דברים מהמסור 3 שלא היה לך מושג מה הם..זה כל כך כייף בלראות סרטים כאלה..בקיצור אני מאמין שהבנתם את הכוונה שלי..אני לא יודע איך לקרוא לז'אנר של הסרטים האלה אבל פחות או יותר אני רוצה סרטים עם עלילות עמוקות ולא קלות לגלות אותם ומסחריות..
אני אודה לכם אם תתנו לי המלצה על מספר סרטים ואתם יודע מה לא מחייב סרטי אימה..כל הקטע של העלילות הכי חשוב לי..ובדרך כלל זה בא בטוב יותר בסרטי אימה אני יודע..ובסרטי המשך..אבל גם אם יש סרטי פעולה ואקשן שהם גם כמו שאני מתכוון אני אשמח ואודה לכם ! !
חחח..מצטער על החפירה
אני אודה לכם אם תתנו לי המלצה על מספר סרטים ואתם יודע מה לא מחייב סרטי אימה..כל הקטע של העלילות הכי חשוב לי..ובדרך כלל זה בא בטוב יותר בסרטי אימה אני יודע..ובסרטי המשך..אבל גם אם יש סרטי פעולה ואקשן שהם גם כמו שאני מתכוון אני אשמח ואודה לכם ! !
חחח..מצטער על החפירה
נערך לאחרונה על ידי Freakstyle ב 15/12/2012 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

חשוב לי הנושא של העלילות..כמו שהסברתי למי שראה המסור ..שמגלים דברים שלא האמנתם בתור צופים שנגיד היה לג׳יגסו שתי שותפים ובסוף מתברר שהיה לו עוד אחד שהוא הסתיר אותן מפניהם ..קיצר מי שראה את כל הסרטים של המסור יבין אותי
תודה בכל זאת על כל הצעה
)
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

אז ככה..שמתי לב להמלצות שלכם ותודה קודם כל !
אבל אני לא מחפש סרטים "כבדים" מדי..בגלל זה אין לי בעיה עם סרטי המשך וכאלה, מעדיף יותר אימה מ- "Se7en"
אבל אני לא מחפש סרטים "כבדים" מדי..בגלל זה אין לי בעיה עם סרטי המשך וכאלה, מעדיף יותר אימה מ- "Se7en"
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

תקשיבו ראיתי את "שבעה חטאים" וזה אחד הסרטים הגדולים, איך אין שם יותר מדי דברים לגלות ומסר שהוא נכון לגבי סרט
תבינו אני לא מדבר על מסר לחיים..חחח..בגדול שבעה חטאים מספר על רוצח שכביכול העניש 7 אנשים על החטאים שלהם, לקח את החוק לידיים והעניש אותם, הסוף נורא עצוב כי הוא רצח את אישתו של בראד פיט ואת התינוק שהיה בתוכה, הבנתי שהוא רצה שהוא בתור "מעניש" יחוקה גם אחרי שהוא ימות או שיישב בבית סוהר..השאלה הגדולה אם יש סרט המשך ?! חשוב לי גם שתענו לי על זה ..
אבל למה אני תמיד מזכיר את ה"מסור" ?
כי כל כך סיקרן אותי לדעת מסרט לסרט..למה ההוא עשה ככה ? ואיך זה קרה ? ומתי ? וכל השאלות האלה..
תמיד היה פתח גדול לעוד דברים שבסופו של דבר הגיעו לסיכום שגם כן הוא זמני, אני גם מאמין שצריך להיות המסור 8 , יש עדיין דברים לא פתורים שם..
וראיתי את כל ה-7..מה שטוב גם במסור, שהיה שם יותר אקשן ויותר אימה, ומסצנה לסצנה אתה מגלה יותר דברים שחשובים ושצריך להבין..
