לקראת קנייה מהדיוטי - xtremer prodigy black או boxee
-
monolitus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
שלום לכולם,
בסופ"ש חבר נמצא בדיוטי וראיתי שהפרודיגי והה-boxee נמכרים ב-200$ שם
אני צריך מכשיר שיעשה סטרימינג לתוכן ממחשבים בבית, עם חווית משתמש פשוטה (רגיל ל-xbmc), אמין ופשוט, כולל סנכרון כתוביות לאישה.
התלבטות נוספת היא ה-SW3 שזול מהם ב-300 ש"ח (משמעותי עבורי כרגע)
המלצות יתקבלו בברכה.
בסופ"ש חבר נמצא בדיוטי וראיתי שהפרודיגי והה-boxee נמכרים ב-200$ שם
אני צריך מכשיר שיעשה סטרימינג לתוכן ממחשבים בבית, עם חווית משתמש פשוטה (רגיל ל-xbmc), אמין ופשוט, כולל סנכרון כתוביות לאישה.
התלבטות נוספת היא ה-SW3 שזול מהם ב-300 ש"ח (משמעותי עבורי כרגע)
המלצות יתקבלו בברכה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
SW3 אחלה סטרימר לפי כל הביקורות ברשת, סביבת עבודה אנדרואיד+אופצייה להתקנת שלל תוכנות.
פרודיג'י שדרוג מה-SW3, סטרימר מצויין עם DVBT מובנה קרי צפייה בערוצי עידן+ בחינם, סביבת אנדרואיד+אופצייה להתקנת שלל תוכנות וכו'.
מה הכי טוב? קרא חוות דעת, תסיק לבד זו החלטה שלך בסופו של יום...
בוקסי לא מומלץ כי אין תמיכה טבעית ב-DTT אלא אם תוסף בתשלום, מעבר לכך ירדה התמיכה ב-RTMP במידה ותחפוץ לראות תכנים מסוג זה כמו למשל ערוצי טלוויזיה ב-IPTV לא תוכל לעשות זאת וזאת על אף שאתה יכול להתקין NAVIX רוב התכנים יהיו חסומים בפנייך וחבל.
באקסטרימר יש תמיכה ב-RTMP ובהרבה פורמטים ברובד הסטרימינג מהרשת, קרי אם תתקין תוסף IPTV בהמשך תוכל להנות מאלפי תחנות בחינם באמצעות האיטרנט...
פרודיג'י שדרוג מה-SW3, סטרימר מצויין עם DVBT מובנה קרי צפייה בערוצי עידן+ בחינם, סביבת אנדרואיד+אופצייה להתקנת שלל תוכנות וכו'.
מה הכי טוב? קרא חוות דעת, תסיק לבד זו החלטה שלך בסופו של יום...
בוקסי לא מומלץ כי אין תמיכה טבעית ב-DTT אלא אם תוסף בתשלום, מעבר לכך ירדה התמיכה ב-RTMP במידה ותחפוץ לראות תכנים מסוג זה כמו למשל ערוצי טלוויזיה ב-IPTV לא תוכל לעשות זאת וזאת על אף שאתה יכול להתקין NAVIX רוב התכנים יהיו חסומים בפנייך וחבל.
באקסטרימר יש תמיכה ב-RTMP ובהרבה פורמטים ברובד הסטרימינג מהרשת, קרי אם תתקין תוסף IPTV בהמשך תוכל להנות מאלפי תחנות בחינם באמצעות האיטרנט...
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
מסכים עם בני123
אני עובד בבית עם שני הסטרימרים פרודיג'וSW3 ומאוד מרוצה, הבדלים עקריים בגודל הפיזי וגודל הHD והתמיכה בו שאפשר להתקין פנימי. אצלי הגדול בסלון על המזנון והקטן בחדר שינה על מדפונצ'ק.
