עזרה בקניית אייפון 5 בניס(צרפת)
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 781
שלום עוד שבוע אני יהיה בניס שבצרפת ואני צריך את עזרתכם כדי לדעת איכן יש חנות I digital/חנות אחרת בה ניתן להשיג אייפון 5 סים פרי מהעיר ניס שבצרפת(כרגע תתייחסו לניס פריז כרגע לא רלוונטית) כמו כן מה יהיה מחירו והאם הוא יהיה במלאי ,שמעתי שיש גם החזרי מס,זה קיים גם בצרפת? מישהו התנסה בזה? תודה רבה לכל העונים ולילה טוב.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
איידיגיטל בטוח לא, כי זו חברה ישראלית.
יש בניס חנות של אפל, פה אתה יכול לראות את הפרטים שלה:
http://www.apple.com/fr/retail/cap3000/
כשהייתי בפריז לפני חודש לא היו כמעט אייפון 5 פתוחים (ללא חוזה) במלאי. היה צריך להזמין באתר לאיסוף בחנות (ההזמנה אפשרית בין השעול 9 בבוקר ל-5 בערב, שעון מקומי), ואם יודעים שמגיע דגם מתאים שמוקצה לך - אז שולחים לך מייל בערב ובו כתוב "תבוא מחר בשעה XX".
אני ניסיתי במשך כמה ימים (לפני כן בלונדון, באותה הצורה), ללא הצלחה.
לפי מה שאני רואה, גם עכשיו המצב זהה.
האתר להזמנת האייפון נמצא פה - https://reserve.apple.com/FR/fr_FR/reserve/iPhone , כאשר צריך לבחור את החנות Nice-Cap 3000.
יכול להיות שיש שם גם חנויות פרטיות שמוכרות מכשירים פתוחים, אבל זה כבר מחוץ לתחום שלי...
יש בניס חנות של אפל, פה אתה יכול לראות את הפרטים שלה:
http://www.apple.com/fr/retail/cap3000/
כשהייתי בפריז לפני חודש לא היו כמעט אייפון 5 פתוחים (ללא חוזה) במלאי. היה צריך להזמין באתר לאיסוף בחנות (ההזמנה אפשרית בין השעול 9 בבוקר ל-5 בערב, שעון מקומי), ואם יודעים שמגיע דגם מתאים שמוקצה לך - אז שולחים לך מייל בערב ובו כתוב "תבוא מחר בשעה XX".
אני ניסיתי במשך כמה ימים (לפני כן בלונדון, באותה הצורה), ללא הצלחה.
לפי מה שאני רואה, גם עכשיו המצב זהה.
האתר להזמנת האייפון נמצא פה - https://reserve.apple.com/FR/fr_FR/reserve/iPhone , כאשר צריך לבחור את החנות Nice-Cap 3000.
יכול להיות שיש שם גם חנויות פרטיות שמוכרות מכשירים פתוחים, אבל זה כבר מחוץ לתחום שלי...
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

קודם כל תודה על המענה המהיר..לגבי איידיגיטל אתה צודק התגוונתי אפל סטור. אתה ממליץ לעשות את ההזמנה הזאת כבר מעכשיו ? זה יכול לקצר תהליכים לא? והאם יש אנשים שקנו/מכירים חנויות שמוכרות אייפון בניס צרפת? כמו כן ידוע לך מה הכתובת המדויקת של החנות של אפל?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
אין טעם לעשות את ההזמנות האלה מראש, כי הן תקפות רק מהיום למחר. אם "זכית" ולא אספת את המכשיר, הוא עובר למישהו אחר...Dj-Ben-P כתב:קודם כל תודה על המענה המהיר..לגבי איידיגיטל אתה צודק התגוונתי אפל סטור. אתה ממליץ לעשות את ההזמנה הזאת כבר מעכשיו ? זה יכול לקצר תהליכים לא? והאם יש אנשים שקנו/מכירים חנויות שמוכרות אייפון בניס צרפת? כמו כן ידוע לך מה הכתובת המדויקת של החנות של אפל?...
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

הבנתי אותך..זאת אומרת כידאי לבצע את זה ביום הטיסה? ומה הכתובת של החנות ?
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
לפי דעתי כדאי גם להגיע לחנות בלי הזמנה ועדיין לנסות לרכוש.
לפעמים יש מזל ומוכרים לך, בלונדון שבוע שעבר כך היה.
לפעמים יש מזל ומוכרים לך, בלונדון שבוע שעבר כך היה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
תוך 10 ימים המכשיר כנראה בארץ.
לא כדאי להמתין..?
לא כדאי להמתין..?
...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

