המאמר על יניר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
קיבלתי כמה הודעות שרומזות שהמאמר על המעבדה של יניר נראית "מוזמנת" (כלומר כתבה תדמיתית שתפקידה לקדם מכירות לחברה).
הרי טענותי, אתם מוזמנים להביע דעה:
1. הכתבה בהחלט לא היתה מוזמנת, אנחנו היינו אצל יניר בנושא אחר וכאשר ראינו את המעבדה (אנחנו מוזמנים באופן קבוע לכל מני מקומות כאלה, רק שבד"כ לא מספיק מעניינים בכדי לצלם) חשבנו שזה יעניין גם אתכם.
2. לא קיבלנו כמובן כל תמורה בעד הכתבה.
3. המעבדה מטפלת במקרנים ומסכים שיובאו ארצה באופן אישי (יש לא מעט אנשים באתר שמקדמים רעיון זה, והטענה כנגדם היתה תמיד חוסר של אחריות יבואן או מעבדה שתטפל בהם). חשבנו שדווקא אותם אנשים שרוכשים מחו"ל ישמחו לגלות כתובת מסודרת שתוכל לטפל בהם.
4. היו במעבדה כמה דברים מעניינים (כמו מקרני ארועים, DLP פתוח, מסך פלאזמה מדבקה פתוח וכו'). חשבנו שזה יעניין אתכם כי אותנו זה מאוד עניין...
5. לגבי הטענה של קידום מכירות. כל כתבה חיובית מקדמת מכירות. אם לא הבנתם, הסיבה היחידה שחברות מעבירות לנו ציוד לבדיקה הוא בגלל שכתבה טובה מקדמת מכירות. אנחנו כמובן מסבירים לכולם שאנחנו לא תלויים ואם משהו נראה או נשמע גרוע, נכתוב את זה. כפי שניחשתם מעט חברות יחסית מעבירות לנו ציוד. את מרבית הציוד שאנחנו סוקרים אנחנו משיגים בעזרתם האדיבה של מתנדבים ולא של היבואנים.
להגיד שאנחנו מקדמים מכירות זה כמו להגיד שאתר שמטפל ב-PC מקדם מכירות לאינטל. יתכן וזה נעשה, אבל זה בעקיפין - זו לא המטרה שלשמה התכנסנו כאן.
המשמעות של לעשות אתר שמטפל בקולנוע ביתי ולא מסוגל לכתוב ביקורות טובות על כל דבר (כי זה בעצם יתפרש כקידום מכירות) הוא גם סוג של הטעיה.
לכן אנחנו משתמשים בשיטה הבאה:
1. מבהירים לכולם שאנחנו לא לוקחים כלום על כתבות ואין תמורה בעד כתבה טובה או מחמיאה (או רעה, כמובן).
2. עושים כתבות על מה שנראה לנו מעניין. אם נחסל כל מאמר שעלול להפריע למישהו, המשמעות של זה היא בכך שנפסיק כלל להפיק מאמרים...
אנחנו יודעים שאנחנו עושים עבודה טובה כאשר יבואנים כותבים לנו שהם לא מרוצים ממה שכתבנו (אני מקבל מכתב כזה פעם בשבוע - זה לא תיאורטי) ואני כותב בחזרה שזה האתר וזה מה שיש.
הרי טענותי, אתם מוזמנים להביע דעה:
1. הכתבה בהחלט לא היתה מוזמנת, אנחנו היינו אצל יניר בנושא אחר וכאשר ראינו את המעבדה (אנחנו מוזמנים באופן קבוע לכל מני מקומות כאלה, רק שבד"כ לא מספיק מעניינים בכדי לצלם) חשבנו שזה יעניין גם אתכם.
2. לא קיבלנו כמובן כל תמורה בעד הכתבה.
3. המעבדה מטפלת במקרנים ומסכים שיובאו ארצה באופן אישי (יש לא מעט אנשים באתר שמקדמים רעיון זה, והטענה כנגדם היתה תמיד חוסר של אחריות יבואן או מעבדה שתטפל בהם). חשבנו שדווקא אותם אנשים שרוכשים מחו"ל ישמחו לגלות כתובת מסודרת שתוכל לטפל בהם.
