לבעלי ניסיון, כמה זמן לוקח משלוח ימי עם USHOPS \ BUY2USA ?
אני מנסה לראות באיזה משלוח משתלם יותר לשלוח, ימי או אוירי.
החיסכון בעלות המשלוח מול זמן המשלוח.
לפי האתר שלהם לוקח כ- 7 ימי עסקים למשלוח אוירי וכ- 40 ימי עסקים למשלוח ימי (עד עכשיו לא הייתי חסכן גדול ותמיד הלכתי על האוירי).
מניסיון של חברי הפורום שהשתמשו בשירות, כמה זמן באמת לוקח המשלוח הימי ?
תודה
החיסכון בעלות המשלוח מול זמן המשלוח.
לפי האתר שלהם לוקח כ- 7 ימי עסקים למשלוח אוירי וכ- 40 ימי עסקים למשלוח ימי (עד עכשיו לא הייתי חסכן גדול ותמיד הלכתי על האוירי).
מניסיון של חברי הפורום שהשתמשו בשירות, כמה זמן באמת לוקח המשלוח הימי ?
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דרך אגב, הפערים במחיר בין שילוח אווירי לימי גדלים ככל שהמשלוח יותר גדול ו/או כבד. סאבוופר למשל הייתי שולח רק דרך הים, אבל אוזניות הייתי שולח באוויר בלי לחשוב פעמיים...
המוצרים שאני שולח לא גדולים במיוחד, בד"כ מדובר בפער לא יותר מכ- 60ש"ח. אני שואל את עצמי את השאלה האם לחכות חודשיים (במקום כשבוע) שווה לי 60ש"ח והתשובה היא כנראה לא, אבל מצד שני אני לא ממש צריך את המוצרים דחוף...

להבדיל מהאמריקאים ומעוד כמה אומות סבלניות, לנו "הישראלים" (וסליחה על ההכללה) כולל אותי
אין סבלנות כל כך. יום אחרי שמזמינים משהו כבר מחכים ל"דוור", גם אם מוצהר על 40 ימי עסקים מתאכזבים אם זה לא מגיע לפני.
שקל זה שקל, אם אתה לא צריך את זה עכשיו תמתין בסבלנות (אלא אם כן אתה מוכן ויכול לשלם בלי להרגיש עם עצמך "פראייר")...
בקיצור שגר שכח וכשיגיע תהנה מההפתעה...
שקל זה שקל, אם אתה לא צריך את זה עכשיו תמתין בסבלנות (אלא אם כן אתה מוכן ויכול לשלם בלי להרגיש עם עצמך "פראייר")...
בקיצור שגר שכח וכשיגיע תהנה מההפתעה...