לא כמו ב-שבעה חטאים שהם מצאו ספרים וציטוטים ודברים כאלה שבסדר יש בזה משהו שנותן עלילה לסרט, אבל לא כזה חשוב כמו ב-"מסור
שאתה מגלה רק במסור 5 דברים על המסור 2, דברים חשובים..עזבו את זה שיש פלאשבקים בכל סרט שאמורים להזכיר לך מי מה מו..מי שבאמת עקב אחרי כל הסרטים וראה אחד אחד מה-1 עד האחרון וזוכר הכל רק אז יבין על מה באמת מסופר שם..
בקיצור "שבעה חטאים" סרט יותר כבד מ-"המסור" ..
אז אולי אתם תאירו את עיניי והפתיעו אותי באיזה סרט מהסרטים..אתם כבר אמורים להבין את הכוונה שלי מה אני בדיוק מחפש..
אני אישית אהבתי את "שבעה חטאים" אבל לא כזה בשמיים..
"המסור" זה הסרט שהכי סיקרן אותי עד היום.. אבל אולי אתם עוד תפתיעו
תודה מראש בכל זאת, ומקווה שהבהרתי את עצמי סופית לגבי הסגנון סרטים שאני מחפש לראות..
שיהיה לכם חג שמח ונקווה להמלצות ככל שיותר מהר
תבינו אני לא מדבר על מסר לחיים..חחח..בגדול שבעה חטאים מספר על רוצח שכביכול העניש 7 אנשים על החטאים שלהם, לקח את החוק לידיים והעניש אותם, הסוף נורא עצוב כי הוא רצח את אישתו של בראד פיט ואת התינוק שהיה בתוכה, הבנתי שהוא רצה שהוא בתור "מעניש" יחוקה גם אחרי שהוא ימות או שיישב בבית סוהר..השאלה הגדולה אם יש סרט המשך ?! חשוב לי גם שתענו לי על זה ..
אבל למה אני תמיד מזכיר את ה"מסור" ?
כי כל כך סיקרן אותי לדעת מסרט לסרט..למה ההוא עשה ככה ? ואיך זה קרה ? ומתי ? וכל השאלות האלה..
תמיד היה פתח גדול לעוד דברים שבסופו של דבר הגיעו לסיכום שגם כן הוא זמני, אני גם מאמין שצריך להיות המסור 8 , יש עדיין דברים לא פתורים שם..
וראיתי את כל ה-7..מה שטוב גם במסור, שהיה שם יותר אקשן ויותר אימה, ומסצנה לסצנה אתה מגלה יותר דברים שחשובים ושצריך להבין..
לא כמו ב-שבעה חטאים שהם מצאו ספרים וציטוטים ודברים כאלה שבסדר יש בזה משהו שנותן עלילה לסרט, אבל לא כזה חשוב כמו ב-"מסור
שאתה מגלה רק במסור 5 דברים על המסור 2, דברים חשובים..עזבו את זה שיש פלאשבקים בכל סרט שאמורים להזכיר לך מי מה מו..מי שבאמת עקב אחרי כל הסרטים וראה אחד אחד מה-1 עד האחרון וזוכר הכל רק אז יבין על מה באמת מסופר שם..
בקיצור "שבעה חטאים" סרט יותר כבד מ-"המסור" ..
אז אולי אתם תאירו את עיניי והפתיעו אותי באיזה סרט מהסרטים..אתם כבר אמורים להבין את הכוונה שלי מה אני בדיוק מחפש..
אני אישית אהבתי את "שבעה חטאים" אבל לא כזה בשמיים..
"המסור" זה הסרט שהכי סיקרן אותי עד היום.. אבל אולי אתם עוד תפתיעו
תודה מראש בכל זאת, ומקווה שהבהרתי את עצמי סופית לגבי הסגנון סרטים שאני מחפש לראות..
שיהיה לכם חג שמח ונקווה להמלצות ככל שיותר מהר
סדרת המסור היא לא סדרה כזו גאונית... הסרט הראשון אכן היה מצוין וגם הראשונים בסדרה היו סבירים אבל ככל שהמשיכו לסרטי ההמשך הם פשוט מחזרו את אותו הרעיון..
