לא הבנתי מה השתנה באתר שאי אפשר להוריד יותר קבצים?
יש לי חשבון פרמיום...
https://www.rapidshare.com/#rsag_news
http://www.ghacks.net/2012/11/08/rapids ... ing-model/
זהו אי אפשר להוריד יותר קבצים של מישהו אחר?
מה עושים עכשיו ? איזה שרת מהיר ומעולה כמו ראפידשאר יש?
זה נותן לי שגיאה על כל הקבצים שאנ ימנסה להוריד אפילו חדשים:
File owner's public traffic exhausted.
מה השתנה בRapidshare.com ?
-
u1988
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
נערך לאחרונה על ידי u1988 ב 28/11/2012 0:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
השינוי הוא לא בצד שלך, אלא בצד של המעלים - מי שמעלה קובץ (משתמש רשום, בעל פרמיום), מוגבל בכמות ההורדות היומית ע"י משתמשים אחרים, פרמיום או לא.
המגבלה היא 30 ג'יגה ליום, כך שאחרי כמה עשרות הורדות, זה ייחסם לאותו היום (בעייתי בעיקר לסדרות וכו').
RS כל פעם יוצאים במשהו מגביל אחר (כנראה בגלל המלחמה בגורמי אכיפת חוק שונים ומשונים).
המגבלה היא 30 ג'יגה ליום, כך שאחרי כמה עשרות הורדות, זה ייחסם לאותו היום (בעייתי בעיקר לסדרות וכו').
RS כל פעם יוצאים במשהו מגביל אחר (כנראה בגלל המלחמה בגורמי אכיפת חוק שונים ומשונים).
-
u1988
-
- חבר פעיל

איזה מעפן זה...אבל זה לא הגינוי עכשיו אני מנסה להוריד משהו שהועלה לפני חצי שעה וכבר זה נחסם איזה טימטום...
טוב כנראה בגלל שהורידו קבצים אחרים מאותו חשבון שלו...
אז למחרת זה כן יאפשר לפי מה שאתה אומר (מעניין לפי איזה שעון אזורי)....תודה רבה על התגובה המהירה...
למשיהו יש המלצה לשרת אחר שכדי לקנות פרימיום שניתן להוריד במהירות (אני ב014 ד"א)
ומעלים לשרתים האלה בדרך כלל אני משתמש ב WARZ-BB...
ד.א צרפתי מה שהם רשמו בפייסבוק שלהם:
Hello commentators!
Just to clear things up for you: Next to the new RapidDrive and the Re-Design, RapidShare has a new hosting model established today. It limits the Public Traffic every account, either free user or RapidPro user, can create. Public Traffic is traffic that is created by downloading a file via public links. This means, if you offer files to download by posting the link to those single files somewhere online, e. g. in an email or a forum, they can only be downloaded up to the traffic limit you have, which is 1 GB/day for free users and 30 GB/day for RapidPro users. If you download something via public link and you receive the message that the file owners traffic is exhausted, this means that the files of the account have already created traffic up to the limit of either 1 GB or 30 GB and all files from this account will be excluded from downloading via public links for the rest of the day.
This limitation does not affect downloading from your own account or the share of files with the new folder sharing function. Please find further information here:
https://www.rapidshare.com/#help_faq
טוב כנראה בגלל שהורידו קבצים אחרים מאותו חשבון שלו...
אז למחרת זה כן יאפשר לפי מה שאתה אומר (מעניין לפי איזה שעון אזורי)....תודה רבה על התגובה המהירה...
למשיהו יש המלצה לשרת אחר שכדי לקנות פרימיום שניתן להוריד במהירות (אני ב014 ד"א)
ומעלים לשרתים האלה בדרך כלל אני משתמש ב WARZ-BB...
ד.א צרפתי מה שהם רשמו בפייסבוק שלהם:
Hello commentators!
Just to clear things up for you: Next to the new RapidDrive and the Re-Design, RapidShare has a new hosting model established today. It limits the Public Traffic every account, either free user or RapidPro user, can create. Public Traffic is traffic that is created by downloading a file via public links. This means, if you offer files to download by posting the link to those single files somewhere online, e. g. in an email or a forum, they can only be downloaded up to the traffic limit you have, which is 1 GB/day for free users and 30 GB/day for RapidPro users. If you download something via public link and you receive the message that the file owners traffic is exhausted, this means that the files of the account have already created traffic up to the limit of either 1 GB or 30 GB and all files from this account will be excluded from downloading via public links for the rest of the day.
This limitation does not affect downloading from your own account or the share of files with the new folder sharing function. Please find further information here:
https://www.rapidshare.com/#help_faq
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
תם תקופה,ואפשר להגיד R.I.P,עם כל הסימפתיה של חלוצה בתחום של שרת קבצים,עכשיו הם רוצים להיות שרות אחסון בענן כמו DROPBOX,שיהיה להם בהצלחה 
Filesharing company RapidShare has announced that it will change its business model. The company is trying to fight piracy as it’s afraid that it will be shutdown by the authorities like MegaUpload. This file sharing website owned by famous internet entrepreneur Kim Dotcom provided a similar service, was shutdown and Dotcom’s house was raided. To avoid massive copyright infringement on their website, RapidShare has added some new restrictions to the service. Previously it limited the download rate to 30 Kb/s but this was lifted recently.
