צריך המלצה לטלויזיה 46' ומעלה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
T-p-X פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

התקציב הינו 5500-6000 ש"ח
הדרישות הן טלויזיית LED בגודל 46' ומעלה כמובן שעדיפות לכמה שיותר גדול.
מחובר ישירות לטלויזיה מחשב כך שאין צורך בSMART וכל שאר השטויות שמייקרים את הטלויזיה ללא סיבה.
אין צורך בתלת ממד.
כמו כן, נכון לשנה האחרונה הטלוייזיה משמשת כמסך למחשב\מסך לאקסבוקס בלבד ואינה מחוברת להוט או YES

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

ממליץ לך לבדוק את הסמסונג 46ES6200 ואת ה-LG 47LM620.

T-p-X פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

שמתי עין על סמסונג 46EH5000

למישהו יש נסיון איתה ויכול להמליץ או לשלול?
על פי המפרט אמנם אין לה חיבור VGA ולכן זה שולל חיבור של המחשב, אבל אני מאמין שאוכל למצוא פתרון יצירתי איכשהו.
כמו כן, האם גם בדגם הזה לא אוכל לדעת איזה פאנל אני קונה האם הוא של סמסונג או לא?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #4 

T-p-X כתב:שמתי עין על סמסונג 46EH5000

למישהו יש נסיון איתה ויכול להמליץ או לשלול?
על פי המפרט אמנם אין לה חיבור VGA ולכן זה שולל חיבור של המחשב, אבל אני מאמין שאוכל למצוא פתרון יצירתי איכשהו.
כמו כן, האם גם בדגם הזה לא אוכל לדעת איזה פאנל אני קונה האם הוא של סמסונג או לא?
...
ממליץ לך לפתוח שרשור חדש שכן סביר להניח שתקבל יותר תגובות רלוונטיות לך.

בכל מקרה המסך שציינת הוא מסך טוב בעל יחס עלות תועלת סביר למרות שהוא פחות נוצץ עיצובית וללא יכולות מדיה.
אגב תמיד תוכל לחבר אליו את המחשב באמצעות ממשק DVI ל-HDMI פשוט.

mmm6589884
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

אני לא חושב שאפשר להשוות מסך מסדרה EH5000למסך מתקדם כמו ES6200
שעולה עליו ביצועים
בכללי אני מכיר אתEH5000 הוא מסך טוב אבל אני חושב שהוא מאוד עבה ולא אסטטי ויש לו רק שני חיבורי HDMI שזה חסרון לפי דעתי
ואני חושב שD5000 עדיף גם באיכות תמונה( וגם בעציוב דקות אסטטיקה וחיבורים) זה לפחות דעתי. וגם התקציב שלך מאפשר את ES6200 אז למה לא לראות מול LM620 ולהשוות בנהים ולהחליט מי תיותר אוהב? אני חושב שעם אתה רוצה מסך אכותי EH5000 לא יכול לתת לך חוויה אכותית כמו S6200 ואי אפשר להשוות בנהים.
וגם זה מסך שעולה 3800 שקל לעומת 6 אלף איך אפשר להשוות בין השנהים עם אתה רוצה לחסוך אז תחשוב אולי על D5500
הוא עם SMRT TV ואני אוהב תעיצוב ואיכות שלו ותעלות תעלות ביחס למחיר לא יקר 4 אלף ותמקבל כם מסך דק יותר משעותית עם שני כנסיות USB ותמיכה בעברית וגם SMERT TV שאני חושב שזות פונקציה די נחמדה והולכת חזק היום בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”