ואללה, אני עומד להתחרפן ואני חייב את העזרה שלכם בבקשה...
קראתי את מה שעופר כתב על הולנדיה וכל התגובות פה בפורום ואני עדיין מתבלבל לאללה...
אני ואישתי הלכנו להחליף את המיטה שלנו וחשבנו על מיטה מתכווננת - בכל זאת זו הוצאה משמעותית מאוד ולכן אנחנו צריכים עזרה...
התחלנו בעמינח, עברנו לאירופלקס - סביבת המחיר היתה פחות או יותר 15 אלף ש"ח לדגם 160/180 על 200 ס"מ.
לא יודע, לא הרגשתי שזה מספיק איכותי בשבילי ושזה ישרוד הרבה זמן ושלא ישקע (במיוחד אירופלקס). (ואנחנו לא מפונקים - הספה שלנו מלווינסקי - 3,000 שקל - אגב, אחלא ספה, אבל מיטה זה משהו אחר).
(הערה: אנחנו מחפשים משהו לטווח ארוך - 10- 15 שנה בשאיפה.)
אחרי זה הסתכלנו בד"ר גב - המיטה קצת פחות נוחה אבל זה קפיצים ולטקס ולא ויסקו וכו'. סדר גודל של 16 אש"ח בערך.
אחרי זה הלכנו להולנדיה שזה סרט אחר לגמרי, גם במחיר וגם יאמר לשבחם בנוחות. הם פסיכים קצת במחיר שלהם - 50 אלף שקל למיטה חדשה עליה הם עושים לך 35%-45% יוצא סדר גודל של 20-35 אלף שקל.
התייעצתי עם מישהי שמנהלת בית חולים שיקומי והיא דווקא יותר המליצה על קפיצים במיטה מתכוונת ולא בטמפור או תלת מימד (מי יודע מה הם דוחפים שם באמת בהולנדיה) והיא טוענת שזה ישאר יותר זמן.
נשארנו כרגע או עם ד"ר גב או עם הולנדיה.
שאלתי:
1. לגבי הקרינה - כמה זה באמת משמעותי?
2. החבר'ה מהולנדיה הבטיחו שהמיטה עם אחריות ל11 שנה - כולל המזרון. מישהו כבר עבר איזה שהוא אירוע עם השירות לקוחות שלהם? החליפו לכם מזרון?
3. מה עדיף? אשמח לשמוע מנסיונכם על ד"ר גב או הולנדיה.
4. האם הולנדיה באמת שווה את ההפרש בסכום הנ"ל?
5. יש פה מישהו בפורום שקנה את המיטה המתכווננת לבעיות נשימה בשינה?
המון תודה למי שיכול לעזור!