4. היו במעבדה כמה דברים מעניינים (כמו מקרני ארועים, DLP פתוח, מסך פלאזמה מדבקה פתוח וכו'). חשבנו שזה יעניין אתכם כי אותנו זה מאוד עניין...
5. לגבי הטענה של קידום מכירות. כל כתבה חיובית מקדמת מכירות. אם לא הבנתם, הסיבה היחידה שחברות מעבירות לנו ציוד לבדיקה הוא בגלל שכתבה טובה מקדמת מכירות. אנחנו כמובן מסבירים לכולם שאנחנו לא תלויים ואם משהו נראה או נשמע גרוע, נכתוב את זה. כפי שניחשתם מעט חברות יחסית מעבירות לנו ציוד. את מרבית הציוד שאנחנו סוקרים אנחנו משיגים בעזרתם האדיבה של מתנדבים ולא של היבואנים.
להגיד שאנחנו מקדמים מכירות זה כמו להגיד שאתר שמטפל ב-PC מקדם מכירות לאינטל. יתכן וזה נעשה, אבל זה בעקיפין - זו לא המטרה שלשמה התכנסנו כאן.
המשמעות של לעשות אתר שמטפל בקולנוע ביתי ולא מסוגל לכתוב ביקורות טובות על כל דבר (כי זה בעצם יתפרש כקידום מכירות) הוא גם סוג של הטעיה.
לכן אנחנו משתמשים בשיטה הבאה:
1. מבהירים לכולם שאנחנו לא לוקחים כלום על כתבות ואין תמורה בעד כתבה טובה או מחמיאה (או רעה, כמובן).
2. עושים כתבות על מה שנראה לנו מעניין. אם נחסל כל מאמר שעלול להפריע למישהו, המשמעות של זה היא בכך שנפסיק כלל להפיק מאמרים...
אנחנו יודעים שאנחנו עושים עבודה טובה כאשר יבואנים כותבים לנו שהם לא מרוצים ממה שכתבנו (אני מקבל מכתב כזה פעם בשבוע - זה לא תיאורטי) ואני כותב בחזרה שזה האתר וזה מה שיש.
דעתי שאתם בסדר גמור
ואתה במיוחד צודק בסעיף 5.
כל עיתונות על תחביב עם היבטים מסחריים בהכרח מסקרת מוצרים ושירותים ולפעמים חוות הדעת הן חיוביות.
הרי אחרת, בשביל מה צריך אותה בכלל.
בסופו של דבר זה הכל עיניין של אמינות.
יש עיתונים/אתרים אמינים ויש כאלה שלא, וזה כמובן לא אמת מוחלטת אלא דעתם של קוראים שונים.
אתם בעיני אמינים!
במקרה שלכם האמינות באה בקלות יחסית, עקב זה שחלק גדול מהקוראים פה פגשו אתכם אישית, וגם תרבות האתר היא כזו שנותנת תחושה אמיתית של חברים ולא של קוראים מול שמות בלתי ידועים מהעיתון.
אגב, האמינות הזו היא מעמסה לא קטנה, כי אתם צריכים להיזהר שלא יהיה אפילו חשד לחשש...
כל עיתונות על תחביב עם היבטים מסחריים בהכרח מסקרת מוצרים ושירותים ולפעמים חוות הדעת הן חיוביות.
הרי אחרת, בשביל מה צריך אותה בכלל.
בסופו של דבר זה הכל עיניין של אמינות.
יש עיתונים/אתרים אמינים ויש כאלה שלא, וזה כמובן לא אמת מוחלטת אלא דעתם של קוראים שונים.
אתם בעיני אמינים!
במקרה שלכם האמינות באה בקלות יחסית, עקב זה שחלק גדול מהקוראים פה פגשו אתכם אישית, וגם תרבות האתר היא כזו שנותנת תחושה אמיתית של חברים ולא של קוראים מול שמות בלתי ידועים מהעיתון.