לא מכיר את הBOXEE
אף אדם רציני לא ימליץ לך ספציפית על קנייה עדיפה, אלא ישתף אותך מנסיונו האישי ואתה תאלץ
להחליט בעצמך מה לקנות.
בהצלחה ותהנה בחו"ל
אני עובד בבית עם שני הסטרימרים פרודיג'וSW3 ומאוד מרוצה, הבדלים עקריים בגודל הפיזי וגודל הHD והתמיכה בו שאפשר להתקין פנימי. אצלי הגדול בסלון על המזנון והקטן בחדר שינה על מדפונצ'ק.
לא מכיר את הBOXEE
אף אדם רציני לא ימליץ לך ספציפית על קנייה עדיפה, אלא ישתף אותך מנסיונו האישי ואתה תאלץ
להחליט בעצמך מה לקנות.
בהצלחה ותהנה בחו"ל
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
להתרחק מבוקסי! אין יותר תמיכה למכשיר.
-
monolitus
-
- חבר שרק התחיל

תמיכה בתרגום ב-SW3
תודה על התשובות - אכן ראיתי באתר של boxee שהם מפסיקים לתמוך במוצר....
אנחנו בעיקר צרכני סדרות טלויזיה וה-XBMC היה הרפרנס שלנו - פשוט לזרוק את כל הקבצים בפולדר בשם של הסדרה והכל ממוין אוטומטית לפי עונה ופרק כולל סינופסיס וכו' ... ממה שקראתי בביקורות לאקסטרימר אין יכולות קטלוג לסדרות אלא רק לסרטים (?)
בנוסף - ראיתי בביקורת של אתר אנגלי שאין תמיכה בכתוביות בחלק מהפורמטים (AVI ) - האם כך הדבר?
אנחנו בעיקר צרכני סדרות טלויזיה וה-XBMC היה הרפרנס שלנו - פשוט לזרוק את כל הקבצים בפולדר בשם של הסדרה והכל ממוין אוטומטית לפי עונה ופרק כולל סינופסיס וכו' ... ממה שקראתי בביקורות לאקסטרימר אין יכולות קטלוג לסדרות אלא רק לסרטים (?)
בנוסף - ראיתי בביקורת של אתר אנגלי שאין תמיכה בכתוביות בחלק מהפורמטים (AVI ) - האם כך הדבר?
- EFIBET
-
- חבר ותיק

אני עובד עם הסטרימר כשנה לפחות ולא מכיר בעיה בתרגום של סרטים בפורמט AVI, אם יש לך דוגמא כלשהי לפרט או תרצה שאני אבדוק בכייף...
לא הבנתי מה אתה מבקש "לסנן את הסדרות", תוכל להסביר?
לא הבנתי מה אתה מבקש "לסנן את הסדרות", תוכל להסביר?
- צפוני1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
monolitus תברור טוב מאוד מה שאתה קורא בפורום והמלצות של אנשים כי מה שמצוין עבור מישהו אחד אתה בכלל לא תשתמש בו.
לעניין ה DTT - אני בגישה לקנות מכשיר שכל התפקיד שלו זה מטרה מסויימת ולא מכשיר אחד שימלא כמה תפקידים כי ברור שזה בא על חשבון אחד התפקידים.
לעניין ה NAV-x - אתה צופה בסרטים / סדרות / תוכניות מחו"ל ללא תרגום? , אם כן יכול להיות שאתה מפסיד (עדיין לא הבנתי מה היתרון ב NAV-X אם היום אפשר להוריד כל תוכנית שתרצה), אם לא - אז לא תשתמש בזה בכלל.
לעניין העידכונים - כרגע יש אולי 2 בעיות "קריטיות" בבוקסי וגם הן רק לאנשים עם צרכים מסויימים, מי שאומר לך להיזהר מבוקסי כי אין עידכונים שיכתוב לאיזה עידכונים הוא מחכה בקוצר רוח ובנתיים הוא סובל.
