מחפש חנות שבה אפשר *לשמוע* את הרמקולים לפני שקונים
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בכל חנות מתמחה תוכל לשמוע את המוצרים שהם מוכרים, או לפחות את מה שהם מחזיקים בתצוגה.
בתפריט למעלה ראה את הכותרת "איפה קונים".
יש רשימה די מקיפה של חנויות מתמחות במרכז (למרות שיש חנויות נוספות שלא מופיעות שם). אם אתה מתעניין בדגמים ספציפיים, כדאי להתקשר לחנות קודם ולוודא אפשרות להאזנה.
כמובן - כדאי שתביא איתך תכנים שאתה מכיר.
בתפריט למעלה ראה את הכותרת "איפה קונים".
יש רשימה די מקיפה של חנויות מתמחות במרכז (למרות שיש חנויות נוספות שלא מופיעות שם). אם אתה מתעניין בדגמים ספציפיים, כדאי להתקשר לחנות קודם ולוודא אפשרות להאזנה.
כמובן - כדאי שתביא איתך תכנים שאתה מכיר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אז תגיד שאתה רוצה לשמוע רמקולים למחשב... זה עניין אחר מציוד סטריאו שנמכר בחנויות הנ"ל.
לגבי המיקרולאב, אתה צריך לבדוק חנויות מחשבים, כמו באג למשל שמחזיקים לפעמים רמקולים פתוחים.
אני לא מכיר חנויות בסגנון באזור בת ים, אבל אם אתה מזדמן לאזור התעשיה פולג בנתניה, אז ב TMS יש הרבה מוצרים של מיקרולאב בתצוגה, ואני רואה שה-X13 אפילו במבצע שם עכשיו (בגלל ה-Black Friday):
http://www.tms.co.il/p/7
לגבי המיקרולאב, אתה צריך לבדוק חנויות מחשבים, כמו באג למשל שמחזיקים לפעמים רמקולים פתוחים.
אני לא מכיר חנויות בסגנון באזור בת ים, אבל אם אתה מזדמן לאזור התעשיה פולג בנתניה, אז ב TMS יש הרבה מוצרים של מיקרולאב בתצוגה, ואני רואה שה-X13 אפילו במבצע שם עכשיו (בגלל ה-Black Friday):
http://www.tms.co.il/p/7
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בחנות "מאור 2000" בקניון בת ים נתנו לי לשמוע דגם ספציפי שבחרתי, microlab x16, הם פתחו את האריזה חיברו הכל וחיברתי את הנגן שלי ושמעתי אותם.
הבעיה היחידה שהם יקרים, הרמקולים עולים אצלם 699 שקל, 680 שקל אחרי הנחה שהמוכר עשה, אז לא קניתי. יש את אותו דגם בדיוק ב 489 שקל ב TMS במבצע Black Friday.
הבעיה היחידה שהם יקרים, הרמקולים עולים אצלם 699 שקל, 680 שקל אחרי הנחה שהמוכר עשה, אז לא קניתי. יש את אותו דגם בדיוק ב 489 שקל ב TMS במבצע Black Friday.