אגב, האמינות הזו היא מעמסה לא קטנה, כי אתם צריכים להיזהר שלא יהיה אפילו חשד לחשש...
משה
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
עופר ידידי,
תמיד תזכור שעל כל 8-9 חברים שבוכים\מתלוננים יש איזה 4000 חברים שנהנים יום יום
מהאתר הכי מקצועי מעניין ומהנה בארץ,בתחומו.
אף אחד לא מושלם , ותמיד יהיה מי שיש לו מה להגיד,
רק אל תיקח ללב.
דודי
נ.ב
שולח לך בפרטי מס חשבון בנק, מצפה לאחוזים ממכירות המרצ'נדייז
תודה
רק אל תיקח ללב.
דודי
נ.ב
שולח לך בפרטי מס חשבון בנק, מצפה לאחוזים ממכירות המרצ'נדייז
תודה
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
bitton71 כתב:עופר ידידי,
רק אל תיקח ללב.![]()
דודי
אחלה תשובה![]()
רק עופר רואה את התמונה ברזולוציה גבוהה...
ובשבילו 8-9 זה כמו פיקסלים תקועים או שרופים שפוסלים את כל התמונה ...
הוא רוצה ש ל מ ו ת.........
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 04/09/2006 18:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
052-4200610
-
oferlaor
- מנהל

moco,
זה בדיוק הסיבה שאני מעלה את השרשור הזה. אנשים חושבים שבגלל שהוספנו פרסומות פתאום אנחנו ניתנים בקלות לקניה ולמכירה... דווקא היום אני מרגיש שהיבואנים הרבה יותר חוששים (ובעבר כמה אמרו לי את זה בבירור בכל מני גירסאות את: "גרד בגבי אגרד בגבך") להציע לנו הצעות מגונות. עדיין מדי פעם יש כאלה שחושבים שאפשר לשים אותנו בכיס שלהם.
דווקא בגלל שאנחנו עובדים כל כך קשה ומוותרים על כל כך הרבה (תאמינו לי אין לכם מושג) בשביל האמינות והאתיות, דווקא בגלל זה חורה לי שאנשים מרגישים שאנחנו לא ככה. הרי אם הייתי באמת ניתן לקניה, מה היה מזיז לי שהיו מספרים על זה, ההיפך - אז היבואנים האחרים היו יכולים לרכוש ביותר כסף...
העובדה היא שבדיוק חצי מהכסף של הפרסומות נשאר בחברת נטינג נעשה בגלל שאנחנו לא רוצים אי פעם לדבר עם יבואנים על פרסום (מעבר ללידע אותם שזה קיים), על כסף או לפתוח פתח למסחרה מסוג כלשהו.
זה בדיוק הסיבה שאני מעלה את השרשור הזה. אנשים חושבים שבגלל שהוספנו פרסומות פתאום אנחנו ניתנים בקלות לקניה ולמכירה... דווקא היום אני מרגיש שהיבואנים הרבה יותר חוששים (ובעבר כמה אמרו לי את זה בבירור בכל מני גירסאות את: "גרד בגבי אגרד בגבך") להציע לנו הצעות מגונות. עדיין מדי פעם יש כאלה שחושבים שאפשר לשים אותנו בכיס שלהם.
דווקא בגלל שאנחנו עובדים כל כך קשה ומוותרים על כל כך הרבה (תאמינו לי אין לכם מושג) בשביל האמינות והאתיות, דווקא בגלל זה חורה לי שאנשים מרגישים שאנחנו לא ככה. הרי אם הייתי באמת ניתן לקניה, מה היה מזיז לי שהיו מספרים על זה, ההיפך - אז היבואנים האחרים היו יכולים לרכוש ביותר כסף...
העובדה היא שבדיוק חצי מהכסף של הפרסומות נשאר בחברת נטינג נעשה בגלל שאנחנו לא רוצים אי פעם לדבר עם יבואנים על פרסום (מעבר ללידע אותם שזה קיים), על כסף או לפתוח פתח למסחרה מסוג כלשהו.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
עופר,
הסר דאגה מליבך. הרי זה ברור שתמיד יהיו קנאים/קנטרנים/מועקות שלא משנה מה שיעשו בשבילם, תמיד, אבל תמיד יהיו להם טענות. היינו כבר בסיפור הזה שהכנסתם פרסום באתר, ונהיה בסיפור הזה לצערי עוד בעתיד.