עוד דוגמה, מישהו יכול לכתוב שהוא מרוצה מסטרימר מסויים עד הגג, אבל אתה לא יודע שהוא עובד איתו עם כונן קשיח מחובר ואתה דווקא תעבוד איתו דרך הרשת ותגלה שהוא על הפנים.
ומה שאני יכול לתרום לך, שאני עם בוקסי בסלון ומאוד מרוצה. אני משתמש בו למשוך תכנים מהמחשב נייד דרך הרשת. יש לי 2 חשבונות אחד לי ואחד לילדים, שאני נכנס בחשבון שלי אני רואה את הסרטים והסדרות שלי , שאני נכנס לחשבון של הילדים אני רואה את התוכן שלהם.
אין לי מה לעשות עם NAV-X , אני לא צריך שום עדכון תוכנה, וקניתי ממיר ב 200 ש"ח לעידן+ שמציג לי EPG ,תומך בעברית, מאפשר לי להקליט תוכניות על DOK .
כדאי לך מאוד לראות את המימשק של הבוקסי ולהבין מה זה נוחות, באמת תענוג, הכל אוטומטי, סדרות מקובצות לפי עונות ובכל עונה אתה רואה את כל הפרקים לעומת סטרימרים אחרים שהם לא יותר מ Explorer משודרג.
קניתי לפני כמה ימים את ה popbox לחדר שינה וזה רק גרם לי להעריך עוד יותר את הבוקסי, אוי ואבוי אם זה היה הסטרימר שלי בסלון, בחדר שינה אני רק רואה סדרות ולכן אני לא צריך משהו משוכלל.
אז תראה אם יש לך ילדים, מה הרגלי הצפייה שלך, והכי טוב תראה בלייב את המימשק של שני המכשירים ואז תחליט מה עדיף לך .
לעניין ה DTT - אני בגישה לקנות מכשיר שכל התפקיד שלו זה מטרה מסויימת ולא מכשיר אחד שימלא כמה תפקידים כי ברור שזה בא על חשבון אחד התפקידים.
לעניין ה NAV-x - אתה צופה בסרטים / סדרות / תוכניות מחו"ל ללא תרגום? , אם כן יכול להיות שאתה מפסיד (עדיין לא הבנתי מה היתרון ב NAV-X אם היום אפשר להוריד כל תוכנית שתרצה), אם לא - אז לא תשתמש בזה בכלל.
לעניין העידכונים - כרגע יש אולי 2 בעיות "קריטיות" בבוקסי וגם הן רק לאנשים עם צרכים מסויימים, מי שאומר לך להיזהר מבוקסי כי אין עידכונים שיכתוב לאיזה עידכונים הוא מחכה בקוצר רוח ובנתיים הוא סובל.
עוד דוגמה, מישהו יכול לכתוב שהוא מרוצה מסטרימר מסויים עד הגג, אבל אתה לא יודע שהוא עובד איתו עם כונן קשיח מחובר ואתה דווקא תעבוד איתו דרך הרשת ותגלה שהוא על הפנים.
ומה שאני יכול לתרום לך, שאני עם בוקסי בסלון ומאוד מרוצה. אני משתמש בו למשוך תכנים מהמחשב נייד דרך הרשת. יש לי 2 חשבונות אחד לי ואחד לילדים, שאני נכנס בחשבון שלי אני רואה את הסרטים והסדרות שלי , שאני נכנס לחשבון של הילדים אני רואה את התוכן שלהם.
אין לי מה לעשות עם NAV-X , אני לא צריך שום עדכון תוכנה, וקניתי ממיר ב 200 ש"ח לעידן+ שמציג לי EPG ,תומך בעברית, מאפשר לי להקליט תוכניות על DOK .
כדאי לך מאוד לראות את המימשק של הבוקסי ולהבין מה זה נוחות, באמת תענוג, הכל אוטומטי, סדרות מקובצות לפי עונות ובכל עונה אתה רואה את כל הפרקים לעומת סטרימרים אחרים שהם לא יותר מ Explorer משודרג.
