שאלה העם הוט מתכננת מתישהו לעלות את המהירות אפלאוד שלה?
אני מחובר לבזק 50 מגה וגם העלות של מנוי יס כל העסק לא זול בכלל
בערך 450 שח אני משלם על הכל חשבתי לעשות טריפל של הוט
לפי דברי השכנים שלי שמחוברים ל 100 מגה הם מקבלים 100 מגה יציב ללא
ניתוקים ותקלות אבל הסיבה היחידה שאני נמנע מלעבור להוט זה בגלל הנושא של האפלאוד
בבזק אני מקבל 3.6 מגה יציב ואני אחד שממש צריך את האפלאוד
אז השאלה העם הוט מתכננת מתישהו לעלות את המהירות האפלאוד שלה.?
יש איזשהי שמועה? ידיעה? כתבה? משהו?
בערך 450 שח אני משלם על הכל חשבתי לעשות טריפל של הוט
לפי דברי השכנים שלי שמחוברים ל 100 מגה הם מקבלים 100 מגה יציב ללא
ניתוקים ותקלות אבל הסיבה היחידה שאני נמנע מלעבור להוט זה בגלל הנושא של האפלאוד
בבזק אני מקבל 3.6 מגה יציב ואני אחד שממש צריך את האפלאוד
אז השאלה העם הוט מתכננת מתישהו לעלות את המהירות האפלאוד שלה.?
יש איזשהי שמועה? ידיעה? כתבה? משהו?
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
אין שמועה או ידיעה או כתבה או משהוא כרגע לצערי
האם* (לא "העם") הדבר היחיד שאני יודע שהוט הורידו משמעותית את המחיר של הטריפל עם 100 מגה.
טריפל Platinum שזה כולל קו טלפון עם שיחות ללא הגבלה + כבלים + אינטרנט, היה עולה 383 ש"ח, לפני שבזק שידרגו את העלאה ל3 מגה.
עכשיו זה עולה 339 ש"ח במקום 383..הורדה של 44 שקל במחיר זה יפה. זה כנראה קשור לתחרות בבזק..בכל מקרה לגבי העלאה, לא ידוע בינתיים על כוונה של הוט להעלות את מהירות העלאה.
אני שאלתי את הוט לפני כמה שבועות לגבי זה, והם אמרו שלא ידוע כרגע על שידרוג העלאה מעבר ל-2 מגה. אבל אני מאמין שזה יבוא מתישהו..אני רוצה כבר להגיע ליום שיהיה לפחות 5Mbps אפלוד ללקוחות פרטיים.
טריפל Platinum שזה כולל קו טלפון עם שיחות ללא הגבלה + כבלים + אינטרנט, היה עולה 383 ש"ח, לפני שבזק שידרגו את העלאה ל3 מגה.
עכשיו זה עולה 339 ש"ח במקום 383..הורדה של 44 שקל במחיר זה יפה. זה כנראה קשור לתחרות בבזק..בכל מקרה לגבי העלאה, לא ידוע בינתיים על כוונה של הוט להעלות את מהירות העלאה.
אני שאלתי את הוט לפני כמה שבועות לגבי זה, והם אמרו שלא ידוע כרגע על שידרוג העלאה מעבר ל-2 מגה. אבל אני מאמין שזה יבוא מתישהו..אני רוצה כבר להגיע ליום שיהיה לפחות 5Mbps אפלוד ללקוחות פרטיים.
חבילת הטריפל הזו עלתה 329 שקל בחודש מרץ במבצע הכרות, אז 339 זה לא בדיוק ירידת מחיר.
התנתקתי מהחבילה הזו בעיקר בגלל שאין מה לראות בטלויזיה שלהם, מה שגרם למחיר של 329 שקל להראות יקר עבור אינטרנט 100 מגה וטלפון עם שיחות ללא הגבלה.
התנתקתי מהחבילה הזו בעיקר בגלל שאין מה לראות בטלויזיה שלהם, מה שגרם למחיר של 329 שקל להראות יקר עבור אינטרנט 100 מגה וטלפון עם שיחות ללא הגבלה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אל תשכח שמקבלים חודש חינם, כך שאפקטיבית המחיר יורד לכ-320 שקל לחודש - פרוס על פני 18 חודשי המבצע.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
כי זה כנראה לא גורם שאנשים מתנתקים ממנו,
אם הייתה הצפה של התנתקויות בגלל סיבת אפלוד הם היו עושים משהוא, כנראה הם היו עם היד על הדופק כאשר בזק העלתה את מהירות האפלוד וראו שזה לא משפיע
אם הייתה הצפה של התנתקויות בגלל סיבת אפלוד הם היו עושים משהוא, כנראה הם היו עם היד על הדופק כאשר בזק העלתה את מהירות האפלוד וראו שזה לא משפיע
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
למה שיהיה אכפת להם מזה ?
סך הכל כלב נובח שלא נושך ..
סך הכל כלב נובח שלא נושך ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |