לגבי ההרד דיסק ניתן לרכוש דגם מהסדרה הירוקה של wd שמתחמם פחות. גם לחברות אחרות יש כאלו.
בגדול הכי טוב להזרים איתו ברשת .
תתחדש
...
תודה
אין משהו בעברית? גם ככה הדבר הזה מסובך. אני רוצה לשים את ההגדרות שהוא אוטומטית ידע לכייל 24 הרץ או 50 הרץ לפי הקובץ הרלוונטי. זה הבעיות העיקריות שהיו לי ב-HTPC. הבלו ריי לא רץ חלק חלק והבנתי שהרבה זה בגלל זה שחלק מהקבצי מדיה היו מחו"ל וחלק מהארץ וכו'. אני צריך גם עזרה בחיבור לרשת ועדיף בעברית. יש משהו כזה איפשהוא?
כמו כן, זה פחות מוצלח להשתמש בהרד דיסק חיצוני של WD - USB?
לא הבנתי אם אפשר לשים במארז של הC-200 ביחד - גם הארד דיסק פנימי וגם כונן DVD בלו ריי?
nat5050,
ניתן לשנות דרך ה- Setup את ממשק המשתמש לעברית.
התאמת ה- FPS בצורה אוטומטית לתוכן נעשית בתפריט ה- Video.
מדריך בעברית להגדרות רשת ניתן למצוא בדביק.
ניתן להתקין ב- C-200 כונן בלו-ריי יחד עם מגירה לכונן 3.5 על ידי שימוש בכונן דק כמו ה- BDR-300 והתקנתו מעל מגירה מיוחדת אשר מאפשרת מקום לכונן כזה יחד עם כונן קשיח 3.5 מעל מגירה סטנדרטית של 5.25
ziv_r כתב:nat5050,
ניתן לשנות דרך ה- Setup את ממשק המשתמש לעברית.
התאמת ה- FPS בצורה אוטומטית לתוכן נעשית בתפריט ה- Video.
מדריך בעברית להגדרות רשת ניתן למצוא בדביק.
ניתן להתקין ב- C-200 כונן בלו-ריי יחד עם מגירה לכונן 3.5 על ידי שימוש בכונן דק כמו ה- BDR-300 והתקנתו מעל מגירה מיוחדת אשר מאפשרת מקום לכונן כזה יחד עם כונן קשיח 3.5 מעל מגירה סטנדרטית של 5.25
...
הי זיו,
אם אני אשים הארד דיסק SDD HD וכן DVD בלו ריי ביחד, צריך את המגירה או שאפשר להניח אותו בתוך המארז?
HDD של 10K RPM לא מתאימים למוצרי CE מכיוון שהם מתחממים ועושים יותר רעש מהרגיל. רצוי כזה בעל RPM נמוך וכזה שמוצהר עליו באתר היצרן כי הוא מותאם לעבודה בהתקנים בעלי פיזור חום בעייתי.
בנוגע למגירה של ה- 5.25, רצוי להצטייד במגירה שהזכרתי, היא תאפשר פתרון אלגנטי עבור הכונן וה- HDD. אם לא ניתן להשיג כזאת, אפשר גם ללכת לכיוון DIY של התאמת ה- HDD בנבכי המארז.
ziv_r כתב:HDD של 10K RPM לא מתאימים למוצרי CE מכיוון שהם מתחממים ועושים יותר רעש מהרגיל. רצוי כזה בעל RPM נמוך וכזה שמוצהר עליו באתר היצרן כי הוא מותאם לעבודה בהתקנים בעלי פיזור חום בעייתי.
בנוגע למגירה של ה- 5.25, רצוי להצטייד במגירה שהזכרתי, היא תאפשר פתרון אלגנטי עבור הכונן וה- HDD. אם לא ניתן להשיג כזאת, אפשר גם ללכת לכיוון DIY של התאמת ה- HDD בנבכי המארז.