קניתי לפני כמה ימים את ה popbox לחדר שינה וזה רק גרם לי להעריך עוד יותר את הבוקסי, אוי ואבוי אם זה היה הסטרימר שלי בסלון, בחדר שינה אני רק רואה סדרות ולכן אני לא צריך משהו משוכלל.
אז תראה אם יש לך ילדים, מה הרגלי הצפייה שלך, והכי טוב תראה בלייב את המימשק של שני המכשירים ואז תחליט מה עדיף לך .
- dgent
-
- חבר ותיק

צפוני , לא הגיוני מה שאתה אומר לו , בוקסי אמור לצאת מהמשוואה לחלוטין .
המכשיר לא נתמך.
המכשיר לא נתמך.
- צפוני1234
-
- חבר פעיל מאוד

אתה יכול לפרט מה הבעיות בזה שהוא לא נתמך?
שעוד 3 שנים ייצא פורמט חדש שהוא יהיה הכי פופולרי והבוקסי לא יאכל אותו ?
שעוד 3 שנים ייצא פורמט חדש שהוא יהיה הכי פופולרי והבוקסי לא יאכל אותו ?
- dgent
-
- חבר ותיק

מה ז"א? אני באמת צריך להסביר? החברה עצמה מתנערת מהמוצר שהיא יצרה רק לפני שנתיים! ז"א תהיה לך בעיה (ובלי קשר לפורמט חדש) ולא יהיה לך עם מי לדבר , נראה לך שזה הגיוני?צפוני1234 כתב:אתה יכול לפרט מה הבעיות בזה שהוא לא נתמך?
שעוד 3 שנים ייצא פורמט חדש שהוא יהיה הכי פופולרי והבוקסי לא יאכל אותו ?...
- benny123
-
- חבר מכור קשה

צפוני1234 מצחיק לשמוע את זה ממשתמש שלפני כמה ימים פתח פוסט דומה עם התלבטות בין פופבוקס לאקסטרימר
מה לעשות שיש באתר פה כמות משתמשים לא קטנה שעובדת עם אקסטרימר?
לכל הסטרימרים יש סיקורים מפורטים, ביקורות רציניות..
אנשים בכל זאת בוחרים לבוא לפורום ולעלות שאלה בכדי לקבל תשובות ממשתמשים שעובדים על רקע שוטף עם המוצר
יכול להיות אקסטרימר/פופקורן/בוקסי וכו'.
אתה לא בעמדה של לשלול תגובות של אנשים כאן כי אתה בעצמך מתלמד בנושא ומה גם שאתה לא מכיר אף אחד אישית בדיוק כמוני בכדי לעמוד על הידע שלו או על הצורה בה הוא מחובר אבל כן זכותך לחלוק כל עוד יש לך טענות מבוססות לצורך העניין.
חזרה לכותב השרשור, בוקסי כבר לא נתמך כנראה רשמית.
בעבר הבוקסי ידע לפענח כתובות RTMP שהן כתובות סטרים של בערך כל פורטל ה-NAVIX עליו הבוקסי מתהדר
כיום הבוקסי לא מפענח RTMP בגלל הסרת תמיכה מצד אינטל שדחפו את ההורדת איפיון הזו בכוח באחד העדכונים.
בלי RTMP אתה מוגבל מאוד ב-NAVIX ואזי שאתה יורד למצב של סטרימר בסיסי ואם כן איפה השוני משאר הסטרימרים לצורך העניין?
