קניתי טלויזית lg 47ls460y .
כשאני רואה טלויזיה מחשב או ps3 רשום לי שזה משדר ב60 הרץ.
חיפשתי בתפריטים היכן אני יכול להפעיל את הפונקציה שנקראת mci 100 שקיימת בטלויזיה לפחות לפי המפרט:
www.lg.com/il/tv/lg-47LS460Y-led
לא מצאתי את הפונקציה הזו.
התקשרתי לתמיכה הסופר לא מקצועית של ח.י נחרדתי מהנציגים ה"טכנים" שטענו אחרי ימים של המתנה שהם דיברו עם המעבדה ואמרו להם (ליצנים) שהפונקציה הזו מופעלת בטלויזיה ואי אפשר לבטל או להפעיל אותה ולמרות שהיא פועלת אני רואה "כביכול" שהטלויזיה משדרת ב60 הרץ למרות שהמנגנון עובד ברקע ומחליק את התמונה והופך אותה ל100 הרץ.
נשמע לי כמו שטויות במיץ.
רציתי לדעת :
1. מה ההבדל בין הפונקציה הזו (100mci) לtrumotion?
2. האם אני צודק ואכן מה שאמרו לי במוקד של ח.י זה שטויות במיץ? אשמח לשמוע אם למישהו יש את הפונקציה הקיקיונית הזו בטלויזיה ואצלו יש אפשרות של ביטול הפעלה או האם הוא רואה ב100 הרץ?
3. מדוע חברה שמרשה לעצמה לקרוא לעצמה יבואן רשמי של מותג ולוקחת לא מעט כסף בעבור השירות עובדת בצורה כזו חובבנית? בחיים לא נתקלתי בשירות כזה מזעזע אני רודף אחריהם כבר שבוע כדי ש"נציג טכני" יחזור אליי ובסוף מדבר איתי תוכי שנשמע שמריצים עליו דחקות ועליי כמובן ב"מעבדה".
אי אפשר לשאול אותו כלום כי הוא לא יודע כלום כל דבר הוא צריך לשאול את המעבדה פרוצדורה שלוקחת 3 שעות עד שהוא שואל וחוזר אליי עם תשובה לא הגיונית שנשמעת מומצאת.
פשוט זלזול בלקוח ברמה הקשה ביותר גועל נפש.
העיקר הפונקציה המהוללת הזו מופיעה בשורה הראשונה של המפרט של הטלויזיה כאילו זה הדבר הכי חשוב צריך להתקשר לרפי גינת או משהו בנושא הזה...
מה שעוד יותר מדהים זה שבדגם האמריקאי המקביל רשום שקיימת אפשרות trumotion בטלויזיה. ממש מסקרן אותי העניין קראתי שיש באג בחלק מהטלויזיות של lg שהtrumotion לא מופיע בתפריט האם כדי להמנע משיחות כמו שלי הם השמיטו את זה מהמפרט? הנה קישור לדגם המקביל:
www.lg.com/us/tvs/lg-47LS4600-led-tv
אשמח לתשובות ממביני עניין.
תודה, אביב.
trumotion mci 100 ושאר ירקות
גם אני אשמח לתגובות... כי הזמנתי את אחד הדגמים האלו (580). השמועות מהפורומים בחול מספרות כי אכן אין שליטה על הTRUEMOTION בתפריטים של המודלים הזולים, שלא כמו בדגמים היותר יקרים (למרות הפרסום)
(התפריט ב1:33)
רמאות? נדרש עדכון קושחה?
(התפריט ב1:33)
רמאות? נדרש עדכון קושחה?