יש שקונים נקסוס מיני טבלט במחיר 300$ ויש אלו שקונים מיני אייפד ב- 2800 שקל
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האייפד מיני מכיל שבב LTE לא זול וGPS לעומת הדגם הרגיל , זה מעלה את המחיר משמעותית .. הNexus 7 הוא סך הכל בגרסת ה3G שלו תומך בסך הכל בHSPA+ שמאפשר שימוש בחומרה זולה יותר ..
סתם רק שתדע ,ההפשר במחיר בארץ בין Nexus 7 בסיסי עם 16GB לעומת האייפד עם 16GB הוא 300 שקל ,וההפרש בחול הוא לפחות 500 ... ככה שמי שOverPriced פה בארץ הוא דווקא הNexus .. ולא האייפד מיני .
סתם רק שתדע ,ההפשר במחיר בארץ בין Nexus 7 בסיסי עם 16GB לעומת האייפד עם 16GB הוא 300 שקל ,וההפרש בחול הוא לפחות 500 ... ככה שמי שOverPriced פה בארץ הוא דווקא הNexus .. ולא האייפד מיני .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני קניתי את הנקסוס 7 בבאג ביום שבת ב1300 ש"ח כולל אחריות לשנה גרסת 16GB. נראה לי מחיר מעולה ביחס ל250$ לפני מיסים ומשלוח בארה"בIamEzio כתב:האייפד מיני מכיל שבב LTE לא זול וGPS לעומת הדגם הרגיל , זה מעלה את המחיר משמעותית .. הNexus 7 הוא סך הכל בגרסת ה3G שלו תומך בסך הכל בHSPA+ שמאפשר שימוש בחומרה זולה יותר ..
סתם רק שתדע ,ההפשר במחיר בארץ בין Nexus 7 בסיסי עם 16GB לעומת האייפד עם 16GB הוא 300 שקל ,וההפרש בחול הוא לפחות 500 ... ככה שמי שOverPriced פה בארץ הוא דווקא הNexus .. ולא האייפד מיני ....
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מקבל את הערתך.קרמריקה כתב:לא שאני חושב שהתמחור של האייפד מיני בגרסת הסלולר הוא טוב, אני חושב שהוא יקר, אבל מה גורם לך להשות מחירים בין חנות אינטרנטית אמריקאית לחנות ישראלית במוצרים שונים?...
אז לא משווה מול חנות ישראלית
- אם תקרא את הטבלה בכתבה הזאת תראה את המחיר של האייפוד מיני בארה:ב - לפני מיסים ומשלוח == 559 דולר.
כלומר 260 $ ההבדל שהם כמעט 90 אחוז יותר לגירסת האפל == עכשיו זה נראה ונשמע יותר הגיוני !!!.
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מחיר גרסת ה-16 ג'יגה של הנקסוס 7 בארה"ב ירד לפני חודש ל-199$ לפני מיסים ומשלוח..Avi_h כתב: אני קניתי את הנקסוס 7 בבאג ביום שבת ב1300 ש"ח כולל אחריות לשנה גרסת 16GB. נראה לי מחיר מעולה ביחס ל250$ לפני מיסים ומשלוח בארה"ב...