האקסטרימרים מבוססי ממשק של מעבד הרילטק, אתה מוזמן להסתכל פה בסיקורים בכדי להבין איך זה עובד אז אולי קשה להגדיר ג'וקבוקס אבל הדבר בהחלט אפשרי בייחוד בעדכוני התוכנה האחרונים של הפרודיגי וה-SW3 בסביבת עבודה אנדרואיד.. למול זה יש לך את כל הפופקורן/פופבוקס ושאר היצורים מבוססי מעבד סיגמה שמריצים NMT... אני אישית עבדתי עם A110 והעפתי אותו תוך חודש וחצי מהבית בחצי מחיר ולקחתי אקסטרימר אבל זה אני אישית ואתה זה אתה.
בוקסי בהעדר תמיכה ועדכונים עתידיים הוא סתם קופסה שהולכת להעלם מהעולם עם פוטנציאל אדיר שלא ממומש וחבל..
הצעה שלי לך על משהו חי שיש עבורו פיתוח ותהנה ממנו שנים רבות.
מה לעשות שיש באתר פה כמות משתמשים לא קטנה שעובדת עם אקסטרימר?
לכל הסטרימרים יש סיקורים מפורטים, ביקורות רציניות..
אנשים בכל זאת בוחרים לבוא לפורום ולעלות שאלה בכדי לקבל תשובות ממשתמשים שעובדים על רקע שוטף עם המוצר
אתה לא בעמדה של לשלול תגובות של אנשים כאן כי אתה בעצמך מתלמד בנושא ומה גם שאתה לא מכיר אף אחד אישית בדיוק כמוני בכדי לעמוד על הידע שלו או על הצורה בה הוא מחובר אבל כן זכותך לחלוק כל עוד יש לך טענות מבוססות לצורך העניין.
חזרה לכותב השרשור, בוקסי כבר לא נתמך כנראה רשמית.
בעבר הבוקסי ידע לפענח כתובות RTMP שהן כתובות סטרים של בערך כל פורטל ה-NAVIX עליו הבוקסי מתהדר
כיום הבוקסי לא מפענח RTMP בגלל הסרת תמיכה מצד אינטל שדחפו את ההורדת איפיון הזו בכוח באחד העדכונים.
בלי RTMP אתה מוגבל מאוד ב-NAVIX ואזי שאתה יורד למצב של סטרימר בסיסי ואם כן איפה השוני משאר הסטרימרים לצורך העניין?
האקסטרימרים מבוססי ממשק של מעבד הרילטק, אתה מוזמן להסתכל פה בסיקורים בכדי להבין איך זה עובד אז אולי קשה להגדיר ג'וקבוקס אבל הדבר בהחלט אפשרי בייחוד בעדכוני התוכנה האחרונים של הפרודיגי וה-SW3 בסביבת עבודה אנדרואיד.. למול זה יש לך את כל הפופקורן/פופבוקס ושאר היצורים מבוססי מעבד סיגמה שמריצים NMT... אני אישית עבדתי עם A110 והעפתי אותו תוך חודש וחצי מהבית בחצי מחיר ולקחתי אקסטרימר אבל זה אני אישית ואתה זה אתה.
בוקסי בהעדר תמיכה ועדכונים עתידיים הוא סתם קופסה שהולכת להעלם מהעולם עם פוטנציאל אדיר שלא ממומש וחבל..
הצעה שלי לך על משהו חי שיש עבורו פיתוח ותהנה ממנו שנים רבות.
- צפוני1234
-
- חבר פעיל מאוד

נכון, בין פופבוקס לאקסטרימר יש התלבטות, בין בוקסי לאקסטרימר אין התלבטות. וזה בכלל עבור סטרימר שני ולא ראשי.צפוני1234 מצחיק לשמוע את זה ממשתמש שלפני כמה ימים פתח פוסט דומה עם התלבטות בין פופבוקס לאקסטרימר
מה לעשות שיש באתר פה כמות משתמשים לא קטנה שעובדת עם אקסטרימר?...
חס וחלילה, לא שללתי דיעה של אף אחד. תקרא שוב מה שכתבתי. הפניתי את צומת ליבו של המתלבט שסטרימר מצוין עבור פלוני יכול להתגלות כגרוע עבורו וסטרימר גרוע עבור אלמוני יכול להיות עבורו מצוין.לכל הסטרימרים יש סיקורים מפורטים, ביקורות רציניות..
