ויוצאת עם סטרימר 3D חדש מבוסס RTL1186
http://www.tvix.co.kr/ENG/products/TVIX_3D_S2.aspx
מקורות יודעי דבר מוסרים שכמה מאות יחידות נחתו בימים אלו בארץ.

טלHDטלHD כתב:זיו,
כיצד אתה יכול לשלול סטרימר שעדיין לא ראית ובדקת וגם לקבוע את גורלו![]()
על אותו בסיס אני מניח שגם תשלול את הסטרימר החדש של media8er X10003d?
הרי גם הוא מבוסס רילטק 1186
http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=1000x3d
דרך אגב, האחרון כבר משווק בארץ באופן סדיר ואפילו לא תרחת לומר עליו מילה אחת מעל דפי הפורום.
אני רואה בזה טעם לפגם... להחסיר מידע כזה באופן מופגן מחברי הפורום.
יש סיבה מיוחדת לכך?...

למה להגיד סתם דברים? בתחילת ספטמבר כבר העלתי וידאו של ה- Mede8er 1000X 3D הישר מתערוכת IFA 2012 בו הוא הוצג:טלHD כתב:http://www.mede8er.eu/en/index.php?d=1000x3d
דרך אגב, האחרון כבר משווק בארץ באופן סדיר ואפילו לא תרחת לומר עליו מילה אחת מעל דפי הפורום.
אני רואה בזה טעם לפגם... להחסיר מידע כזה באופן מופגן מחברי הפורום.
יש סיבה מיוחדת לכך?...
כל הפיתוח של סטרימרים מבוססי Realtek נעשה בצורה שונה ממה שאנחנו מכירים מ- Sigma Designs. חברת Realtek נותנת פתרון תוכנה מקיף מאוד ללקוחות שלה ומשאיר בידיהם רק את הכח לשינויי ממשק משתמש ופיתוחים קטנים מאוד אשר עוטפים את הממשק, כמו דפדפן כתוביות או מימוש חלקי מאוד של מעטפת אנדרואיד. לפיכך, הביצועים של סטרימרים מבוססי Realtek מאוד דומים. אם קובץ אחד למשל לא ינוגן כהלכה מעל אחד הסטרימרים הללו בשל קצב נתונים גבוה מידי, אותו דבר יתקיים עם סטרימר אחר אשר מבוסס על אותה תוכנה מבית Realtek. חברת Xtreamer משתמשת ב- SDK הכי מעודכן של Realtek ואם אצלהם יש בעיות עם קצבי נתונים גבוהים מהרשת למשל, אז אין שום סיבה להאמין שאצל ה- 1000X 3D זה לא יתקיים.טלHD כתב:זיו,
כיצד אתה יכול לשלול סטרימר שעדיין לא ראית ובדקת וגם לקבוע את גורלו
...

טל,טלHD כתב:עפר, לא.
אבל אעשה זאת בהזדמנות הראשונה שתהיה לי.
ובהחלט אשמח שתיווצר כזו....

אינפורמציה משמחתzaviv כתב:טל,טלHD כתב:עפר, לא.
אבל אעשה זאת בהזדמנות הראשונה שתהיה לי.
ובהחלט אשמח שתיווצר כזו....
אני מקווה שביום חמישי הבא אני אעשה ביקור אצל חבר שיש לו את הסטרימר אני אנסה לבחון אותו עם חומר שאני מתכנן להביא שזה בעיקר ISO 3D מלא וסרטי בלו ריי כבדים לטענתו הוא מושך את הכל עם תפרטים כולל 3D בקיצור כל מה שחסר לבעלי DVICO
דיברתי עם המשווק של המכשיר ואכן הוא הגיע לפני כחודש לארץ ולטענותו הוא בחן אותו והוא מושך הכל ללא בעיה
עידכון בקרוב
אביב...

אתה שוב כותב דברים ללא בדיקה או ידיעה כלשהי בנושא.טלHD כתב:ולעינייננו, כל מכשיר צדש שיצא לשוק וחולק אותו מעבד עם מוצר אחר/קודם/מתחרה לא יקבל סיקור ו/או התייחסות בפורום רק בגלל הסיבה הזו? לא הגיוני בעליל....
להוציא ביקורת שבוחנת את הממשק של הסטרימר זה הרבה מתחת לרמה שמגיע לחברים כאן בפורום.טלHD כתב:זיו,
הנקודה שלך בנושא רילטק 1186 מובנת לגמרי.
יחד עם זה, אתה יודע שסטרימרים שונים מבוססי מעבד דומה/זהה מתנהגים קצת אחרת כי היצרן בנה את התוספות מסביב למעבד קצת אחרת....
עברו די הרבה סטרימרים תחת הידיים שלי. אם מחברים את זה עם המידע שיש לי מיצרני הסטרימרים עצמם ומחברת Realtek & Sigma Designs, אזי הדברים שלי מבוססים היטב, הרבה מעבר ל- "חבר שראה את הסטרימר".טלHD כתב:בלי לבדוק בעצמיך אי אפשר לקבוע ולשלול נחרצות מוצר דומה לאחר שכבר נתקלת בו בעבר רק בגלל שהם חולקים מעבד זהה. זה לא עושה "שכל". מה תאמר אם אומר לך שראיתי הדגמה של הmedia8er החדש מושך בלוריי מלא מהרשת ורץ חלק ללא גמגומים?...