הכתובת של היות מופיעה בלינק הראשון שנתתי לך.
תזמין יום לפני שאתה מגיע, ואם תהיה לך שם אפשרות לגלוש, תנסה שוב כל יום...
תזמין יום לפני שאתה מגיע, ואם תהיה לך שם אפשרות לגלוש, תנסה שוב כל יום...
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

. מיזה בדיוק אני חושש,מה דעתכם? שווה להמתין או לקנות כבר בחו״ל? מה יהיו הבדלי המחירים וכו? מה אם אני יחליט לא לקנות בסוף ואז לא יגיע המכשיר לארץ כמצופה ?Giliboy כתב:תוך 10 ימים המכשיר כנראה בארץ.
לא כדאי להמתין..?...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

באיזה מחיר את מצפה לקנות אותו?
בארץ יעלה בסביבות 4500 בהתחלה.
בלונדון לאחר החזר מיסים יוצא בסביבות 2800.
לפי דעתי כדאי לך כן לקנות בניס ולנסות ולרכוש בחנות אפילו אם לא קיבלת הזמנה.
בארץ יעלה בסביבות 4500 בהתחלה.
בלונדון לאחר החזר מיסים יוצא בסביבות 2800.
לפי דעתי כדאי לך כן לקנות בניס ולנסות ולרכוש בחנות אפילו אם לא קיבלת הזמנה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

DorM,
4500?
המחיר בארה"ב לדגם הגבוה הוא 850 דולר, או 3250 ש"ח. אפילו אם נוסיף 15% למחיר (ולא 4-8% כפי שאיידיגיטל הבטיחו), אתה עדיין לא מתקרב ל 4500...
4500?
המחיר בארה"ב לדגם הגבוה הוא 850 דולר, או 3250 ש"ח. אפילו אם נוסיף 15% למחיר (ולא 4-8% כפי שאיידיגיטל הבטיחו), אתה עדיין לא מתקרב ל 4500...
- DorM
-
- חבר מביא חבר

היה רשום בעיתון, בכל מקרה מפי עובדת של איידיגיטל המחיר יהיה בין 4000-4500.
אני מדבר על ה16G, למיטב הבנתי באירופה הוא עולה 679 יורו לפני החזר מיסים.
אני מדבר על ה16G, למיטב הבנתי באירופה הוא עולה 679 יורו לפני החזר מיסים.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

בעיתון היה כתוב 4-8% מעל מחיר אפל. אני לא יודע מי זו העובדת שאתה מכיר, אבל אני בספק שהיא מעודכנת.
המחיר שאתה מציין הוא כמעט כפול, וזה לא הגיוני, בפרט שלאחרונה המחירים שלהם התחילו להתקרב לאלו של ארה"ב.
המחיר שאתה מציין הוא כמעט כפול, וזה לא הגיוני, בפרט שלאחרונה המחירים שלהם התחילו להתקרב לאלו של ארה"ב.
- DorM
-
- חבר מביא חבר

אז מתי מתפרסמים מחירים? נראה מה המחיר 
בכל מקרה, גם אם הטלפון ימכר ב3000 ש"ח אני לא חושב שהוא שווה את הכסף.
לא חושב שהשינוי החומרתי בו כולל הגדלת המסך באופן מיזערי מצריכה קנייה שלו.
בכל מקרה בשביל פותח השרשור :
אם אתה כבר שם ויש לך הזדמנות לקנות, אין לך בעיה שהכל בתשלום אחד, אז תקנה!
אל תחשוב על נושא האחריות, כאשר אנחנו שמענו שיקח בערך שבועיים לתקן אייפון 4S באחריות ובנתיים יש מכשיר חלופי, ישר לקחנו למעבדה פרטית.
חוץ מי זה האחריות היא רק שנה אחת, אם לחוץ לך אחריות יש את מה שפורסם בעיתון לא מזמן, ביטוח של kopell friends מבית סטארט.
תיכנס לאן שאורי הביא לך ותעשה הזמנה, תקווה שישלחו לך אימייל, במידה ולא עדיין תיגש ותנסה לקנות.
בכל מקרה, גם אם הטלפון ימכר ב3000 ש"ח אני לא חושב שהוא שווה את הכסף.
לא חושב שהשינוי החומרתי בו כולל הגדלת המסך באופן מיזערי מצריכה קנייה שלו.
בכל מקרה בשביל פותח השרשור :
אם אתה כבר שם ויש לך הזדמנות לקנות, אין לך בעיה שהכל בתשלום אחד, אז תקנה!
אל תחשוב על נושא האחריות, כאשר אנחנו שמענו שיקח בערך שבועיים לתקן אייפון 4S באחריות ובנתיים יש מכשיר חלופי, ישר לקחנו למעבדה פרטית.
חוץ מי זה האחריות היא רק שנה אחת, אם לחוץ לך אחריות יש את מה שפורסם בעיתון לא מזמן, ביטוח של kopell friends מבית סטארט.
תיכנס לאן שאורי הביא לך ותעשה הזמנה, תקווה שישלחו לך אימייל, במידה ולא עדיין תיגש ותנסה לקנות.
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