מה שחשוב הוא שהרוב המוחלט (לפעמים גם דומם), יודעים כמה מרטין ואתה משקיעים באתר הזה כדי שיהיה כיף לכולנו.
תמשיכו כך, וניפגש בתערוכה!!!
הסר דאגה מליבך. הרי זה ברור שתמיד יהיו קנאים/קנטרנים/מועקות שלא משנה מה שיעשו בשבילם, תמיד, אבל תמיד יהיו להם טענות. היינו כבר בסיפור הזה שהכנסתם פרסום באתר, ונהיה בסיפור הזה לצערי עוד בעתיד.
מה שחשוב הוא שהרוב המוחלט (לפעמים גם דומם), יודעים כמה מרטין ואתה משקיעים באתר הזה כדי שיהיה כיף לכולנו.
תמשיכו כך, וניפגש בתערוכה!!!
אני מאוד נהנתי לראות את גלגל הצבעים
המשיכו כך!!!!!!!!!!!!!!
-
oferlaor
- מנהל

ride,
תודה.
עברו על כולנו שלושה שבועות קשים מאוד והיום היה סוג של קש ששבר את גב הגמל.
תודה.
עברו על כולנו שלושה שבועות קשים מאוד והיום היה סוג של קש ששבר את גב הגמל.
כול הכבוד על המאמר.
אותי הוא הרשים מאוד
אנחנו בעבודה עובדים מידיי פעם מול יניר מערכות ואף פעם לא ידעתי שהרמה
שלהם כזו גבוהה.
לי זה לא משנה אם המאמר מוזמן או לא - כול עוד אני והחברים האחרים נהנים להעשיר את הידע
בעזרת המאמרים.
עופר - אני זוכר טוב מאוד את הפעם האחרונה שבאו אליך בטענות לגבי מאמר שהעלית (זה היה הנגן החדש ההו)
וגם אז הבנת מה משמעותה של הביקורת שקיבלת ממקורות בעלי אינטרס מנוגד לכול מה שנאמר במאמר
זכור לי עוד יותר טוב מה הייתה רמת התמיכה בך ע"י החברים באתר - רמה אדירה
עופר - תאמין לי - אתה צריך פשוט להשיב למתלוננים על המאמרים בלינקים לשירשור הזה והשירשור ההוא ולשכוח מהם.
עופר - לא נראה לי שיש באמת קש שישבור את הגב שלך - אתה פשוט הופך ממאמרל למאמר
לגמל דו דבשתי - תלת דבשתי - ורב דבשתי.
בקיצור - קטן עליך.
אותי הוא הרשים מאוד
אנחנו בעבודה עובדים מידיי פעם מול יניר מערכות ואף פעם לא ידעתי שהרמה
שלהם כזו גבוהה.
לי זה לא משנה אם המאמר מוזמן או לא - כול עוד אני והחברים האחרים נהנים להעשיר את הידע
בעזרת המאמרים.
עופר - אני זוכר טוב מאוד את הפעם האחרונה שבאו אליך בטענות לגבי מאמר שהעלית (זה היה הנגן החדש ההו)
וגם אז הבנת מה משמעותה של הביקורת שקיבלת ממקורות בעלי אינטרס מנוגד לכול מה שנאמר במאמר
זכור לי עוד יותר טוב מה הייתה רמת התמיכה בך ע"י החברים באתר - רמה אדירה
עופר - תאמין לי - אתה צריך פשוט להשיב למתלוננים על המאמרים בלינקים לשירשור הזה והשירשור ההוא ולשכוח מהם.
עופר - לא נראה לי שיש באמת קש שישבור את הגב שלך - אתה פשוט הופך ממאמרל למאמר
לגמל דו דבשתי - תלת דבשתי - ורב דבשתי.
בקיצור - קטן עליך.
