מילה טובה
לפני כשבועיים הזמנתי פולי קפה לאחר המלצות רבות בפורום מבחור בשם גלעד, חברת NEGRO.
הקפה הגיע לאחר 3-4 ימים וחיכיתי עוד כשבוע לפתיחה ולשימוש.
הפולים קיבלו פינוק עדין בטחינתם על ידי מטחנת לליט ונחלטו באלגנטיות על ידי מכונת אלקטרה סמיאוטו'...
האספרסו שהתקבל היה נוראיייי בלשון המעטה (שרוף, דלוח, מרק גרביים בקיצור...).
וכאן הפאנץ', התקשרתי לגלעד בשעת ערב מאוחרת ולא סטנדרטית (ישראלי נו מה...) והסברתי לו שהקפה רע. גלעד בהדרכה טלפונית של כחצי שעה גרם לנשר של האלקטרה לעוף...
אני עדיין לא יודע ולא מסוגל לדעת עד כמה פולי הקפה של גלעד טובים ומוצלחים בהשוואה לפולי קפה אחרים (מניח שכן), אני רק יודע ששירות כזה ("אני לא מנתק עד שתוציא קפה טעים") עשה לי טוב בלב!!!!!!!
אז תודה גלעד ותודה גם לכפיר מהפורום שעזר לי רבות!!!!
הקפה הגיע לאחר 3-4 ימים וחיכיתי עוד כשבוע לפתיחה ולשימוש.
הפולים קיבלו פינוק עדין בטחינתם על ידי מטחנת לליט ונחלטו באלגנטיות על ידי מכונת אלקטרה סמיאוטו'...
האספרסו שהתקבל היה נוראיייי בלשון המעטה (שרוף, דלוח, מרק גרביים בקיצור...).
וכאן הפאנץ', התקשרתי לגלעד בשעת ערב מאוחרת ולא סטנדרטית (ישראלי נו מה...) והסברתי לו שהקפה רע. גלעד בהדרכה טלפונית של כחצי שעה גרם לנשר של האלקטרה לעוף...
אני עדיין לא יודע ולא מסוגל לדעת עד כמה פולי הקפה של גלעד טובים ומוצלחים בהשוואה לפולי קפה אחרים (מניח שכן), אני רק יודע ששירות כזה ("אני לא מנתק עד שתוציא קפה טעים") עשה לי טוב בלב!!!!!!!
אז תודה גלעד ותודה גם לכפיר מהפורום שעזר לי רבות!!!!
שתי טעויות קריטיות:מיץ_פטל כתב:כיף לשמוע!
ספר אולי מה עשית לפני ההדרכה שלו ומה עשית אחרי, כך גם אחרים יחכימו ואולי לא יתקשרו לגלעד בשעות הלילה...![]()
חןץ מזה, על איזה קפה מבין המבחר של גלעד מדובר......
1. אין לי משקל (הזמנתי מדיל אקסטרים וזה בדרך...) וכתוצאה מכך הייתי טוחן לכף כמות קפה שאינה מספקת לחליטה טובה, העוגייה הייתה יוצאת רטובה בכל חליטה והקפה רע. מסתבר שיש באתר שלו מאמר שהוא כתב לגבי חליטת אספרסו וכוונון דרגת טחינה. הוספתי קפה טחון לכף בכל פעם וחלטתי במטרה שהעוגייה תצא יבשה (לא התייחסתי לזמן החליטה). לאחר מכן, שהבנתי מהי כמות הקפה המתאימה התחלתי למדוד זמני חליטה ושיחקתי עם דרגת הטחינה עד לחליטה של 60 מ"ל ב-30 שניות. קיבלתי אחלה קפה, נשתף תמונות מחר!!!
2. הזמנתי קפה מסוג "שוקולד אתיופי" (נשמע יותר טוב בלועזית).
- giladg1111
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
NEGRO אכן אחד הנדירים שיש
גם שירות מדהים וגם קפה נדיר לא פחות
גם שירות מדהים וגם קפה נדיר לא פחות
aviadrub כתב:שתי טעויות קריטיות:מיץ_פטל כתב:כיף לשמוע!
ספר אולי מה עשית לפני ההדרכה שלו ומה עשית אחרי, כך גם אחרים יחכימו ואולי לא יתקשרו לגלעד בשעות הלילה...![]()
חןץ מזה, על איזה קפה מבין המבחר של גלעד מדובר......
