עזרה דחוף לגבי PS3 CALL OF DUTY BLACK OPS 2
-
iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי את המשחק כבר שבוע. השאלה היא לגבי מולטיפלייר
שאני משחק יש לי "דיליי" רציני,
יש מצב בו אני רץ - רואה אויב - יורה המון ראשון - ומת!
בשידור החוזר ממבט של מי שהרג אותי רואים סיפור אחר לגמריי, הוא רץ - רואה אותי - אני לא יורה אפילו כדור אחד והוא כמובן הורג אותי.
המון פעמים זה קורה, למה??
יש לי אינטרנט מעולה
ספק: HOT
תשתית: HOTNET
מהירות: 30M UP / 1.5M DOWN
הפלייסטיישן מחובר עם כבל ולא אלחוטי
כאשר אני עושה בדיקת רשת ומהירות בפלייסטיישן הוא מראה שהכל פתוח וטוב וכמובן מהירות הורדה 22M והעלאה 1.4M
מה אני עושה לא טוב?
אולי הגדרה שאני לא מכיר?
למה תמיד אני נדפק?
בבקשה עזרה או שאני מוכר את המשחק ביד2 מרוב יאוש ועצבים
* דרך אגב, בעבר היה לי MW3 עם חיבור של בזק ובזקבינלאומי על חבילת גיימר וגם היה מצב כמו זה!
תעזרו בבקשה
שאני משחק יש לי "דיליי" רציני,
יש מצב בו אני רץ - רואה אויב - יורה המון ראשון - ומת!
בשידור החוזר ממבט של מי שהרג אותי רואים סיפור אחר לגמריי, הוא רץ - רואה אותי - אני לא יורה אפילו כדור אחד והוא כמובן הורג אותי.
המון פעמים זה קורה, למה??
יש לי אינטרנט מעולה
ספק: HOT
תשתית: HOTNET
מהירות: 30M UP / 1.5M DOWN
הפלייסטיישן מחובר עם כבל ולא אלחוטי
כאשר אני עושה בדיקת רשת ומהירות בפלייסטיישן הוא מראה שהכל פתוח וטוב וכמובן מהירות הורדה 22M והעלאה 1.4M
מה אני עושה לא טוב?
אולי הגדרה שאני לא מכיר?
למה תמיד אני נדפק?
בבקשה עזרה או שאני מוכר את המשחק ביד2 מרוב יאוש ועצבים
* דרך אגב, בעבר היה לי MW3 עם חיבור של בזק ובזקבינלאומי על חבילת גיימר וגם היה מצב כמו זה!
תעזרו בבקשה
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
דודי ידידי
ראשית חשוב לציין שטרייאך מייצרת המשחק בעצמה עובדת על תיקונים והוצאת עידכון לבעיות הלאגים והדיליי, לצערי זה משהו אופייני וחוזר על עצמו בכל פעם שהמשחק יוצא ורק אחרי מספר חודשים מסתדר!!
לגביי הרשת שלך, ראשית אני מציע לך לאפשר DMZ בראוטר שלך לכתובת IP שהפלייסטיישן מקבל
ובכך לפתוח את כל הפורטים המתאימים למשחק באופן מלא
לאחר מכן שאתה בתוך המשחק תוודא שה נאט שלך על OPEN ולא MODARATE
דבר נוסף לפני שאתה מתחיל משחק , רגע לפני שאתה בוחר את המשחקון בו אתה מעוניין לשחק
תלחץ על ריבוע ואז תשנה את מנוע החיפוש של שחקנים ל BEST או NORMAL כך הראשון מנסה לחפש שחקנים ממקומות בעלי קונקשן דומה ומתאים ביותר ובנורמל במידה והבסט לא הצליח הוא מוצא את הכי קרוב לבסט
קח לפחות רוב הזמן אתה תמצא עצמך משחק נגד ישראלים ( ברובם קמפרים שבקושי רואים את הגבות שלהם) לבין כאלו ממדינות אחרות עם חיבור זהה פחות או יותר דומה לשלך
אני משחק עם 100 מגה גיימר בבזק ובזק בינלאומי
ואני חייב לציין שכמעט לכל לובי שאני נכנס אני הופך להיות ההוסט של המשחקון ועדיין מידיי פעם יש לאגים ודיליי
כל העולם מחכה לעידכון על הקונקשן בית שימוש של המשחק
ראשית חשוב לציין שטרייאך מייצרת המשחק בעצמה עובדת על תיקונים והוצאת עידכון לבעיות הלאגים והדיליי, לצערי זה משהו אופייני וחוזר על עצמו בכל פעם שהמשחק יוצא ורק אחרי מספר חודשים מסתדר!!