נערך לאחרונה על ידי goodoffer ב 05/09/2006 7:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

עפר,
המאמר היה ממצא ומעניין מאד ואפילו לרגע לא חשבתי שיש בכתבה נגיעה ואפילו קלה באינטרס פירסומי, אני לא יודע אם אותם אנשים שכן חושבים כך מתוסכלים ממשהו או לא, אבל מאז שאני חבר באתר זה (וואו
, עוד מעט שנתיים) לא יצא לי לראות אתר שדומה באופיו לאתר הזה הן מבחינת האמינות שלו, המקצועיות שלו, והאהבה של המנהלים וכמובן החברים לתחום.
עפר, אני מקווה שהטעם הרע שנותר לך בפה מאותם מגיבים לא יפגום בהמשך יצירת מאמרים מקצועיים ומעניינים בדומה לכתבה על יניר מערכות.
ישרו כח והמשיכו כך.
המאמר היה ממצא ומעניין מאד ואפילו לרגע לא חשבתי שיש בכתבה נגיעה ואפילו קלה באינטרס פירסומי, אני לא יודע אם אותם אנשים שכן חושבים כך מתוסכלים ממשהו או לא, אבל מאז שאני חבר באתר זה (וואו
עפר, אני מקווה שהטעם הרע שנותר לך בפה מאותם מגיבים לא יפגום בהמשך יצירת מאמרים מקצועיים ומעניינים בדומה לכתבה על יניר מערכות.
ישרו כח והמשיכו כך.
גיל בכר
חבל שזה מה שמקופף את הגב שלך - אם זה ככה אז יש עוד כמה טענות
אתם משווקים את כפר המכביה
אתם משווקים את חנות המדבקות של לוגו האתר
אתם משווקים את לייזר סיטי כי עשינו שם מפגש
אתם מקדמים את פרסומו של נחל הירקון - מפגש העל האש
אתם מקדמים את אתרים אחרים כמו YNET כי אתם מפרסמים שם מאמרים ושמים כאן קישורים
אתם מקדמים אתרי גאג'טים
אתם מקדמים את התערוכות במינכן - תומרצין
אתה רוצה עוד? אני לא אתן לך עוד דוגמאות לטענות אפשריות של משתמשים בעלי אינטרסים מנוגדים
לכול גוף\חברה\חנות\מוצר וכו', אני לא אמשיך כי המקלדת תעלה עשן
מה שאני מנסה לומר זה שמאמרים מהסוג הזה הם אלה שנותנים את החמצן לאתר הזה וזה מה שצריך לעניין אותך
המשתמשים המתנגדים מנסים למנוע את פרסום שמם של גופים מסויימים באתר שלו בכדי לא להוריד מערך החברה של עצמם.
ומה אני אומר לך - גם כאן נראה לי מוזר שמשתמשים מסוג מסויים באתר לא טרחו לתמוך בך.
אתם משווקים את כפר המכביה
אתם משווקים את חנות המדבקות של לוגו האתר
אתם משווקים את לייזר סיטי כי עשינו שם מפגש
אתם מקדמים את פרסומו של נחל הירקון - מפגש העל האש
אתם מקדמים את אתרים אחרים כמו YNET כי אתם מפרסמים שם מאמרים ושמים כאן קישורים
אתם מקדמים אתרי גאג'טים
אתם מקדמים את התערוכות במינכן - תומרצין
אתה רוצה עוד? אני לא אתן לך עוד דוגמאות לטענות אפשריות של משתמשים בעלי אינטרסים מנוגדים
לכול גוף\חברה\חנות\מוצר וכו', אני לא אמשיך כי המקלדת תעלה עשן
מה שאני מנסה לומר זה שמאמרים מהסוג הזה הם אלה שנותנים את החמצן לאתר הזה וזה מה שצריך לעניין אותך
המשתמשים המתנגדים מנסים למנוע את פרסום שמם של גופים מסויימים באתר שלו בכדי לא להוריד מערך החברה של עצמם.
ומה אני אומר לך - גם כאן נראה לי מוזר שמשתמשים מסוג מסויים באתר לא טרחו לתמוך בך.
