איך מגדירים איכות תמונה במקרן ?
יש לי מקרן פנסוניק LC-75U, זהו דף ברשת ובו מפרט המקרן :
http://www.projectorcentral.com/Panasonic-PT-LC75U.htm
לפי דף המקרן, ישנן 2 רזולוציות בהן אני יכול לצפות. האחת 1024 על 768 פיקסלים שהוא NATIVE, והמקסימום הוא 1600 על 1200 פיקסלים.
אני לא ממש יודע מה הרזולוציה בה אני צופה ואני לא מוצא בתפריט אפשרות לשנות את איכות הצפיה.
איך בדרך כלל משנים רזולוציה ואולי מישהו יודע איך משנים במקרן הספצפי.
אוסיף ואומר שלמקרן מחובר ממיר עידן+ באמצעות כבל RCA וכן מחשב נייד באמצעות כבל VGA.
אולי איכות הצפיה משתפרת אוטומטית עם חיבורים מתקדמים יותר ? (s-video אולי?)
תודה, יוסי
[/url]
http://www.projectorcentral.com/Panasonic-PT-LC75U.htm
לפי דף המקרן, ישנן 2 רזולוציות בהן אני יכול לצפות. האחת 1024 על 768 פיקסלים שהוא NATIVE, והמקסימום הוא 1600 על 1200 פיקסלים.
אני לא ממש יודע מה הרזולוציה בה אני צופה ואני לא מוצא בתפריט אפשרות לשנות את איכות הצפיה.
איך בדרך כלל משנים רזולוציה ואולי מישהו יודע איך משנים במקרן הספצפי.
אוסיף ואומר שלמקרן מחובר ממיר עידן+ באמצעות כבל RCA וכן מחשב נייד באמצעות כבל VGA.
אולי איכות הצפיה משתפרת אוטומטית עם חיבורים מתקדמים יותר ? (s-video אולי?)
תודה, יוסי
[/url]
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
הרזלוציה הנכונה לראות היא הרזולוציה הטבעית של המקרן. 1600X1200 זה יכולת של המקרן לקבל אות (ממחשב) ברזלוציה הזאת ולעשות לו אינטרפולציה לרזלוציה הטבעית שלו.
אין אפשרות לשנות את הרזולוציה בעזרת תפריטים, דאג לשנות את המחשב לרזולוציה הטבעית של המקרן כדי לקבל את התמונה הכי טובה וחדה שהוא מסוגל להוציא (זכור, יש לך מקרן מצגות, אז לא לצפות לניסים)
אין אפשרות לשנות את הרזולוציה בעזרת תפריטים, דאג לשנות את המחשב לרזולוציה הטבעית של המקרן כדי לקבל את התמונה הכי טובה וחדה שהוא מסוגל להוציא (זכור, יש לך מקרן מצגות, אז לא לצפות לניסים)
תודה.
והרזולוציה הטבעית היא הנמוכה יותר ? כלומר, לכוון את המחשב לרזולוציה 1024 על 768 פיקסלים ?
ולמרות שהוא מקרן מצגות הוא מציג סרטים לגמרי לא רע.
האם יהיה שינוי משמעותי לטובה אם אחליף את הכבל המחבר בין הרסיבר והמקרן מכבל rca לכבל s-video ?
והאם אותו שינוי יהיה אם אחליף את החיבור מהמחשב הנייד מכבל VGA לכבל S-VIDEO (אם בכלל ייצא אות מיציאת ה-S-VIDEO במחשב הנייד) ?
והרזולוציה הטבעית היא הנמוכה יותר ? כלומר, לכוון את המחשב לרזולוציה 1024 על 768 פיקסלים ?
ולמרות שהוא מקרן מצגות הוא מציג סרטים לגמרי לא רע.
האם יהיה שינוי משמעותי לטובה אם אחליף את הכבל המחבר בין הרסיבר והמקרן מכבל rca לכבל s-video ?
והאם אותו שינוי יהיה אם אחליף את החיבור מהמחשב הנייד מכבל VGA לכבל S-VIDEO (אם בכלל ייצא אות מיציאת ה-S-VIDEO במחשב הנייד) ?