שאלה בקשר לממיר לוייני
שלום לכולם,
קיבלתי אתמול ממיר לוייני openbox s1.
לא הבנתי כל כך את מהות המכשיר. אין לי צלחת לויינית ואני מעוניין סך הכל לקלוט את ערוצי עידן פלוס.
האם יש לו אנטנה פנימית? האם יש הבדל בין DVB-T לבין DVB בכל הקשור לפונקציונאליות של המכשיר או שזהו רק הבחנה סמנטית?
והכי חשוב.. האם הממיר הזה נועד לקליטת שידורי עידן פלוס ללא צלחת (כמו APEX למשל)?
תודה מראש!
קיבלתי אתמול ממיר לוייני openbox s1.
לא הבנתי כל כך את מהות המכשיר. אין לי צלחת לויינית ואני מעוניין סך הכל לקלוט את ערוצי עידן פלוס.
האם יש לו אנטנה פנימית? האם יש הבדל בין DVB-T לבין DVB בכל הקשור לפונקציונאליות של המכשיר או שזהו רק הבחנה סמנטית?
והכי חשוב.. האם הממיר הזה נועד לקליטת שידורי עידן פלוס ללא צלחת (כמו APEX למשל)?
תודה מראש!
עולה מהניסוח אותו בחרת כאילו פגעתי בך.מספיקלי כתב:אם זה ממיר לוויני, ואין לך צלחת אז איך בדיוק אתה רוצה לקלוט את עידן שהוא שידור קרקעי?
ומה פירוש קיבלת? גש למי שנתן לך אותו שיפתור את החידה....
ציינתי מראש, אינני יודע. איך בדיוק אני רוצה לקלוט? בדיוק בגלל זה שאלתי.
לא מתאים לך לענות, אנא השכל להתעלם - זה לבטח עדיף מתשובה מתנשאת ולא מועילה.
לגופו של עניין, מי שנתן לי אותו גם לא יודע (בגלל זה נתן לי אותו) והתברר לו שיש לו מקלט עידן פלוס בטלוויזיה.
אם יש גולש סבלני שיוכל לענות לי, אודה לו מאד.
אין לי מושג מה זה המכשיר הזה, בהינתן שזה מכשיר DVB-S, כלומר שידור לוייני דיגיטלי אז אתה יכול לנסות לחברו לנקודה של יס, אם הנקודה מחוברת לצלחת אז נראה לי שתוכל לקלוט את הערוצים 11, 22, 33.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ממיר לווייני לא יכול לקלוט שידורים קרקעיים, מדובר בשתי טכנולוגיות שונות גם אם הן מאותה משפחה (DVB-S ללוויין ו-DVB-T לקרקעי). יש כמה ממירים שמכירים את שתי הטכנולוגיות אבל לא נראה ששלך הוא כזה. הוא יעבוד לשידורי לוויין בלבד.
כמו שאמרו לפניי, אתה צריך או לחבר את הממיר לצלחת לוויין (זאת של יס תעבוד ואם אין לך אז צלחת פרטית לא עולה יותר מידי) או שתקנה ממיר עידן+ פשוט שמוכרים בכל חנות.
כמו שאמרו לפניי, אתה צריך או לחבר את הממיר לצלחת לוויין (זאת של יס תעבוד ואם אין לך אז צלחת פרטית לא עולה יותר מידי) או שתקנה ממיר עידן+ פשוט שמוכרים בכל חנות.