1. אין לי משקל (הזמנתי מדיל אקסטרים וזה בדרך...) וכתוצאה מכך הייתי טוחן לכף כמות קפה שאינה מספקת לחליטה טובה, העוגייה הייתה יוצאת רטובה בכל חליטה והקפה רע. מסתבר שיש באתר שלו מאמר שהוא כתב לגבי חליטת אספרסו וכוונון דרגת טחינה. הוספתי קפה טחון לכף בכל פעם וחלטתי במטרה שהעוגייה תצא יבשה (לא התייחסתי לזמן החליטה). לאחר מכן, שהבנתי מהי כמות הקפה המתאימה התחלתי למדוד זמני חליטה ושיחקתי עם דרגת הטחינה עד לחליטה של 60 מ"ל ב-30 שניות. קיבלתי אחלה קפה, נשתף תמונות מחר!!!
2. הזמנתי קפה מסוג "שוקולד אתיופי" (נשמע יותר טוב בלועזית)....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הכללים לאספרסו די פשוטים - לא קל להגיע אליהם מהר...
צריך למלא סלסלה כפולה עד הסוף, ליישר, לדחוס הכי חזק ואז לחלוט. במנה כפולה צריך לקבל 60 מ"ל ב 30 שניות.
משקל יכול לעזור אבל לא תמיד, לא לכל קפה או לכל סלסלה יתאים תמיד 16 גרם למשל.
הקפה של נגרו מצוין והוא גם בחור סבבה.
צריך למלא סלסלה כפולה עד הסוף, ליישר, לדחוס הכי חזק ואז לחלוט. במנה כפולה צריך לקבל 60 מ"ל ב 30 שניות.
משקל יכול לעזור אבל לא תמיד, לא לכל קפה או לכל סלסלה יתאים תמיד 16 גרם למשל.
הקפה של נגרו מצוין והוא גם בחור סבבה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
האלקטרה בשונה מ E61 רגישה מאוד לאוברדוזינג, תשתדל לא לעבור 16 גרם בכפולה ולהתאים את עובי הטחינה ולא לשחק עם הכמות.
חוץ מזה שבאופן כללי עדיף לא להעמיס קפה בסלסילה, הטעם הרבה יותר טוב בכמות נכונה וכיול נכון של הטחינה כי לעוגיה יש מספיק מקום בסלסילה בזמן שהיא סופגת מים.
חוץ מזה שבאופן כללי עדיף לא להעמיס קפה בסלסילה, הטעם הרבה יותר טוב בכמות נכונה וכיול נכון של הטחינה כי לעוגיה יש מספיק מקום בסלסילה בזמן שהיא סופגת מים.
מילה טובה על NEGRO
אחר כמה שנים עם ניסיונות של פולים מחברות ידועות מאיטליה
אחר פולים מהארץ
אני הכי מתחבר לטעם ולאיכות של קפה נגרו=גלעד.
בפגישה אצלו התרשמתי מהרצינות ,מהחתירה לאיכות ללא התפשרות ומאיכות הקפה כמובן.
לאחר הזמנה ושתיה של איזה חצי קילו מהברזילאי שלו-אין מילים
רמה אחרת
וכחובבי קפה מקומיים ,זה יהיה טוב אם מישהו כמו גלעד יוכל להרוויח ולהמשיך לספק קפה באיכות גבוהה מאוד
ממליץ לכולם לנסות
אחר פולים מהארץ
רמה אחרת
וכחובבי קפה מקומיים ,זה יהיה טוב אם מישהו כמו גלעד יוכל להרוויח ולהמשיך לספק קפה באיכות גבוהה מאוד
ממליץ לכולם לנסות
- ronenkotigaro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
Re: מילה טובה על NEGRO
airy כתב:אחר כמה שנים עם ניסיונות של פולים מחברות ידועות מאיטליה
אחר פולים מהארץ
רמה אחרת
ממליץ לכולם לנסות...
כל הכבוד לגלעד, והלוואי שכולם יבינו שהלקוח הוא הבוס, הוא זה שמשלם לך את האוטו אם הבית ואת החופשה בקיץ....
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
כנראה שזה לא מקרי.
גם לי גלעד עזר הן בפייסבוק והן בטלפון (צלצל אלי בלי שביקשתי לאחר שראה דרך הפייסבוק כי החליטה לא יוצאת לי כמו שצריך). הסביר לי בטלפון מה לעשות, הסביר לי את התהליך עצמו ועל איך לכוון את הטחינה ועד מצב העוגיה.
תענוג שיש נותן שירות כזה שהאכפתיות שלו מהלקוח נכרת.
והקפה, באמת משובח.
שאפו גלעד!
גם לי גלעד עזר הן בפייסבוק והן בטלפון (צלצל אלי בלי שביקשתי לאחר שראה דרך הפייסבוק כי החליטה לא יוצאת לי כמו שצריך). הסביר לי בטלפון מה לעשות, הסביר לי את התהליך עצמו ועל איך לכוון את הטחינה ועד מצב העוגיה.
תענוג שיש נותן שירות כזה שהאכפתיות שלו מהלקוח נכרת.
והקפה, באמת משובח.
שאפו גלעד!
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com