Grado Magnum driver
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
אין מצב שאני בין היחידים כאן.eyal1983 כתב:גראדו מאוד אהובים בארצנו..
למרות שביטס גונבים להם הרבה קהל אצלנו ובכלל.
אבל מודים לגרדו? בארץ? מעטי מעט, אולי בפורומים נוספים....
The future ain`t what it used to be
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
טוב אז הנה המודים והאפקט שלהן:
הסרת הבד שעל הגריל של הדרייבר - זה נתן יותר פירוט וצלילות
בכל דרייבר ניקבתי חורים בחלק האחורי של הדרייבר, בבד שמסביב למגנט בעזרת עט - זה נתן יותר נפח ובאס.
על המגנט מאחריי הדרייבר הדבקתי dynamat - יש אומרים שזה מהדק את הנמוכים. אני לא הרגשתי בהבדל.
re-cabled - ב silver wire עם פלאג של ניאוטריק - הגבוהים הפכו לפחות מציקים וחותכיי אוזניים.
החלפת פאדים ל- Grado G cushions - הגדיל את הבמה מעט ואת הנמוכים.
wood cups מעשה ידי Martin (דיי מוכר בהד-פיי בתחום גראדו מוד) - הגדיל את הבמה עוד יותר ושינה במעט את הצליל, לא יכול לסהביר את זה במילים, פשוט שונה. והמון סטייל.
העינין הוא שניראה לי שהדרייבר של ה- SR80i לא ממש מתאים ל- wood cups ועכשיו יש מעט פחות קיק (תוף רגל פחות מורגש).
לכן ניראה לי שאזמין את ה- Magnum drivers ברגע שיחזרו למלאי.
אה, גם הזמנתי headband מעור - תוספת נוחות משמעותית.
הסרת הבד שעל הגריל של הדרייבר - זה נתן יותר פירוט וצלילות
בכל דרייבר ניקבתי חורים בחלק האחורי של הדרייבר, בבד שמסביב למגנט בעזרת עט - זה נתן יותר נפח ובאס.
על המגנט מאחריי הדרייבר הדבקתי dynamat - יש אומרים שזה מהדק את הנמוכים. אני לא הרגשתי בהבדל.
re-cabled - ב silver wire עם פלאג של ניאוטריק - הגבוהים הפכו לפחות מציקים וחותכיי אוזניים.
החלפת פאדים ל- Grado G cushions - הגדיל את הבמה מעט ואת הנמוכים.
wood cups מעשה ידי Martin (דיי מוכר בהד-פיי בתחום גראדו מוד) - הגדיל את הבמה עוד יותר ושינה במעט את הצליל, לא יכול לסהביר את זה במילים, פשוט שונה. והמון סטייל.
העינין הוא שניראה לי שהדרייבר של ה- SR80i לא ממש מתאים ל- wood cups ועכשיו יש מעט פחות קיק (תוף רגל פחות מורגש).
לכן ניראה לי שאזמין את ה- Magnum drivers ברגע שיחזרו למלאי.
אה, גם הזמנתי headband מעור - תוספת נוחות משמעותית.
נערך לאחרונה על ידי ey_cat ב 20/12/2012 18:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
The future ain`t what it used to be