הי מרטין,
תודה, ברוכים הנמצאים
1. כל הסגנונות....,אני לא מחפשת דציבלים גבוהים אבל שכן תהיה למערכת עוצמה ושהסאונד יחלחל חם ונעים (תיאור אמורפי משהו אני יודעת אבל זו הציפייה שלי...).
2. העניין הוא שיש לי חלל מסויים עכשיו אבל בעוד שנה יהיה חלל אחר זו הסיבה שאם אלך על סראונד אני רוצה את האחוריים ב- Wireless. בעקרון כגודל סלון סטנדרטי, לא קטן וגם לא ענק.
3. אתמול הייתי בסבב חנויות אבל שם הכל נשמע מצויין וקשה לי להקיש איך זה ישמע בבית. עד לא מזמן היו לי 2 רצפתיים של אינפיניטי ומגבר של יאמהה כבר בני יותר מ- 10 והיה סבבה לגמרי. הגיע הזמן לחדש ולהתחדש.
בעקרון אני פתוחה ומעדיפה חברה שמתמחה בסאונד ולא ב"הכל" נניח דנון או Harman Kardon
או Bose שרוב המערכות של BOSE הרבה מעל התקציב.. בכלל, האם לדעתך ה- BOSE שווים את הכסף או שיש תחליפים לא פחות טובים? בגלל שאנחנו חיים בעולם של מותגים ושיווק כבר הלכתי לאיבוד ולכן הגעתי לפה.
איך זה למשל?
http://www.amazon.com/Denon-DHT-1312BA- ... roduct_top
אישית לא מכירה את חברת בוסטון לרמקולים לכן אני לא בטוחה...
אני מחפשת מערכת לשנים ולכן מוכנה להשקיע (יחסית... הרי אין לזה סוף).
בכלליות, יש שוני לא קטן בין המותגים בישראל לאלה שכאן למשל בארץ הייתה לי LCD אמבילייט של פיליפס שכשרכשתי אותה נחשבה למובילה ביותר, (יש לציין שאהבתי מאוד, טולויזיה מעולה! אפילו מכרתי אותי לפני הנסיעה) ופה פיליפס לא נחשב מותג מי יודע מה... (לפי מה שהבנתי, כאן לטלויזיות הנחשבים הם סמסונג או סוני).
תודה רבה על העזרה!!!!
ענת