איזה סטרימר לבחור? S1, A1, B1, 3DS2 ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
evgenybu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

משתמשים יקרים! אני צריך את עזרתכם בעצה לגבי סטרימר. קראתי גם באתר זה וגם במקומות נוספים רבים, בעיניי סטרימר של Dvico הוא הכי מתאים לי, אך לאני לא סגור לגבי הדגם. למעשה, אני משווה בין מספר דגמים : A1, B1, S1, 3DS2 . מישהו יכול לענות איזה דגם יתאים לי לסרטי תלת מימד? מאיזה דגם הכי מוצלח? הכי טוב מבחינת הביצועים? הכי אמין? הכי זול? אשמח לקבל עצה. תודה רבה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

קראת את הדביק בפורום?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

evgenybu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

MartinHSabag כתב:קראת את הדביק בפורום?
...
אכןת יש סקירה די טובה על כל הדגמים אך אין השוואה. יש למישהו אחד הדגמים? יש לו מה לספר עליו - טוב או לא טוב?

evgenybu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

MartinHSabag כתב:קראת את הדביק בפורום?
...
למשל, בהסבר על B1 רשום במפורש : "לא מומלץ למי שמחפש סטרימר עם תמיכה בתלת מימד". אז הדגם הזה יורד מהפרק. מה לגבי האחרים? מה בכלל מומלץ למי שרוצה לנגן סרטים בתלת מימד?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

אם את מתכנן רק על SBS ו-TAB, אז כל סטרימר התומך ב-1080P (שזה בערך כולם) יספק לך את הסחורה.
אם את רוצה לנגן בלוריי ISO בגודל של 40GB לסרט אז נבחנו באתר 3 כאלה והביקורות שלהם בדביק

evgenybu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

guyezra כתב:אם את מתכנן רק על SBS ו-TAB, אז כל סטרימר התומך ב-1080P (שזה בערך כולם) יספק לך את הסחורה.
אם את רוצה לנגן בלוריי ISO בגודל של 40GB לסרט אז נבחנו באתר 3 כאלה והביקורות שלהם בדביק
...
משום שאני חדש באתר, יש מצב לקבל שמות של אותה שלושה דגמים?
ובנוסף, אין לי מושג מה זה SBS ו-TAB , פשוט אני רוצה להוריד סרטים בתלת מימד ולצפות.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

אז אני מציע שתתחיל ללמוד טיפה שלא תוציא כסף על מה שלא מתאים לך.

על רגל אחת, SBS ו-TAB זה פורמטי ה-3D הנפוצים ברשת, המסך מחולק לשניים, תמונה ליד תמונה או תמונה מעל תמונה והטלויזיה ממירה את זה לתלת מימד.
בלוריי 3D זה סיפור אחר.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”