התחדשתי ב Nexus 7

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ITmeni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

לאחר לבטים רבים החלטתי לרכוש את המוצר
ולהלן ההתרשמות שלי ממנו:

אז לאחר שימוש במגוון רחב של טאבלטים ובינהם (ipad 1,2,3 , motorola xoom,asus transfomer).
החשש המרכזי של היה מגודל המסך, האם 7.0 אינץ' זה לא מעט מידי ? ומפספס את המהות של טאבלט?.

אז אני יכול להגיד שלדעתי מדובר בגודל האידאלי ואפרט מדוע

כיום למרות החומרה החזקה של מכשירי הטאבלט,
לדעתי הם עדיין לא יכולים להחליף את הלפטופ המסורתי עם כל הצער שבדבר .

בעקבות כך יצא הנקסוס 7 ולשם הוא מכוון לדעתי ,
הוא יודע שהוא לא בא להחליף את הלפטופ אלא מתווסף אליו .

לדוג' בחדר ישיבות מדובר בפרטנר האולטימטיבי, מצד אחד קל משקל מסך חד וברור שנותן תצוגה
ברורה ואיכותית של הדואר ולוח השנה הארגוני ומצד שני ניתן לנהל דיאלוג עם הסובבים בלי לתת תחושת התעלמות
או "להיעלם" מאחורי הטאבלט או הלפטופ.

המשקל הקל והיכולת לאחוז את המכשיר ביד אחת מאפשר נוחות רבה הן בכתיבה והן בקריאה ולא נותן את תחושת העייפות שמקבלים באחיזה של טאבלט מסורתי.

כמובן שגם מעבר על מיילים במיטה או סתם להשתמש בו כשלט ל Smart tv מתבצע בנוחות מירבית והרבה יותר נעים
לדעתי לעומת טאבלט גדול.

היתרונות של המוצר מתגלים בחומרה חזקה מאד לצד מחיר אטרקטיבי .

מעבד ה Nvidia tegra בשילוב גרסת האנדרואיד האחרונה 4.2 (jelly Bean) זהו ה Main Issue במוצר.
השילוב מציג כאן משהו שונה שלא היה קיים לדעתי עד היום במכשירי האנדרואיד .
הממשק ידידותי למשתמש , זורם ומהיר מאד ולטעמי בפעם הראשונה לא נופל מ ios ואפילו מתעלה עליו בעזרת הפתיחות של המערכת . (Y)

עוד יתרון מרכזי של המוצר הוא המסך החד של המכשיר פשוט תאווה לעיניים 8)
כל כך כיף לקרוא במכשיר שזה לא נתפס הטקסט חד וברור ובסרטים וקליפים הצבעים גם הם חדים ונעימים לעין .

ועוד יתרון מרכזי הוא המחיר

המכשיר נמכר במחיר אטרקטיבי וגם בארצנו הקטנה המחיר לא רע.

בשורה התחתונה מדובר כאן במוצר חדש ומרענן אין ספק שעומדת חשיבה רבה מאחורי המוצר
וללא ספק לדעתי מדובר בסוס מנצח .

יתרונות: חומרה חזקה ,מסך,מערכת הפעלה ,מחיר.

חסרונות: חוסר במקום לכרטיס הרחבה, חוסר במצלמה אחורית.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

תתחדש.
איזו גירסה קנית ואיפה?

ITmeni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ami9 כתב:תתחדש.
איזו גירסה קנית ואיפה?
...
32G מאולסייל

ב1300 ש"ח

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מחיר מעולה.
קראתי בעניין את ההתרשמות הראשונית שלך ותודה.

אני רכשתי שלשום ( באירוע המכירה המחודשת) את גירסת ה- 32G הכוללת את הסלולר, המכשיר יגיע כנראה עוד יום יומיים לבני הגר בברוקלין.
לאחר בדיקת תפקודי הנקסוס הזה על ידו , שנהיה משוכנעים שהוא תקין לחלוטין, יגיע אלי כנראה בחודש הבא בעזרת קרוב משפחה מישראל שיבקר אותו ויחזור לישראל.

אתה מציין שגירסת האנדרואיד במכשיר שקנית בישראל היא 4.2 וזה מוזר - כי בגוגל-פליי כתוב שהמערכת היא 4.1- וכבר פתחתי שרשור בשאלה האם יש לאחרים מידע אם זאת טעות כתיבה באתר או פתאום השתנה משהוא - כי גוגל הצהירות בבלוג שלהם שהגרסה לשלושת החדשים ( נקסוס 4, נקסוס 7 +סלולר, נקסוס 10) תהיה בהם הגרסה האחרונה ביותרהיא 4.2 - מאד מפליא ומוזר !!!.

