איזה סטרימר לבחור? S1, A1, B1, 3DS2 ?
-
evgenybu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
משתמשים יקרים! אני צריך את עזרתכם בעצה לגבי סטרימר. קראתי גם באתר זה וגם במקומות נוספים רבים, בעיניי סטרימר של Dvico הוא הכי מתאים לי, אך לאני לא סגור לגבי הדגם. למעשה, אני משווה בין מספר דגמים : A1, B1, S1, 3DS2 . מישהו יכול לענות איזה דגם יתאים לי לסרטי תלת מימד? מאיזה דגם הכי מוצלח? הכי טוב מבחינת הביצועים? הכי אמין? הכי זול? אשמח לקבל עצה. תודה רבה.
-
evgenybu
-
- חבר שרק התחיל

אכןת יש סקירה די טובה על כל הדגמים אך אין השוואה. יש למישהו אחד הדגמים? יש לו מה לספר עליו - טוב או לא טוב?MartinHSabag כתב:קראת את הדביק בפורום?...
-
evgenybu
-
- חבר שרק התחיל

למשל, בהסבר על B1 רשום במפורש : "לא מומלץ למי שמחפש סטרימר עם תמיכה בתלת מימד". אז הדגם הזה יורד מהפרק. מה לגבי האחרים? מה בכלל מומלץ למי שרוצה לנגן סרטים בתלת מימד?MartinHSabag כתב:קראת את הדביק בפורום?...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
אם את מתכנן רק על SBS ו-TAB, אז כל סטרימר התומך ב-1080P (שזה בערך כולם) יספק לך את הסחורה.
אם את רוצה לנגן בלוריי ISO בגודל של 40GB לסרט אז נבחנו באתר 3 כאלה והביקורות שלהם בדביק
אם את רוצה לנגן בלוריי ISO בגודל של 40GB לסרט אז נבחנו באתר 3 כאלה והביקורות שלהם בדביק
-
evgenybu
-
- חבר שרק התחיל

משום שאני חדש באתר, יש מצב לקבל שמות של אותה שלושה דגמים?guyezra כתב:אם את מתכנן רק על SBS ו-TAB, אז כל סטרימר התומך ב-1080P (שזה בערך כולם) יספק לך את הסחורה.
אם את רוצה לנגן בלוריי ISO בגודל של 40GB לסרט אז נבחנו באתר 3 כאלה והביקורות שלהם בדביק...
ובנוסף, אין לי מושג מה זה SBS ו-TAB , פשוט אני רוצה להוריד סרטים בתלת מימד ולצפות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
אז אני מציע שתתחיל ללמוד טיפה שלא תוציא כסף על מה שלא מתאים לך.
על רגל אחת, SBS ו-TAB זה פורמטי ה-3D הנפוצים ברשת, המסך מחולק לשניים, תמונה ליד תמונה או תמונה מעל תמונה והטלויזיה ממירה את זה לתלת מימד.
בלוריי 3D זה סיפור אחר.
על רגל אחת, SBS ו-TAB זה פורמטי ה-3D הנפוצים ברשת, המסך מחולק לשניים, תמונה ליד תמונה או תמונה מעל תמונה והטלויזיה ממירה את זה לתלת מימד.
בלוריי 3D זה סיפור אחר.