עזרה אני רוצה לראות סרטי blu-ray 3D מלאים האם כרטיס המסך שלי תומך?
שלום לכולם יש לי טלויזית תלת מימד והורדתי סרט blu-ray 3D מלא למשל אוואטר ששוקל איזה 50 ג׳יגה עכשיו המחשב שלי מחובר לטלויזיה ואמרו לי שכדיי שאני יוכל לראות 3D מלא אני צריך שכרטיס המסך שלי יתמוך ב 3D וכרטיס המסך שיש ברשותי הוא nvidia GTS 450 1GB ויש לו שתיי יציאות DVI ויציאה אחת של Mini HDMI השאלה שלי זה האם הכרטיס מסך הזה תומך ב 3D והאם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל שבצד של הכרטיס מסך הוא יהיה מחובר בחיבור mini hdmi ובצד של הטלויזיה hdmi וואז אני יוכל ליראות 3D מלא .תודה רבה לעוזרים
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
לפי האתר של NVIDIA הכרטיס שלך אכן תומך ב3D
תצטרך להגדיר אותו ב3D ולהביא תוכנת נגן תומכת (TMT5 או POWERDVD) וכמו כן לחבר את המסך ליציאת הHDMI 1.4 שבכרטיס שלך
תצטרך להגדיר אותו ב3D ולהביא תוכנת נגן תומכת (TMT5 או POWERDVD) וכמו כן לחבר את המסך ליציאת הHDMI 1.4 שבכרטיס שלך
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
תודה רבה אחיעמית_לגו כתב:לפי האתר של NVIDIA הכרטיס שלך אכן תומך ב3D
תצטרך להגדיר אותו ב3D ולהביא תוכנת נגן תומכת (TMT5 או POWERDVD) וכמו כן לחבר את המסך ליציאת הHDMI 1.4 שבכרטיס שלך...
יש לי כמה שאלות
1)איך אני מגדיר את כרטיס המסך כ 3D
2)האם כשאני מנגן את הסרט ב poewrDVD ולוחץ על ה3D הטלויזיה שלי אמורה לזהות שזה 3D לבד או שאני צריך לעשות המרה מדו לתלת
3)והאם כבל HDMI to Mini Hdmi 1.4 יהיה טוב
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
1. כעיקרון כדי להגדיר תצטרך ללכת ללוח הבקרה של אנבידיה ל3D סטריאוסקופי שזה בדרך כלל האפשרות הכי אחרונה ולהגדיר את זה באמצעות מסך התלת מימד שלךדניאלהבוס כתב:תודה רבה אחיעמית_לגו כתב:לפי האתר של NVIDIA הכרטיס שלך אכן תומך ב3D
תצטרך להגדיר אותו ב3D ולהביא תוכנת נגן תומכת (TMT5 או POWERDVD) וכמו כן לחבר את המסך ליציאת הHDMI 1.4 שבכרטיס שלך...
יש לי כמה שאלות
2)האם כשאני מנגן את הסרט ב poewrDVD ולוחץ על ה3D הטלויזיה שלי אמורה לזהות שזה 3D לבד או שאני צריך לעשות המרה מדו לתלת
3)והאם כבל HDMI to Mini Hdmi 1.4 יהיה טוב...
2. כאשר אתה מנגן את הסרט תעבור ל3D דרך התוכנה עצמה והמסך שלך יזהה לבד.
3. הכבל יהיה מצוין
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
עמית_לגו כתב:1. כעיקרון כדי להגדיר תצטרך ללכת ללוח הבקרה של אנבידיה ל3D סטריאוסקופי שזה בדרך כלל האפשרות הכי אחרונה ולהגדיר את זה באמצעות מסך התלת מימד שלךדניאלהבוס כתב:תודה רבה אחיעמית_לגו כתב:לפי האתר של NVIDIA הכרטיס שלך אכן תומך ב3D
יש לי כמה שאלות
3)והאם כבל HDMI to Mini Hdmi 1.4 יהיה טוב...
2. כאשר אתה מנגן את הסרט תעבור ל3D דרך התוכנה עצמה והמסך שלך יזהה לבד.
3. הכבל יהיה מצוין...
תודה יגבר