לילה טוב חברים, אני צופה נלהב של התוכנית אבל הערב לדעתי נפל דבר......ולא לטובה.
גם בעבר שמתי לב לחיבה למתמודד מסוים וזה בסדר, אבל הערב הדיחו את סלמה הבחורה הערביה
ולא את הילדה היפה שכנראה זו הסיבה היחידה שהיא בתוכנית.
זה ממש בלט לעין ההעדפה של הילדה(לא זוכר את שמה ולא מעניין), בלט כמו חוסר כישרונה במטבח.
האמת שכבר בשלב האחרון של מבחני הכניסה הרגשתי שהיא בפנים לא בצדק.
היה ניתן לחוש את כעסה של אנסקי בדברי הפרידה
מה אתם חושבים?
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
אני גם צופה, וגם במקרים מסוימים ברור לי שמדובר בהחלטות מוטות (עיין ערך המירוץ למיליון, משימת הגמר בשתי העונות שהייתה לטובת זוג יותר פוטוגני), אבל אני לא טורח להתחיל עם הדיונים האלו מסיבה פשוטה - ברור שיש הטיה שנובעת מאינטרסים של ההפקה, ואין לנו כצופים מה לעשות עם זה - ערוץ מסחרי, תלוי פרסומות, וזה עולם הבידור.
אני לצערי מסכים איתך. גם אני שמתי לב לעניין הזה.
אבל אני חושש ממשהו חמור יותר. אולי יותר משרצו להשאיר את הצעירה הלבבית שבוכה כל הזמן, חיפשו תירוץ כדי להפטר מ"הערבייה".
Galna,
אני דווקא מרוצה ששלי נשארה. חבל לי שזה על חשבון סלמה, שלדעתי היה לה פוטנציאל מאוד מאוד גבוה, להגיע רחוק, אבל אני מאמין ששלי עוד תפתיע.
לגבי הנקודה השניה שלך - אני משוכנע שזה לא המצב. התוכנית הזו מאוד אוהבת בישול "ביתי", ועד עכשיו סלמה הראתה נאמנות מרשימה לאוכל של המגזר שלה. אין שום סיבה שהתוכנית תוותר על זה, בלי קשר למוצא או לרמיזות אחרות.
וואלה בדיוק באתי לרשום את זה
מריח לי כמו קירבה למישהו בכיר בהפקה
במבחן הכניסה לנבחרת הבחורה הזו, ניסתה לבשל אנטריקוט בבישול ארוך ויצא לה סולייה, כבר אז היה ברור שמשהו מוזר קורה שם. היא לא עשתה כלום שקיבל ביקורת טובה
ועוד הדיחו בחורה ערביה במקומה שזה כשלעצמו סיפור שבעונות קודמות היה מספיק לעוד כמה סיבובים
מצטרף למצטרפים.
שלי עדיין בתוכנית, ללא כל הצדקה. היא לא מתנהלת נכון ודי היסטרית, אולי מפאת הגיל או שאולי פשוט אין לה את זה. מה שכן ואע"פי שהלוק שלה לא ממש לטעמי, היא בהחלט עוברת מסך.
guyezra כתב:וואלה בדיוק באתי לרשום את זה
במבחן הכניסה לנבחרת הבחורה הזו, ניסתה לבשל אנטריקוט בבישול ארוך ויצא לה סולייה, כבר אז היה ברור שמשהו מוזר קורה שם. היא לא עשתה כלום שקיבל ביקורת טובה
ועוד הדיחו בחורה ערביה במקומה שזה כשלעצמו סיפור שבעונות קודמות היה מספיק לעוד כמה סיבובים
...
חשבתי גם על זה ואף על דברים חמורים מכך ....די מקלקל לי את ההנאה מהתוכנית.
שוב אומר גם לפני כן היו דברים דומים אבל לא צורמים כמו כאן.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
...
...
...
אז אל תראה אותה
אני שמח ש סלמה הלכה הביתה
...
נתחשבן היום בערב
ברור שהשיקול להדחה לא נובע מהיותה ערביה אלא רק משיקולי רייטינג
(בחורה בוכה, ילדה,)
פעם אחד השופטים אמר על התחרות הראשונה :
" היה עו"ד אחד שמבשל עם יד אחת קשורה פי 10 יותר טוב מסמדי אבל ההפקה החליטה אחרת"
זה מה שמוכר היום..תצביעו ברגליים או יותר נכון בשלט, תורידו את הרייטינג ואז הכל ישתנה.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
הטעות פה היא ההתייחסות לתוכנית הזאת כתוכנית שעיקרה בישול. כשלמעשה זאת מלודרמה לכל המשפחה.
כאחד שמתפרנס מהמקצוע הספיק לי פרק אחד כדי להבין שמחפשים פה סיפור אנושי קורע לב על פני יכולת בישול.
מספיק לראות פרק אחד של הגירסה האמריקאית כדי להבין שכמעט הכל בתוכנית הישראלית היה מגיע ישירות לפח אם בכלל היה מגיע לפה של אחד השופטים שם.