זה שהם נתנו "הסברים" ועלילות משנה לסרטים הראשונים זה היה רק כתירוץ לעשות עוד סרטים, אני לא מאמין שחשבו על זה מראש, אלא פשוט בנו טלאים על הסרטים הבאים בשביל לתת סיבות להמשיך לסחוט כסף מהסדרה הזאת.
חלק מההמלצות שנתנו כאן היו לסרטים ברמה גבוהה (שבעה חטאים, הניצוץ) ואילו סדרת המסור היא פשוט אימה/gore להמונים.. לפחות לפי דעתי.
ואם זה מה שאתה אוהב אז בטח תאהב את סדרת "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" או הוסטל (שגם לו יש סרט המשך לא משהו) וסרטים בסגנון הזה.
זה שהם נתנו "הסברים" ועלילות משנה לסרטים הראשונים זה היה רק כתירוץ לעשות עוד סרטים, אני לא מאמין שחשבו על זה מראש, אלא פשוט בנו טלאים על הסרטים הבאים בשביל לתת סיבות להמשיך לסחוט כסף מהסדרה הזאת.
חלק מההמלצות שנתנו כאן היו לסרטים ברמה גבוהה (שבעה חטאים, הניצוץ) ואילו סדרת המסור היא פשוט אימה/gore להמונים.. לפחות לפי דעתי.
ואם זה מה שאתה אוהב אז בטח תאהב את סדרת "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" או הוסטל (שגם לו יש סרט המשך לא משהו) וסרטים בסגנון הזה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה שחלק מהמגיבים המליצו לך על "שבעה חטאים", זה לא אומר שבהכרח כל משתתפי השירשור ראו אותו. להבא, לפני שאתה מגלה את הסוף של הסרט (אלא אם כן מדובר בשירשור של סרט ספציפי שכולם ראו ורק חולקים חויות\רשמים\ניתוחים), שים את המילה ספויילר לפני.
לגבי המסור, אני נוטה להסכים עם תומר. הסרט הראשון היה מצוין. השאר חזרו על עצמם. לא כל כך ברור לי למה אתה חושב שכל שבעת הסרטים סגרו אחד את השני. מבחינתי הראשון נסגר כמו שצריך (אני כמובן לא אפרט כדי לא להרוס למי שלא ראה).
הז'אנר שאתה מחפש זה סרטי אימה\מתח פסיכולוגים. כלומר סרטים שעד שלא נגמר הסרט, יש לך הרבה תהיות.
שני הסרטים שהמלצתי לך מצוינים בז'אנר הזה (לדעתי כמובן). ד"א, מה עם מועדון קרב? הוא אולי לא אימה וגם לא בטוח מתח אבל בהחלט לא ברור עד לסוף.
גם החוש השישי הוא כזה.
לגבי המסור, אני נוטה להסכים עם תומר. הסרט הראשון היה מצוין. השאר חזרו על עצמם. לא כל כך ברור לי למה אתה חושב שכל שבעת הסרטים סגרו אחד את השני. מבחינתי הראשון נסגר כמו שצריך (אני כמובן לא אפרט כדי לא להרוס למי שלא ראה).
הז'אנר שאתה מחפש זה סרטי אימה\מתח פסיכולוגים. כלומר סרטים שעד שלא נגמר הסרט, יש לך הרבה תהיות.
שני הסרטים שהמלצתי לך מצוינים בז'אנר הזה (לדעתי כמובן). ד"א, מה עם מועדון קרב? הוא אולי לא אימה וגם לא בטוח מתח אבל בהחלט לא ברור עד לסוף.
גם החוש השישי הוא כזה.
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

אז תקשיבו קודם כל מצטער על "הספויילר" אבל מי שבאמת ראה את המסור טוב, שום סרט לא נסגר בפני עצמו..
אני אתן רק ספויילר קטן למי שלא ראה..
