חנות תקליטורים/מוזיקה גדולה?
-
gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
שלום לכולם,
אני מחפש חנות תקליטורים גדולה (מקוונת) וזאת לאחר שנכוויתי מ musicaneto.
האם יש לכם המלצות?
מעדיף כמובן חנות בישראל, אך אם יש משהו ידידותי מחו"ל - למה לא.
כמו כן, אם יש למישהו המלצה על חנות באיזור חיפה (לא מקוונת כמובן) גם טוב.
תודה!
גל
אני מחפש חנות תקליטורים גדולה (מקוונת) וזאת לאחר שנכוויתי מ musicaneto.
האם יש לכם המלצות?
מעדיף כמובן חנות בישראל, אך אם יש משהו ידידותי מחו"ל - למה לא.
כמו כן, אם יש למישהו המלצה על חנות באיזור חיפה (לא מקוונת כמובן) גם טוב.
תודה!
גל
WWW.DJANGOS.COM
נסיון בן כמה שנים שלי ושל לא מעט חברים.
מבחר גדול ואמינות גבוהה. כשקרה מקרה שבו המשלוח לא הגיע (לעתים מאד מאד רחוקות) זיכוי אותי בלי שום ויכוח ותוך התנצלות.
עשיתי אצלם לפחות 30 הזמנות עד היום. משלוח חינם לארץ על הזמנה מעל 25$ של דיסקים חדשים ומדי פעם מבצעים נוספים.
מבחר גדול ואמינות גבוהה. כשקרה מקרה שבו המשלוח לא הגיע (לעתים מאד מאד רחוקות) זיכוי אותי בלי שום ויכוח ותוך התנצלות.
עשיתי אצלם לפחות 30 הזמנות עד היום. משלוח חינם לארץ על הזמנה מעל 25$ של דיסקים חדשים ומדי פעם מבצעים נוספים.
חיפוש נוסף בפורום מוסיקה יעלה מספר חנויות נוספות וכמו כן
תוכל לראות באינדקס הקישורים
תוכל לראות באינדקס הקישורים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
מצטרף להמלצה של רדנקו
Djangos.com - חנות מדהימה !!!
המון יד שניה במצב מצויין (מוסיקה וסרטים) , וכמובן שגם כותרים חדשים. תמחור ריאלי גם לדברים נדירים. ידידותיים מאד ונותנים שירות מהיר ומצויין.
אני קונה שם בעיקר ג'אז וקלאסי אבל יש גם דברים אחרים.

המון יד שניה במצב מצויין (מוסיקה וסרטים) , וכמובן שגם כותרים חדשים. תמחור ריאלי גם לדברים נדירים. ידידותיים מאד ונותנים שירות מהיר ומצויין.
אני קונה שם בעיקר ג'אז וקלאסי אבל יש גם דברים אחרים.
רק 30?רדנקו כתב:WWW.DJANGOS.COM
עשיתי אצלם לפחות 30 הזמנות עד היום. משלוח חינם לארץ על הזמנה מעל 25$ של דיסקים חדשים ומדי פעם מבצעים נוספים....
אתה ממש צנוע יחסית לחובב ג'אז
קניות של דיסקים ברמת מיד פרייס ומטה אני משתדל לעשות בארץ.diz1 כתב:רק 30?רדנקו כתב:WWW.DJANGOS.COM
עשיתי אצלם לפחות 30 הזמנות עד היום. משלוח חינם לארץ על הזמנה מעל 25$ של דיסקים חדשים ומדי פעם מבצעים נוספים....
אתה ממש צנוע יחסית לחובב ג'אז...
אני רוכש שם בעיקר דברים שבארץ עולים 89 ש"ח ומעלה.
האמת - גם לי די נגמרו. פה ושם עדיין יוצאים דברים כאלה בהוצאות מחודשות, אבל רובם כבר נמצאים אצלי בהוצאות יפניות.
כשאני מדבר על מיד פרייס אני מדבר בעיקר על יד שניה, או על יד ראשונה שאי אפשר להשיג במחירים זולים יותר בחו"ל (למשל ההוצאות הספרדיות).
כשאני מדבר על מיד פרייס אני מדבר בעיקר על יד שניה, או על יד ראשונה שאי אפשר להשיג במחירים זולים יותר בחו"ל (למשל ההוצאות הספרדיות).