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לעופר למרטין לחיים.
המשיכו בפועלכם.
לעופר תסתכל על זה מהצד החיובי של הענין.
כנראה שהאתר הגיע למימדים והשפעה כזו שהוא מפריע לאנשי הממון. (סוחרים, יבואנים).
קשה להיות אוביקטיבים , במדינת היהודים.
המשיכו בפועלכם.
לעופר תסתכל על זה מהצד החיובי של הענין.
כנראה שהאתר הגיע למימדים והשפעה כזו שהוא מפריע לאנשי הממון. (סוחרים, יבואנים).
קשה להיות אוביקטיבים , במדינת היהודים.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
עופר,
העניין הוא שאנשים לא מאמינים שעדיין נשארו אנשים כמוך וכמו מרטין שלא מוכנים למכור את האידיאולוגיה שלהם למרבה במחיר או תמורת נזיד עדשים.
המשיכו במשימתכם, אנחנו נהנים.
אני מניח שחלק מהאנשים שביקרו את המאמר לגבי יניר, הם קשורים באופן ישיר או עקיף למתחרים אשר לא מסוגלים לפרגן או לעמוד בקנה אחד עם הרמה שמספקת יניר.
נסים
העניין הוא שאנשים לא מאמינים שעדיין נשארו אנשים כמוך וכמו מרטין שלא מוכנים למכור את האידיאולוגיה שלהם למרבה במחיר או תמורת נזיד עדשים.
המשיכו במשימתכם, אנחנו נהנים.
אני מניח שחלק מהאנשים שביקרו את המאמר לגבי יניר, הם קשורים באופן ישיר או עקיף למתחרים אשר לא מסוגלים לפרגן או לעמוד בקנה אחד עם הרמה שמספקת יניר.
נסים
-
oferlaor
- מנהל

ואלה Nissim המון זמן לא שמעתי את צירוף המילים הזה נזיד עדשים - קבל חח על זה
חברים - אני חושב שאנחנו צריכים להתארגן ולהביא לתערוכה מנתח כירורגי שינתח את הגמל (עופר)
ויאחה לו את כול השברים בגב שיצר לו הקש (ההוא ששבר את גב הגמל)
אנחנו כבר נדאג אחרי זה לתת כמו תמיד תמיכה לגב שלו.
emordeko - אם עופר אומר שהוא לא מגיע למקומות האלה אז אוליי נביא את המקומות האלה לתערוכה - הרי בתערוכה
הקודמת ציפינו לראות דוגמניות חטובות במכנסונים קצרים מאוד שבקושי רואים שהם שם
ציפינו לראות דוגמניות בגופיות לבנות קצרצרות עם שני לוגואים של האתר (זה כבר ברור איפה)
בקיצור תארגנו את הדוגמניות מהמקומות שעופר לא מגיע אליהם ונראה כבר מה יהיה
- נ.ב - אל תשכחו שאנחנו צריכים לבוא גם בשביל התערוכה ולא רק בשביל הדוגמניות
חברים - אני חושב שאנחנו צריכים להתארגן ולהביא לתערוכה מנתח כירורגי שינתח את הגמל (עופר)
ויאחה לו את כול השברים בגב שיצר לו הקש (ההוא ששבר את גב הגמל)
אנחנו כבר נדאג אחרי זה לתת כמו תמיד תמיכה לגב שלו.
emordeko - אם עופר אומר שהוא לא מגיע למקומות האלה אז אוליי נביא את המקומות האלה לתערוכה - הרי בתערוכה
הקודמת ציפינו לראות דוגמניות חטובות במכנסונים קצרים מאוד שבקושי רואים שהם שם
ציפינו לראות דוגמניות בגופיות לבנות קצרצרות עם שני לוגואים של האתר (זה כבר ברור איפה)
בקיצור תארגנו את הדוגמניות מהמקומות שעופר לא מגיע אליהם ונראה כבר מה יהיה
- נ.ב - אל תשכחו שאנחנו צריכים לבוא גם בשביל התערוכה ולא רק בשביל הדוגמניות