תיזכרו בקטע במסור אחד שדוקטור גורדון חתך לעצמו את הרגל ויצא מהחדר להזעיק עזרה כביכול ולהציל גם את משפחתו, ו-אדם התחשמל אך לא למוות
בזה נגמר הסרט ..ככה מסיימים סרט ?! אני חושב שהסיבה "העיקרית" שעשו את זה היא כי אי אפשר לעשות סרט של 5 שעות..אז עשו המשכים..בטח שיש סיבות כלכליות וכל זה..אבל עובדות בשטח, סרטים שזכו לכל כך הרבה צפיות וביקורות טובות..
הרי מה הקטע ?! בדרך כלל שאתה רואה סרט סתם דוגמא נגיד פעולה..
יש רוצחים ונקמות וכל זה..בסופו של דבר הטוב מנצח בזה נגמר הסרט וזהו..אין כבר יותר מדי מה לצפות..
במסור הם עשו את זה כמו בסדרה שאתה רואה בטלויזיה שאתה מצפה לעוד..
אני לא רוצה לגלות עוד ספויילרים כי אתם צודקים זה הורס לאנשים שעדיין לא ראו..
אבל מי שבאמת ראה יגלה אפילו דברים שהם באמת חשובים לדעת שנגיד רק במסור האחרון אתה מגלה למה "ככה וככה" קרה במסור שתיים..
תומר ראיתי שרשמת לי על "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"
אף אחד לא שלל את הסרט הזה..כל הסדרת סרטים האלו באמת שגם מצויינים..
פשוט הגיע הזמן להתחדש..
עכשיו השאלה הגדולה על "Se7en" שמופנת אליכם..אפילו בפרטי תגיבו לי אין לי בעיה בשביל לא להרוס לאנשים..
מה היה הפואנטה הגדולה אם סוף הסרט הוא לא כמו שציפיתי ?!
ובקיצור אני לא רוצה יותר לחפור על הנושא הזה..חחח..מקווה שהפעם באמת אבל באמת תבינו מה אני מחפש..
אם זה היה הפוך אני כבר הייתי מבין..חחח..
אז מה באמת הכי מומלץ בשבילי ?! חח
אני אתן רק ספויילר קטן למי שלא ראה..
תיזכרו בקטע במסור אחד שדוקטור גורדון חתך לעצמו את הרגל ויצא מהחדר להזעיק עזרה כביכול ולהציל גם את משפחתו, ו-אדם התחשמל אך לא למוות
בזה נגמר הסרט ..ככה מסיימים סרט ?! אני חושב שהסיבה "העיקרית" שעשו את זה היא כי אי אפשר לעשות סרט של 5 שעות..אז עשו המשכים..בטח שיש סיבות כלכליות וכל זה..אבל עובדות בשטח, סרטים שזכו לכל כך הרבה צפיות וביקורות טובות..
הרי מה הקטע ?! בדרך כלל שאתה רואה סרט סתם דוגמא נגיד פעולה..
יש רוצחים ונקמות וכל זה..בסופו של דבר הטוב מנצח בזה נגמר הסרט וזהו..אין כבר יותר מדי מה לצפות..
במסור הם עשו את זה כמו בסדרה שאתה רואה בטלויזיה שאתה מצפה לעוד..
אני לא רוצה לגלות עוד ספויילרים כי אתם צודקים זה הורס לאנשים שעדיין לא ראו..
אבל מי שבאמת ראה יגלה אפילו דברים שהם באמת חשובים לדעת שנגיד רק במסור האחרון אתה מגלה למה "ככה וככה" קרה במסור שתיים..
תומר ראיתי שרשמת לי על "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"
אף אחד לא שלל את הסרט הזה..כל הסדרת סרטים האלו באמת שגם מצויינים..
פשוט הגיע הזמן להתחדש..
עכשיו השאלה הגדולה על "Se7en" שמופנת אליכם..אפילו בפרטי תגיבו לי אין לי בעיה בשביל לא להרוס לאנשים..
מה היה הפואנטה הגדולה אם סוף הסרט הוא לא כמו שציפיתי ?!