The new restrictions are mainly affecting users that are not paying for the service. Paying users of RapidShare will get unlimited traffic for their own files and can also get unlimited downloads of files from their contacts on the service. They also get 30 GB a day for downloads of other RapidShare members.
Files that are uploaded by free RapidShare accounts will be limited to 1 GB of data traffic a day, where traffic by the user itself or its contacts are not included. All downloads are unrestricted which means they will be served at full speed. The new system will come in effect the 27th of November 2012. On that day also a new service called RapidDrive and a new website design should be revealed....
-
u1988
-
- חבר פעיל

כן, RIP זה מה שרשמו להם בפייסבוק שלהם חח
איזה אהבלים הם יפסידו מלא כסף מה אני אעשה עכשיו עם שנה שלמה של פרימיום יש החזר?!
וכן כמו שאמרתם כנראה בגלל הלחץ שעשו להם מהפרת זכויות יוצרים...
השאלה החשובה ביותר זה איזה שרת כדי לקנות פרימיום שלשמה כולם מעלים קבצים?
גם בווארז וגם בtvnetil סדרות ישראליות בודדות שאני רואה....
כרגע הכי משותף זה http://www.putlocker.com/
אבל אין תשלום דרך PAYPAL? מוזר...
איזה עוד שרתים כדי?
איזה אהבלים הם יפסידו מלא כסף מה אני אעשה עכשיו עם שנה שלמה של פרימיום יש החזר?!
וכן כמו שאמרתם כנראה בגלל הלחץ שעשו להם מהפרת זכויות יוצרים...
השאלה החשובה ביותר זה איזה שרת כדי לקנות פרימיום שלשמה כולם מעלים קבצים?
גם בווארז וגם בtvnetil סדרות ישראליות בודדות שאני רואה....
כרגע הכי משותף זה http://www.putlocker.com/
אבל אין תשלום דרך PAYPAL? מוזר...
איזה עוד שרתים כדי?
- d-tox
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
גם אני חתכתי מראפידשייר אחרי המדיניות החדשה שלהם. אחרי חמש שנים ובצער רב.
עברתי לשירות אחר שבינתיים, טפו טפו, מבסוט מהם עד הגג.
אמנם טיפה יותר יקרים אבל אין אתם שום בעיות, גם עם לינקים מלפני כמה שנים.
אתה יכול לפנות לשירות הלקוחות שלהם ולקבל החזר על התקופה שנשארה לך, כמו שאני קיבלתי.
שירות הלקוחות שלהם הוא מהטובים שנתקלתי בהם מעולם.
עברתי לשירות אחר שבינתיים, טפו טפו, מבסוט מהם עד הגג.
אמנם טיפה יותר יקרים אבל אין אתם שום בעיות, גם עם לינקים מלפני כמה שנים.
אתה יכול לפנות לשירות הלקוחות שלהם ולקבל החזר על התקופה שנשארה לך, כמו שאני קיבלתי.
שירות הלקוחות שלהם הוא מהטובים שנתקלתי בהם מעולם.
Desmond Hume Is My Constant
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
u1988,
מסתבר שהאותיות הקטנות של RS יכולות אולי לפתור לך את הבעיה (מכיוון שכבר שילמת על שנה של חשבון) - מגבלת ההורדה של 30 ג'יגה ליום היא רק לגולשים מזדמנים (לא משנה אם הם פרימיום או לא).
משתמש שמופיע בין "אנשי הקשר" שלך בחשבון ה RS (ואתה מופיע בשלו) יכול להוריד ממך בלי הגבלה.
אם אתה מוריד מחשבון של מישהו ספציפי - נסה להוסיף אותו ואם הוא יוסיף אותך חזרה, תוכל לחזור להוריד ממנו.
אני לא עובד עם RS אז אני לא יודע להסביר לך טכנית איך לעשות זאת.
מסתבר שהאותיות הקטנות של RS יכולות אולי לפתור לך את הבעיה (מכיוון שכבר שילמת על שנה של חשבון) - מגבלת ההורדה של 30 ג'יגה ליום היא רק לגולשים מזדמנים (לא משנה אם הם פרימיום או לא).
משתמש שמופיע בין "אנשי הקשר" שלך בחשבון ה RS (ואתה מופיע בשלו) יכול להוריד ממך בלי הגבלה.
אם אתה מוריד מחשבון של מישהו ספציפי - נסה להוסיף אותו ואם הוא יוסיף אותך חזרה, תוכל לחזור להוריד ממנו.
אני לא עובד עם RS אז אני לא יודע להסביר לך טכנית איך לעשות זאת.