ITmeni פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא אמרתי שהוא מגיע עם 4.2 אמרתי שהשילוב בינהם הוא מנצח

בכל אופן המכשיר אכן מגיע עם 4.1

אבל מיד לאחר ההפעלה ראשונית מתקבלת הודעה על עדכון מערכת ל 4.2 שיורד ומתקין את עצמו באופן אוטומטי

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

ITmeni כתב:לא אמרתי שהוא מגיע עם 4.2 אמרתי שהשילוב בינהם הוא מנצח

בכל אופן המכשיר אכן מגיע עם 4.1

אבל מיד לאחר ההפעלה ראשונית מתקבלת הודעה על עדכון מערכת ל 4.2 שיורד ומתקין את עצמו באופן אוטומטי
...
הבנתי - אחלה.

אז אני מתאר לי שזה יהיה גם לכל הנקסוס 7 שנרכשו דרך הגוגל פליי.
בעוד יומיים אדע גם את זה שבני יפתח את הנקסוס לכשיגיע אליו.

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #7 

כבר עודכן ל4.2.1
מסכים עם כל מה שנאמר מעליי :) משתמש במכשיר מתחילת ספטמבר בגרסאת ה-16ג'יגה.
היום העתקתי איזושהי מצגת מחדר הישיבות לטאבלט. פשוט לקחתי את סטיק שמישהו העתיק אליו את המצגת. ובעזרת USB OTG חיברתי לנקסוס והופה.
הייתם צריכים לראות את הפרצוף של כל משתמשי האייפד 8)
מילה של אקסטרימיסט.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #8 

ami9 כתב:מחיר מעולה.
קראתי בעניין את ההתרשמות הראשונית שלך ותודה.

אני רכשתי שלשום ( באירוע המכירה המחודשת) את גירסת ה- 32G הכוללת את הסלולר, המכשיר יגיע כנראה עוד יום יומיים לבני הגר בברוקלין.
לאחר בדיקת תפקודי הנקסוס הזה על ידו , שנהיה משוכנעים שהוא תקין לחלוטין, יגיע אלי כנראה בחודש הבא בעזרת קרוב משפחה מישראל שיבקר אותו ויחזור לישראל.

אתה מציין שגירסת האנדרואיד במכשיר שקנית בישראל היא 4.2 וזה מוזר - כי בגוגל-פליי כתוב שהמערכת היא 4.1- וכבר פתחתי שרשור בשאלה האם יש לאחרים מידע אם זאת טעות כתיבה באתר או פתאום השתנה משהוא - כי גוגל הצהירות בבלוג שלהם שהגרסה לשלושת החדשים ( נקסוס 4, נקסוס 7 +סלולר, נקסוס 10) תהיה בהם הגרסה האחרונה ביותרהיא 4.2 - מאד מפליא ומוזר !!!.
...
סליחה על הבורות , אבל האם נקסוס עם סלולאר זה טלפון וטאבלט ביחד ? אם כן מה היתרון של הנקסוס הרגיל ?

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אכן נקסוס 7 החדש הוא גם מיני טאבלט וגם טלפון - אך אני לא מאמין שאצמיד אותו לאוזן בזמן שיחה. או יחובר באוזניה או יופעל הרמקול.
האפשרות הסבירה יותר שהטלפון שלי יהיה נקסוס 4 - כנראה ירכש בחגיגה של סוף השנה - אולי יהיו הנחות בחנויות ואם לא אז במחיר הנוכחי מהגוגל פליי.

הנקסוס 7 יהיה יותר תחליף ללפטופ במצבי תנועה מסויימים -במפורש לא לגמרי והלפטופ לא מת - היום ישנו כבר מתאם שאפשר לחבר אליו כל עכבר ומקלדת USB וכמובן אלחוטיים.
השימוש העיקרי יהיה כנראה ברכב במכשיר GPS אידלי שחלמתי עליו כבר שנים - מסך מעל 5" ופחות מ 10" שהוא גם מחשב וגם טלפון וגם מסך מגע ולא עולה 10000 שקל וגם לא 5000 וגם לא 2000 שקל.

יאאלה - רק לפני 3-5 שנים זה היה חלום כמו הטיסה לגלקציות רחוקות ומציאת יצוריים "אנושיים"

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

לדעתי הוא לא יכול לשמש

שליחה #10 

כטלפון
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #11 

שאלה קטנה , יצא לך להשוות אותו מול האייפד מיני?
מה שחשוב לי , בעיקר בנוגע לאחיזה , האייפד האמת היה לי די קטן ביד , הנקסוס עוד יותר קטן מהמפרט שראיתי ..
הדבר החשוב לי הוא בעיקר משחקים האמת .. איך זה לשחק בו מול האייפדים השונים שהיו לך לדוגמא?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #12 

יצא לי להחזיק בשניהם. ההרגשה האישית שלי היא שהנקסוס מרגיש יותר כמו טלפון גדול מאוד. הוא באמת פועל מהר והאחיזה בו נוחה בכף היד. האייפד מיני לעומת זאת מרגיש יותר טאבלט בגלל הגודל מסך ומערכת ה ios רצה מעולה.