ובקיצור אני לא רוצה יותר לחפור על הנושא הזה..חחח..מקווה שהפעם באמת אבל באמת תבינו מה אני מחפש..
אם זה היה הפוך אני כבר הייתי מבין..חחח..
אז מה באמת הכי מומלץ בשבילי ?! חח
לקח לי 3 פוסטים לשכנע אותך לעשות טובה ולראות את Se7en. נהנית אני מבין למרות שכנראה הוא קצת גדול עליך ואתה מעדיף יותר איברים כרותים ופחות ספרים. אולי בשבילך יותר מתאים לראות את סרטי "הצעקה" - יש 5 סרטים עם טוויסט בעלילה כל 10 דקות, ודי הרבה רציחות. בנוסף גם Final Destination.
רק תזכור שSAW הוא יחסית ייחודי (חביב מאד אבל בוודאי שלא ברמה של שבעה חטאים והניצוץ), ולא תמצא עוד סדרה זהה.
ספוילר שבעה חטאים:
הפואנטה היא שהוא בחר את עצמו כקורבן השביעי, משום שהוא חטא בחטא התאווה. לכן הוא יצר סיטואציה שבה בראד פיט יירה בו.
הסיטואציה כל כך מזעזעת, אם הצלחת להתחבר לדמות עד לאותו הרגע.
אגב, מה שאהבתי במשחק של בראד פיט הוא שהוא מצליח לשחק באופן אמין דמות של איש לא אינטיליגנטי במיוחד (הרבה גירוד בראש, הסקת מסקנות חפוזה). מורגן פרימן מצוין כהרגלו.
רק תזכור שSAW הוא יחסית ייחודי (חביב מאד אבל בוודאי שלא ברמה של שבעה חטאים והניצוץ), ולא תמצא עוד סדרה זהה.
ספוילר שבעה חטאים:
הפואנטה היא שהוא בחר את עצמו כקורבן השביעי, משום שהוא חטא בחטא התאווה. לכן הוא יצר סיטואציה שבה בראד פיט יירה בו.
הסיטואציה כל כך מזעזעת, אם הצלחת להתחבר לדמות עד לאותו הרגע.
אגב, מה שאהבתי במשחק של בראד פיט הוא שהוא מצליח לשחק באופן אמין דמות של איש לא אינטיליגנטי במיוחד (הרבה גירוד בראש, הסקת מסקנות חפוזה). מורגן פרימן מצוין כהרגלו.
המותחנים הפסיכולוגיים/סרטי אימה היותר טובים שראיתי בשנים האחרונות הם:
http://www.imdb.com/title/tt0338095/
http://www.imdb.com/title/tt1148204/
http://www.imdb.com/title/tt1591095/
http://www.imdb.com/title/tt1600701/
http://www.imdb.com/title/tt0416315/
http://www.imdb.com/title/tt0464141/
http://www.imdb.com/title/tt0465203/
חוץ מזה, הייתי ממליץ לך על סדרת Cube (במיוחד הראשון, שהוא פשוט סרט מצוין).
http://www.imdb.com/title/tt0338095/
http://www.imdb.com/title/tt1148204/
http://www.imdb.com/title/tt1591095/
http://www.imdb.com/title/tt1600701/
http://www.imdb.com/title/tt0416315/
http://www.imdb.com/title/tt0464141/
http://www.imdb.com/title/tt0465203/
חוץ מזה, הייתי ממליץ לך על סדרת Cube (במיוחד הראשון, שהוא פשוט סרט מצוין).
זה נקרא סוף פתוח... וזה בדיוק מאותה סיבה, להשאיר פתח לעשות עוד כסף מעוד סרט בלי להתאמץ יותר מדי על רעיונות חדשים. לוקחים תהליך שעובד טוב וממחזרים אותו. אז משאירים קצה פתוח בסוף הסרט ואז יש תירוץ להמשיך משם בסרט הבא.Freakstyle כתב:בזה נגמר הסרט ..ככה מסיימים סרט ?! אני חושב שהסיבה "העיקרית" שעשו את זה היא כי אי אפשר לעשות סרט של 5 שעות..אז עשו המשכים....