אתה לא בעמדה של לשלול תגובות של אנשים כאן כי אתה בעצמך מתלמד בנושא ומה גם שאתה לא מכיר אף אחד אישית בדיוק כמוני בכדי לעמוד על הידע שלו או על הצורה בה הוא מחובר אבל כן זכותך לחלוק כל עוד יש לך טענות מבוססות לצורך העניין....
אתה צודק שאני מתלמד וגם ממך למדתי הרבה (דווקא בפורום של כבלים ולווין), רק חוויתי מתוך ניסיוני הדל, ויכול להיות שגם המתלבט הוא פשוט העם כמוני והדיעה שלי כן תעזור לו.
בא לך להסביר לי מה באמת טוב ב NAVIX הזה ? אולי בגלל שאני לא רואה תוכניות מחול ללא תרגום אני לא מתלהבחזרה לכותב השרשור, בוקסי כבר לא נתמך כנראה רשמית.
בלי RTMP אתה מוגבל מאוד ב-NAVIX ואזי שאתה יורד למצב של סטרימר בסיסי ואם כן איפה השוני משאר הסטרימרים לצורך העניין?...
וזה פצצה של דבר.
יכול להיות שעוד שנה אני אקנה מערכת קולנוע ביתית איכותית ואחליט להשקיע בסרטים שאני רואה ולצפות רק באלה עם אודיו DTS-HD-Master ואני אגלה שנדפקתי עם הבוקסי , כי לא ישמעו טוב, ורק אז אני אבין מה שניסיתם להגיד.האקסטרימרים מבוססי ממשק של מעבד הרילטק, אתה מוזמן להסתכל פה בסיקורים בכדי להבין איך זה עובד אז אולי קשה להגדיר ג'וקבוקס אבל הדבר בהחלט אפשרי בייחוד בעדכוני התוכנה האחרונים של הפרודיגי וה-SW3 בסביבת עבודה אנדרואיד.. למול זה יש לך את כל הפופקורן/פופבוקס ושאר היצורים מבוססי מעבד סיגמה שמריצים NMT... אני אישית עבדתי עם A110 והעפתי אותו תוך חודש וחצי מהבית בחצי מחיר ולקחתי אקסטרימר אבל זה אני אישית ואתה זה אתה.
בוקסי בהעדר תמיכה ועדכונים עתידיים הוא סתם קופסה שהולכת להעלם מהעולם עם פוטנציאל אדיר שלא ממומש וחבל.....
או שיום אחד יתקלקל לי הלפטופ ואני אהיה חייב לגלוש רק מהבוקסי בטלויזיה ודווקא אז אני אהיה חייב להיכנס לאתר עם פלאש ועוד פעם אני אקלל את הבוקסי.
אני לא אומר שאתם לא צודקים בכעס שלכם כלפי dlink, אני איתכם 100% , רק אולי המתלבט הוא כמוני שלא זקוק לפיצ'רים האלה וכדאי לו (וגם אני אשמח לדעת) להבין מה המיגבלות בהפסקת התמיכה.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

צפוני1234 כשיצרן בוחר לקחת את המוצר אחורה במקום קדימה ואף להפסיק את הפיתוח שלו זה אמור להדליק אצל כל משתמש נורית אדומה.
הפיצ'ר של ניגון RTMP היה קיים בעבר בבוקסי וכיום לא כי אינטל החליטה להוריד את זה בגלל שהם לא בהסכם רישיון עם בוקסי יותר.. כסף...
