המלצות למכונת תספורת
אהלן!
החלטתי לקנות מכונת תספורת, כי אין שום הצדקה מבחינתי לשלם לספר 40-50 שקל בשביל תספורת "פשוטה".
שמתי עין על שני דגמים של MOSER, האחד 1881, והשני 1871. אני נוטה לקחת את ה1881 מכיוון שהוא מגיע עם יותר מסרקים(6 מסרקים לעומת 4 ב1871). האם יש הבדל בעוצמה של שתי המכונות? המכונה תהיה בשימוש אחת לשבועיים+-.
אני יודע שיש פער של כ-200 שקל בין המכונות, השאלה שלי אם הוא מוצדק.
יש לציין שראיתי את ה1884, אבל היא יקרה לשימוש שלי.
כמובן שאם יש המלצות לחברות אחרות(פנסוניק, פיליפס וכד') אשמח לשמוע.
תודה, אריאל
החלטתי לקנות מכונת תספורת, כי אין שום הצדקה מבחינתי לשלם לספר 40-50 שקל בשביל תספורת "פשוטה".
שמתי עין על שני דגמים של MOSER, האחד 1881, והשני 1871. אני נוטה לקחת את ה1881 מכיוון שהוא מגיע עם יותר מסרקים(6 מסרקים לעומת 4 ב1871). האם יש הבדל בעוצמה של שתי המכונות? המכונה תהיה בשימוש אחת לשבועיים+-.
אני יודע שיש פער של כ-200 שקל בין המכונות, השאלה שלי אם הוא מוצדק.
יש לציין שראיתי את ה1884, אבל היא יקרה לשימוש שלי.
כמובן שאם יש המלצות לחברות אחרות(פנסוניק, פיליפס וכד') אשמח לשמוע.
תודה, אריאל
הספר שלי המליץ לי על פנסוניק (אני יודע שיש ניגוד ענינים, אבל הוא חבר טוב).
אני שמח ששמעתי בעצתו, כי מאז שקניתי אותה אני מספר את כל המשפחה (חוץ מהאשה...) אחת לחודש.
אחרי כ-100 תספורות בשנה האחרונה, אני יכול להמליץ בחום על הפנסוניק ER1411 S שלי.
הטענה מהירה, חיתוך מהיר ואחיד גם של השער הסמיך ביותר, אמינות גבוהה, ואפילו מחיר זול.
אם 6 גבהים מספיקים לך, לך עליה.
אני שמח ששמעתי בעצתו, כי מאז שקניתי אותה אני מספר את כל המשפחה (חוץ מהאשה...) אחת לחודש.
אחרי כ-100 תספורות בשנה האחרונה, אני יכול להמליץ בחום על הפנסוניק ER1411 S שלי.
הטענה מהירה, חיתוך מהיר ואחיד גם של השער הסמיך ביותר, אמינות גבוהה, ואפילו מחיר זול.
אם 6 גבהים מספיקים לך, לך עליה.
נערך לאחרונה על ידי shayf ב 28/11/2012 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
נקנתה MOSER 1881, היא באה עם 6 מסרקים+מברשת ניקוי+מספריים+מסרק+נרתיק+חלוק.
עוד לא הסתפרתי איתה, אעדכן בהמשך.
עוד לא הסתפרתי איתה, אעדכן בהמשך.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כולם המליצו על הפנסוניק,לא הבנתי למה לא קבלת את ההמלצהץariel-ro כתב:נקנתה MOSER 1881, היא באה עם 6 מסרקים+מברשת ניקוי+מספריים+מסרק+נרתיק+חלוק.
עוד לא הסתפרתי איתה, אעדכן בהמשך....
חלוק ואביזרים לא מה שקובעים.
מה שקובע זה הספק ,זמן טעינה ואיכות המוצר של פנסוניק שנמצא ברוב המספרות בארץ במחיר מצוין.
תהנה בכל מקרה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
פנסוניק הכי טובה וזה אחרי ארבעה מכונות שכל אחת מהן עלתה לפחות פי שניים מהפנסוניק
אני לא הייתי במספרה כבר יותר משלושים שנה
אני לא הייתי במספרה כבר יותר משלושים שנה
קודם כל תודה לכולם.
בזמן האחרון השתמשתי בפנסוניק שאני כמעט בטוח שהדגם שלה זה מה שהמלצתם לי כאן והיא הייתה בסדר גמור אך אמרתי שאני רוצה לנסות משהו אחר בהתאם להמלצות על הMOSER שראיתי פה בפורום וקיבלתי מאנשים אחרים שמשתמשים בMOSER.(וכן, כל מה שהוא לא MADE IN CHINA קונה אותי הרבה יותר מהר, במקרה של MOSER הלהבים מיוצרים בגרמניה והגוף בהונגריה)
איני מזלזל לרגע בהמלצות שshayf וmikee8 נתנו לי, אני מאוד מודה להם!
בכל אופן היום הסתפרתי איתה פעם ראשונה, ולכן זאת התרשמות ראשונית בלבד אבל אני מאוד מרוצה.
אכתוב ביקורת מפורטת אחרי כמה פעמים נוספות של שימוש במכונה, כי כרגע זאת התרשמות ראשונית ויחידה מהמכונה.
שבוע טוב
בזמן האחרון השתמשתי בפנסוניק שאני כמעט בטוח שהדגם שלה זה מה שהמלצתם לי כאן והיא הייתה בסדר גמור אך אמרתי שאני רוצה לנסות משהו אחר בהתאם להמלצות על הMOSER שראיתי פה בפורום וקיבלתי מאנשים אחרים שמשתמשים בMOSER.(וכן, כל מה שהוא לא MADE IN CHINA קונה אותי הרבה יותר מהר, במקרה של MOSER הלהבים מיוצרים בגרמניה והגוף בהונגריה)
איני מזלזל לרגע בהמלצות שshayf וmikee8 נתנו לי, אני מאוד מודה להם!
בכל אופן היום הסתפרתי איתה פעם ראשונה, ולכן זאת התרשמות ראשונית בלבד אבל אני מאוד מרוצה.
אכתוב ביקורת מפורטת אחרי כמה פעמים נוספות של שימוש במכונה, כי כרגע זאת התרשמות ראשונית ויחידה מהמכונה.
שבוע טוב