טלוויזיה לגיימינג
-
גנגאם-סטייל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח להמלצות לטלוויזיות עם input lag נמוך ולפחות 120 HZ.
אני מחפש טלוויזיה נטו בשביל גיימינג.
אני מחפש טלוויזיה נטו בשביל גיימינג.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אתה מתכוון לקונסולה או pc ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
גנגאם-סטייל
-
- חבר שרק התחיל

agent__smith כתב:אתה מתכוון לקונסולה או pc ?...
קונסולה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
קח רק בחשבון ש INPUT LAG נמוך ומנגנון החלקת תמונה / השלמת פריימים (או 100/120Hz) לא הולכים ביחד. בכל מקרה במשחקים תאלץ לא להשתמש במנגנון החלקת תמונה. וזה לא שזה עוזר יותר מידי גם לא במשחקים כן.. אני עם ES5600 והמנגנון הזה פשוט בדיחה גרועה, כיביתי אותו אחרי חמש דקות ומעולם לא החזרתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
גנגאם-סטייל
-
- חבר שרק התחיל

jacko-il כתב:קח רק בחשבון ש INPUT LAG נמוך ומנגנון החלקת תמונה / השלמת פריימים (או 100/120Hz) לא הולכים ביחד. בכל מקרה במשחקים תאלץ לא להשתמש במנגנון החלקת תמונה. וזה לא שזה עוזר יותר מידי גם לא במשחקים כן.. אני עם ES5600 והמנגנון הזה פשוט בדיחה גרועה, כיביתי אותו אחרי חמש דקות ומעולם לא החזרתי....
תודה על העזרה. עוד שאלה, האם העניין של האינפוט לאג גבוה או נמוך כל כך משנה בגיימינג?
יש לי את הטלוויזיה PHILIPS PFL6606H\12 ואמרו לי שה אינפוט לאג שלה יחסית גבוה.
האם הטלוויזיה בכלל נחשבת טובה בשביל גיימינג?
גנגאם-סטייל
מי שרגיש ללאג יודע לזהות אותו ואת ההשפעה שלו על המשחק מיד גם אם הוא לא יודע להגדיר אותו במילה "לאג".
אם אמרו לך שהלאג בטלוויזיה שלך גבוה ולמרות זאת אתה לא מרגיש שום בעיה כנראה אתה לא רגיש ללאג או שאתה נוטה לשחק משחקים יותר "סלחניים" ללאג(pro evolution soccer לדוגמא) ואין בעיה עם הטלוויזיה מבחינתך.
מי שרגיש ללאג יודע לזהות אותו ואת ההשפעה שלו על המשחק מיד גם אם הוא לא יודע להגדיר אותו במילה "לאג".
אם אמרו לך שהלאג בטלוויזיה שלך גבוה ולמרות זאת אתה לא מרגיש שום בעיה כנראה אתה לא רגיש ללאג או שאתה נוטה לשחק משחקים יותר "סלחניים" ללאג(pro evolution soccer לדוגמא) ואין בעיה עם הטלוויזיה מבחינתך.
-
גנגאם-סטייל
-
- חבר שרק התחיל

Roi232 כתב:גנגאם-סטייל
אם אמרו לך שהלאג בטלוויזיה שלך גבוה ולמרות זאת אתה לא מרגיש שום בעיה כנראה אתה לא רגיש ללאג או שאתה נוטה לשחק משחקים יותר "סלחניים" ללאג(pro evolution soccer לדוגמא) ואין בעיה עם הטלוויזיה מבחינתך....
זאת הבעיה....אני מאוד מאוד רגיש ללאג. ואני משחק משחקים שכל לאג מפריעה בהם (cod,ac,bf3).
ובגלל זה אני רוצה טלוויזיה שלא תגרום לעוד לאגים.