לגביי הרשת שלך, ראשית אני מציע לך לאפשר DMZ בראוטר שלך לכתובת IP שהפלייסטיישן מקבל
ובכך לפתוח את כל הפורטים המתאימים למשחק באופן מלא
לאחר מכן שאתה בתוך המשחק תוודא שה נאט שלך על OPEN ולא MODARATE
דבר נוסף לפני שאתה מתחיל משחק , רגע לפני שאתה בוחר את המשחקון בו אתה מעוניין לשחק
תלחץ על ריבוע ואז תשנה את מנוע החיפוש של שחקנים ל BEST או NORMAL כך הראשון מנסה לחפש שחקנים ממקומות בעלי קונקשן דומה ומתאים ביותר ובנורמל במידה והבסט לא הצליח הוא מוצא את הכי קרוב לבסט
קח לפחות רוב הזמן אתה תמצא עצמך משחק נגד ישראלים ( ברובם קמפרים שבקושי רואים את הגבות שלהם) לבין כאלו ממדינות אחרות עם חיבור זהה פחות או יותר דומה לשלך
אני משחק עם 100 מגה גיימר בבזק ובזק בינלאומי
ואני חייב לציין שכמעט לכל לובי שאני נכנס אני הופך להיות ההוסט של המשחקון ועדיין מידיי פעם יש לאגים ודיליי
כל העולם מחכה לעידכון על הקונקשן בית שימוש של המשחק
-
iseeyou
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 231
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי dmz זה ככה כבר מזמן.
לגבי ה best עכשיו הגדרתי (אני ממש שכחתי שזה קיים, זה היה בבלק אופס הראשון ואכן זה עזר לי)
מתי ישפאר שגובה המון עבור משחקים תדאג לשרת רציני ולא ענן כמו שיש בארץ.
תודה רבה
לגבי ה best עכשיו הגדרתי (אני ממש שכחתי שזה קיים, זה היה בבלק אופס הראשון ואכן זה עזר לי)
מתי ישפאר שגובה המון עבור משחקים תדאג לשרת רציני ולא ענן כמו שיש בארץ.
תודה רבה
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי eyal8a,
לנו לא ידוע על בעיית לאגים, ונשמח לבדוק את הנושא באופן אישי מולך.
שלח לנו אל [email protected] את שמך המלא, שם המשתמש בבזק בינלאומי, נייד לחזרה ושעות נוחות להתקשרות ונציג יחזור אלייך ויברר את הנושא לעומק.
שלח לנו אל [email protected] את שמך המלא, שם המשתמש בבזק בינלאומי, נייד לחזרה ושעות נוחות להתקשרות ונציג יחזור אלייך ויברר את הנושא לעומק.
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
[email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
www.twitter.com/BezeqBenleumi :טוויטר
www.facebook.com/BezeqBenleumi :פייסבוק
[email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
www.twitter.com/BezeqBenleumi :טוויטר
www.facebook.com/BezeqBenleumi :פייסבוק
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מתן ידידי הלאגים והדיליי לא קשורים אליכם אלא בעידכון שרתי המשחקמתן_בזק_בינלאומי כתב:היי eyal8a,
שלח לנו אל [email protected] את שמך המלא, שם המשתמש בבזק בינלאומי, נייד לחזרה ושעות נוחות להתקשרות ונציג יחזור אלייך ויברר את הנושא לעומק....
כרגע החברה עובדת על שיחרור פאטצ' שאמור לפתור חלק מהבעיות הללו.