שוב, לא באמת אתה מגלה מה קרה במסור 2... פשוט הכותבים הלכו אחורה, הסתכלו מה היה קודם ובחרו מה "להסביר" יותר בסרטים מתקדמים יותר וכך נוצרת לך האשליה כאילו הכל מתוכנן מראש.. למרות שלא בטוח שאכן תכננו כל כך קדימה.אבל מי שבאמת ראה יגלה אפילו דברים שהם באמת חשובים לדעת שנגיד רק במסור האחרון אתה מגלה למה "ככה וככה" קרה במסור שתיים.....
בכל מקרה, כמו שכתבו פה ותוכל לראות אחורה, יש פה הרבה המלצות על סרטים מתאימים חדשים ששווה לך לראות.
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

אתה לא מבין שזה לא דברים שהם רק בסוף..יש דברים שבאמצע הסרט אתה רואה ולא מבין ..ואתה אמור להבין , לא סתם מצלמים סצנות
-
Freakstyle
-
- חבר שרק התחיל

בקיצווווווווררררררררררררררררר
תקשיבו אין לי כוח יותר להתווכח מה נכון מה לא נכון
אני יסכם ככה, לגבי המסור ..תראו את 1 עד 7 אחד אחרי השני ותבינו על מה דיברתי..תראו טוב טוב ותתרכזו..זה סרט שדורש ריכוז
יש בו סיבה לכל דבר שקורה ואני חושב שלא סתם הבמאים עשו את כל זה, אלא בשביל שהצופים יתעניינו ויסתקרנו..
אחרי שתראו את הכל במסודר כמו שצריך בלי לפספס כלום, רק אז תבינו אותי..
אבל די לא מתווכח יותר
פשוט תנו לי המלצות של כל סוג של סרט אפשרי אבל שיהיה בו עלילות יפות מעניינות עמוקות שיסקרנו אותי עד ממש
ושזה יהיה ברמה הכי גבוה שיש
לא מעניין אותי שיהיה אימה, שיהיה מתח, שיהיה דרמה..כל דבר !
העיקר שיהיה בו עניין !!!!!! תבינו אותי כבר מה אני מחפששששש !!!!!!
בקיצור לא סרטים שהסוף צפוי מראש ושהפואנטה ידועה מראש !!
תודה עד עכשיו באמת על כל ההמלצות ועל כל הסלט שנהיה פה ..חחח..
תתחילו להזרים שמות של סרטים..
תקשיבו אין לי כוח יותר להתווכח מה נכון מה לא נכון
אני יסכם ככה, לגבי המסור ..תראו את 1 עד 7 אחד אחרי השני ותבינו על מה דיברתי..תראו טוב טוב ותתרכזו..זה סרט שדורש ריכוז
יש בו סיבה לכל דבר שקורה ואני חושב שלא סתם הבמאים עשו את כל זה, אלא בשביל שהצופים יתעניינו ויסתקרנו..
אחרי שתראו את הכל במסודר כמו שצריך בלי לפספס כלום, רק אז תבינו אותי..
אבל די לא מתווכח יותר
פשוט תנו לי המלצות של כל סוג של סרט אפשרי אבל שיהיה בו עלילות יפות מעניינות עמוקות שיסקרנו אותי עד ממש
ושזה יהיה ברמה הכי גבוה שיש
לא מעניין אותי שיהיה אימה, שיהיה מתח, שיהיה דרמה..כל דבר !
העיקר שיהיה בו עניין !!!!!! תבינו אותי כבר מה אני מחפששששש !!!!!!
בקיצור לא סרטים שהסוף צפוי מראש ושהפואנטה ידועה מראש !!
תודה עד עכשיו באמת על כל ההמלצות ועל כל הסלט שנהיה פה ..חחח..
תתחילו להזרים שמות של סרטים..