חיים כהן הוא טבח מעולה. אבל באופיו הוא סוג של דובון אכפת לי וממש לא מתאים לשפוט או להעביר ביקורת.
היחיד שם שעוד יכול לשפוט משהו זה רושפלד לפחות עד שההפקה סירסה אותו.
נראה אותו פורץ בבכי במסעדה שלו לפני הטבחים שלו. סביר להניח שיטיח באחד מהם מחבת חמה כי הביאו לו את הסעיף.
ושום מילה על מחבק העבניות. וגם לא על גברת אנסקי.
niko כתב:לילה טוב חברים, אני צופה נלהב של התוכנית אבל הערב לדעתי נפל דבר......ולא לטובה.
גם בעבר שמתי לב לחיבה למתמודד מסוים וזה בסדר, אבל הערב הדיחו את סלמה הבחורה הערביה
ולא את הילדה היפה שכנראה זו הסיבה היחידה שהיא בתוכנית.
זה ממש בלט לעין ההעדפה של הילדה(לא זוכר את שמה ולא מעניין), בלט כמו חוסר כישרונה במטבח.
האמת שכבר בשלב האחרון של מבחני הכניסה הרגשתי שהיא בפנים לא בצדק.
היה ניתן לחוש את כעסה של אנסקי בדברי הפרידה
מה אתם חושבים?
...
שתיהן בישלו גרוע את הקינוח. סלמה האהבלה לא ידעה שצריך לפתוח את מכסה המדחום והרתיחה את השוקולד, שלא התקרר על הפלטה אפילו שעה אחרי כולם. ולחשוב שהיא אחות במקצועה! אם לא היו נותנים לה מההפקה טיפ (השף חיים) לשים קרח על פלטת היא הייתה מטמפררת עד היום. לעומתה הצעירונת עשתה הכל יפה ונלחמה כמו אריה 5 פעמים על כך שיצאו לה הכדורים שלמים מהתבנית. אחרי 5 נסיונות שבכולם הכדורים נשברו, זה היה רק אנושי שהיא תבכה, הייתי מתפלא אם היא לא הייתה בוכה. היא נשארה על רוח הלחימה שלה. סלמה רק ייללה כמו בחתונה ערבית.
הצעירונת לא כזו יפה וסלמה יפה באותה מידה. דווקא ההרגשה שלי הייתה שסלמה זוכה לאקסטרא קרדיט בזכות הצבעוניות שלה כערביה בתוכנית לעומת צעירונת בשלנית שזה גמיק די עלוב. סלמה למרות קרדיט הערבייה הצליחה לפשל.
העניין הוא שבנוסף להדחה הזו (אי הדחה), היא לא הייתה צריכה להכנס לנבחרת מלכתחילה. ונכון, סלמה הייתה צריכה לעוף, אבל אחריה ולא לפניה.
מי שלוקח אנטריקוט לבישול קדרה לא מבין בבישול (אפילו אני יודע את זה, ואני מבין קטן מאוד בבישול, רק צופה...). אין לה שום פוטנציאל ברמה הזו, במבחנים העיפו את העורך דין ההוא שעשה קינוח ממש מעניין.
אפילו במשימה הראשונה, רושפלד אמר לה שהקישואים שלה לא יהיו מוכנים,
guyezra כתב:העניין הוא שבנוסף להדחה הזו (אי הדחה), היא לא הייתה צריכה להכנס לנבחרת מלכתחילה. ונכון, סלמה הייתה צריכה לעוף, אבל אחריה ולא לפניה.
מי שלוקח אנטריקוט לבישול קדרה לא מבין בבישול (אפילו אני יודע את זה, ואני מבין קטן מאוד בבישול, רק צופה...). אין לה שום פוטנציאל ברמה הזו, במבחנים העיפו את העורך דין ההוא שעשה קינוח ממש מעניין.
אפילו במשימה הראשונה, רושפלד אמר לה שהקישואים שלה לא יהיו מוכנים,
...
+1
ב ד י ו ק
לא הבנתי, חשבתם שזאת תכנית על טהרת הבישול?
התכנית מצטלמת מצויין, ועשויה טוב, אבל לא באמת חשבתם שמדובר בתכנית שהמרכיב העיקרי בה הוא יכולת...
לא נראה לכם תמוהה שכמות האנשים הפוטוגנים חריגה?
אני לא אתפלא אם חלק מהמתמודדים לא מקבלים נושאים להתכונן עליהם במהלך כמה ימים
כמו כל ריאליטי, זה מתוסרט באחוזים לא קטנים, רק שכאן (בניגוד לתחרות שירה למשל) יותר קל להעלים דברים, כי אין לנו (הצופים)שום יכולת לשפוט את המוצר (חוש טעם) וגם אפשר "לרמות" : להתכונן בבית למתכון ספציפי למשל
אז קחו את התכנית יותר בקלות ותהנו מתכנית שעשויה ברמה גבוה ומצולמת נהדר