כפי שכתבתי לשמחתי כמעט לכל לובי במשחק שאני נכנס אני הופך להיות מארח המשחקון בזכות החיבור היציב והטוב
מידיי פעם אני בודק את החיבור שלי
אם אראה משהו חריג אצור מייד קשר
ידידי היקר
אתה שחכת פרט חשוב מאוד
אתה צריך לפתוח פורטים לפלייסטיישן שלך
כדי שהמולטיפלייר יעבוד כמו שצריך
לכל המשחק בפלייסטיישן יש לו פורטים משלו בגב האריזה של המחשק רשום
איזה פורטים צריך להיות פתוחים ואיזה פרוטוקולים
לאומת זאת אקסבוקס צריך רק 4 פורטים לכל המשחקים של אקסבוקס
עכשיו כמובן שאתה לא תפתח בראוטר שלך לכל משחק פורטים כי כל משחק בפלייסטיישן יכול להיות 5-6 ואפילו 8 פורטים שונים
עכשיו משאתה עושה זה
נכנס להגדרות פלייסטיישן שלך תחת הגדרות רשת
קובע איפי סטאטי לקונסולה שלך
רושם את האיפי על דף עם אתה צריך
נכנס להגדרות הוטבוקס שלך
ופותח פורטים בסדר הבא
UDP 1-64355
TCP 1-64355
לאיפי שהגדרת בקונסולה שלך
עכשיו לא משנה איזה משחק תכניס
כל הפורטים אהיו פתוחים ותוכל לשחק ללא בעיות
זה אני אומר לך על 99 אחוז שזה יעבוד
כי לי זה עבד פרפקט
בהצלחה
אתה שחכת פרט חשוב מאוד
אתה צריך לפתוח פורטים לפלייסטיישן שלך
כדי שהמולטיפלייר יעבוד כמו שצריך
לכל המשחק בפלייסטיישן יש לו פורטים משלו בגב האריזה של המחשק רשום
איזה פורטים צריך להיות פתוחים ואיזה פרוטוקולים
לאומת זאת אקסבוקס צריך רק 4 פורטים לכל המשחקים של אקסבוקס
עכשיו כמובן שאתה לא תפתח בראוטר שלך לכל משחק פורטים כי כל משחק בפלייסטיישן יכול להיות 5-6 ואפילו 8 פורטים שונים
עכשיו משאתה עושה זה
נכנס להגדרות פלייסטיישן שלך תחת הגדרות רשת
קובע איפי סטאטי לקונסולה שלך
רושם את האיפי על דף עם אתה צריך
נכנס להגדרות הוטבוקס שלך
ופותח פורטים בסדר הבא
UDP 1-64355
TCP 1-64355
לאיפי שהגדרת בקונסולה שלך
עכשיו לא משנה איזה משחק תכניס
כל הפורטים אהיו פתוחים ותוכל לשחק ללא בעיות
זה אני אומר לך על 99 אחוז שזה יעבוד
כי לי זה עבד פרפקט
בהצלחה
אולי מישהו ממכם יכול בבקשה לכתוב "מדריך" קצר איך לבצע את ההגדרות הללו בפלייסטיישן ובראוטר.
כלומר איך ומה בדיוק להגדיר בהגדרות רשת בפלייסטיישן (יש שם הרבה אפשרויות) איך ומה צריך לעשות עם ה DNS, DMZ
איך לזהות ולדעת מה הIP של הפלייסטיישן, איך לפתוח פורטים ואילו פורטים(למשל לי יש ראוטר D-Link 2760U N), ובעצם מה צריך לעשות בן אדם שרוצה לשחק ב Call Of Duty black ops 2 ויש לו את הבעיות הללו שתוארו בהתחלת השרשור (שגם לי יש בדיוק את אותם בעיות)
כלומר איך ומה בדיוק להגדיר בהגדרות רשת בפלייסטיישן (יש שם הרבה אפשרויות) איך ומה צריך לעשות עם ה DNS, DMZ
איך לזהות ולדעת מה הIP של הפלייסטיישן, איך לפתוח פורטים ואילו פורטים(למשל לי יש ראוטר D-Link 2760U N), ובעצם מה צריך לעשות בן אדם שרוצה לשחק ב Call Of Duty black ops 2 ויש לו את הבעיות הללו שתוארו בהתחלת השרשור (שגם לי יש בדיוק את אותם בעיות)