אוקי למעשה ממה שאני מבין כן עדיף בכל מקרה לנסות לקנות שם נכון? עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה.. הבנתי שיש כמה דגמים שצריכים להתאים לרשתות הgsm בארץ,איזה דגם/דגמים אני צריך בפירוש ללכת ולבקש? אם אפשר שזה יהיה מפורט שאני יוכל לקחת את זה איתי כתוב..אמי יודע שיש כמה אופציות. ועוד שאלה מישהו יודע מה המחיר אמור להיות ? לדגם ה16gb ואם קיימים בצרפת החזרי מיסים כמו כן אם כן אז איך אני מקבל אותם..תודה מראש לעונים ולילה טוב
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

אני לא בטוח איך הבנת שעדיף לקנות שם, אבל בקצרה:
1. היתרון בקנייה בחו"ל - המחיר (עוד לא בטוח מה יהיה ההפרש).
2. היתרון בקניה בארץ - האחריות, תנאי התשלום.
הדגם שיימכר בארץ יהיה כנראה אותו הדגם שנמכר בצרפת, GSM A1429.
זה הדגם היחיד שנמכר בצרפת, כך שהדבר היחיד שאתה צריך לוודא הוא שאתה קונה אותו Contract Free, ללא חוזה (והוא גם יעלה בהתאם).
הדגם של ה-16GB יעלה כנראה 679 אירו. אתה צריך להגיד למוכר בחנות שאתה רוצה שימלא לך TAX-FREE form, זה טופס שהחנות ממלאת וחותמת עליו.
בטיסה היוצאת מצרפת, אתה צריך להגיע לאחד מדוכני ה TAX RETURN (המסומנים כך או TAX FREE) שנמצאים ליד השערים בשדה התעופה. שם אתה מראה את הטופס ומקבל החזר, במזומן או באשראי.
שים לב שיש סיכוי גבוה שירצו לראות את המכשיר שקנית, באריזה סגורה, כדי לוודא שקנית אותו לצורך שימוש מחוץ לצרפת - על כן, אל תארוז אותו עמוק במזוודה.
1. היתרון בקנייה בחו"ל - המחיר (עוד לא בטוח מה יהיה ההפרש).
2. היתרון בקניה בארץ - האחריות, תנאי התשלום.
הדגם שיימכר בארץ יהיה כנראה אותו הדגם שנמכר בצרפת, GSM A1429.
זה הדגם היחיד שנמכר בצרפת, כך שהדבר היחיד שאתה צריך לוודא הוא שאתה קונה אותו Contract Free, ללא חוזה (והוא גם יעלה בהתאם).
הדגם של ה-16GB יעלה כנראה 679 אירו. אתה צריך להגיד למוכר בחנות שאתה רוצה שימלא לך TAX-FREE form, זה טופס שהחנות ממלאת וחותמת עליו.
בטיסה היוצאת מצרפת, אתה צריך להגיע לאחד מדוכני ה TAX RETURN (המסומנים כך או TAX FREE) שנמצאים ליד השערים בשדה התעופה. שם אתה מראה את הטופס ומקבל החזר, במזומן או באשראי.
שים לב שיש סיכוי גבוה שירצו לראות את המכשיר שקנית, באריזה סגורה, כדי לוודא שקנית אותו לצורך שימוש מחוץ לצרפת - על כן, אל תארוז אותו עמוק במזוודה.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
גם אני לא הבנתי...uriler כתב:אני לא בטוח איך הבנת שעדיף לקנות שם, אבל בקצרה:...
ב- 14/12 המכשיר יושק בארץ,
מציע להמתין.
...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תשומת הלב - חשוב מאוד - TAX FREE - עם הטופס נגשים לעמדה שנמצאת לפני המעבר לGATES - כלומר עוד לפני החתמת דרכונים - למעשה - עדיף לגשת לשם לפני שהולכים בכלל לתור (או שמתפצלים) - ולא לשכוח לקחת את הציוד איתכם כי יש סיכוי שיירצו לראות אותו.
אם יש לך מישהו דובר את שפת המקום - מומלץ - מקצר תהליכים
.
אם יש לך מישהו דובר את שפת המקום - מומלץ - מקצר תהליכים
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

בשורה התחתונה מה רובכם מציעים? לקנות/לנסות לקנות בצרפת או לחכות להשקה בארץ
-
Ben_p
-
- עוסק בתחום

ולאחר ההשקה של המחיר הלא מספק בארץ,שוב חוזר לשאלה - כידאי לקנות בצרפת? סביר להניח שפה אחד כעת התשובה היא כן..