Ben_p
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #13 

גם אני מצד אחד בעל אייפון ואייפד ובכלל אוהד iOS מושבע אך מצד שני גם בעל נקסוס 7 מרוצה להפליא..שינוי מרענן להשתמש במכשיר כזה מידי פעם ולמען האמת שהגרסא הזו (4.2) עושה בהחלט שם טוב לאנדרואיד (בייחס לגרסאות הראשונות והמזעזעות) ובהחלט גוגל מצמצמים את הפער..ממליץ בחום! בעיקר מחו״ל

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #14 

טוב לקרוא את ההתרשמות שלך מהמכשיר ובייחוד מכך שאתה יכול להשוות ל אייפד.
אני די סגור ונעול עליו... השאלה מתי וכמה תעלה הגירסה עם האפשרות לגלישה סלולארית.
אם מישהו יודע... אשמח לדעת בהקדם האפשרי.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

טלHD הגרסא הזאת?: https://play.google.com/store/devices/d ... _32gb_hspa
ניתן לרכוש עכשיו

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #16 

dgent כתב:טלHD הגרסא הזאת?: https://play.google.com/store/devices/d ... _32gb_hspa
ניתן לרכוש עכשיו
...
אני מעוניין לרכוש בארץ... הפרש המחירים לא מצדיק רכישה בחו"ל.

איפה שלחת אותי עם הלינק הזה? :P
תראה איזו הודעה אני מקבל...

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

חחח, בסה, מצטער:$ גם פה זה לא הכי זול , הכי מעצבן , עולה כמו בדולרים רק במטבע יורו.... מצד שני זה כולל מע"מ אז אולי זה מתקרב :o

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

טלHD,

אתה פשוט לא יכול לבצע קניה בגוגל-פליי ממחשב שה - IP שלו איננו מאותן מדינות שמהן אפשר לקנות שםף
כמו - ארה"ב, אנגליה, אוסטרליה ועוד כמה.

מ IP ישראלי אי אפשר לקנות בגוגל-פליי.

לא הבנתי את עמדתך " שהפרש המחירים לא מצדיק קניה בחו"ל " - הרי בארץ לא ניתן עדיין לרכוש את גירסת ה- 32 G סלולר !!. ואפילו לא בחנויות בארה"ב - למשל באופיס דיפו" בארה"ב אפשר לרכוש את הנקסוס 7 בגרסת ה- 16 - 32 G אבל בלי הסלולר - כלומר הגירסאות שהוכרזו קודם.

אין אפשרות לרכוש שם בחנות את גירסת ה32G + סלולר. (בשלב זה)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #19 

ami9 כתב:טלHD,

לא הבנתי את עמדתך " שהפרש המחירים לא מצדיק קניה בחו"ל " - הרי בארץ לא ניתן עדיין לרכוש את גירסת ה- 32 G סלולר !!. ואפילו לא בחנויות בארה"ב - למשל באופיס דיפו" בארה"ב אפשר לרכוש את הנקסוס 7 בגרסת ה- 16 - 32 G אבל בלי הסלולר - כלומר הגירסאות שהוכרזו קודם.

אין אפשרות לרכוש שם בחנות את גירסת ה32G + סלולר. (בשלב זה)
...
הכוונה שלי הייתה שההפרש לגירסה 32G הרגילה לא מצדיקה יבוא מחו"ל...לפי בדיקה שעשיתי, ההפרש יהיה אחרי הכל כ 200-250 ש"ח... ולכן עדיף לרכוש כאן.

לגבי גירסת הסלולר, מישהו אמר בפורום שברגע שתגיע תהיה במחיר דומה לגירסה הרגילה.
אין לי מושג עד כמה המידע הזה מבוסס.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

הי,
יתכן שזה יהיה המצב כמובן בכפוף למלאים סבירים .
לדעתי לא תהיה מכירה שלו בישראל בתקופה הקרובה , כי עדיין לא התחילה המכירה שלו בסניפי הרשתות הגדולות בארה"ב -
למשל OFFICE DPOT , שמוכרת כבר נקסוס 16G ו - 32G ללא סלולר במחירים זהים לגוגל פליי ,.
אך למעשה זה יותר זול כי אם המחיר זהה אז חסכת את תשלום ההובלה והמס שמחוייבים בהזמנה ישירות מהאתר = כלומר סדר גודל של 40 דולר פחות.

אני החלטתי לנצל את הזמינות של הנקסוס 7 באירוע המכירה השני שהיה ביום שלישי השבוע - ולרכוש את ה 32G+הסלולר שהגיע כבר לבני הגר בברוקלין.
עכשיו הוא יעבור "מבחני קבלה " שהכול תקין ואם כך יהיה - יועבר אלי כנראה תוך חודש באמצעות חבר שיבקר אותו.

טל, אישית גם אני הגעתי למסקנה הזאת כאשר רכשתי עבור בני הסטודנט את הגלקסי 2 - במקום בארה"ב והעברתו לישראל, הוא נרכש בסוף בחנות באילת בעלות של 250 עד 300 שקל יותר מאשר הרכישה בחו"ל שכמובן לא כולל את שנת האחריות בארץ.

השיקול הזה לא היה קיים לגבי הנקסוס 7 הנוכחי שנרכש כאמור בגוגל.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”