מה טוב ב-NAVIX? זה עולם שלם במלואו!! יש לך תכנים מכל העולם המתעדכנים בשוטף על רקע יומיומי בהזרמה ישירה כלה מסרטים, סדרות, מוזיקה.. כל דבר שתבחר קיים שם ועד לטלוויזיה אונליין בחינם.. העניין שרוב ההזרמות מבוססות RTMP ועל כן כל משתמשי פורטל ה-NAVIX נדפקו בבוקסי.. והבוקסי ללא NAVIX הוא סתם קופסה פרימיטיבית לדעתי.
מאידך האקסטרימרים החדשים מבוססי אנדרואיד, ובכל עת עובדים לשפר את הקושחות שלהם והקהילה ממשיכה לפתח תוכנות צד ג' וזה ממש כיף לראות לאן זה מתקדם.. כולה סטרימר בסופו של יום.. לא מחשב אבל אני אני הצלחתי לגרום לאקסטרימר הדור הראשון MK1 להריץ IPTV של RTMP/RTSP/MMS/HTTP (שעולה ה-SW הראשון 300 שקל מחודש) למה שבוקסי באלפייה לא יעלה תכנים דומים? מצחיק אה?
בוקסי עשה רעש גדול ואין אפס העיצוב מדליק ופוטנציאל הפיתוח הוא ענק אבל מאידך אין פיתוח תוכנה ופיצ'רים הוסרו והמוצר ירד מערכו לעומת ההיצע בשוק הרחב.. הפופקורן מבוססים סיגמה.. מקובעים למעבדים הללו.. מקובעים ל-SDK של NMT ארור... הספיק לי כמה שבועות להבין שוואלה זה לא מדבר אלי האיטיות, הניסיון לשתף בווינדוס 7 ולא להצליח.. הקטע של להתקין תוכנות מוזרות מהצד בכדי לארגן לי את הקבצים... סך הכל רציתי לראות MKV מדי פעם זה הכל... והפופקורן אכזב בכל רמה ולא הצטערתי למכור אותו בחצי ממחירו המקורי רק בכדי לקנות בכסף אקסטרימר חדש...
אקסטרימר אולי חברה סינית, אולי הבטיחו רבות וחרטטו רבות, אולי ה-MK1 הראשון היה בעל מאוורר דפוק אבל מאז.. הם למדו מטעויות וממוצר למוצר הם עולים מדרגה ומשתפרים כל הזמן כן בחומרה וכן בתוכנה וזה מדהים כל פעם מחדש.. הבאזז התקשורתי בו הם התחילו.. העמוד שהם פתחו עם הלוגו של למה לשלם יותר שסחף אלפי לקוחות לבצע קנייה מוקדמת ולאכול סרטים שאולי זה סתם תמונה ואין יצרן אמיתי מאחורי האתר... ותראה את אקסטרימר היום... הם כבר נכנסו לשוק הטלפוניה עם אנדרואיד שזה מגניב לא פחות ועצם זה שה-MK1 שלי בן ה-3 שנים שטחנתי לו את הצורה עוד חי... זה אומר לא מעט
וגילוי נאות כבר ציינתי זאת בעבר לא אחת, אקסטרימר היא מהמקור מהיצרן יוניקורן שהוא היצרן של MVIX אם אתה מכיר...
בכל מקרה אני בעד הפרודיג'י למרות שגם SW3 יכול להוות פתרון לא רע... אבל רק לא בוקסי.. חבל על הכסף
הפיצ'ר של ניגון RTMP היה קיים בעבר בבוקסי וכיום לא כי אינטל החליטה להוריד את זה בגלל שהם לא בהסכם רישיון עם בוקסי יותר.. כסף...
מה טוב ב-NAVIX? זה עולם שלם במלואו!! יש לך תכנים מכל העולם המתעדכנים בשוטף על רקע יומיומי בהזרמה ישירה כלה מסרטים, סדרות, מוזיקה.. כל דבר שתבחר קיים שם ועד לטלוויזיה אונליין בחינם.. העניין שרוב ההזרמות מבוססות RTMP ועל כן כל משתמשי פורטל ה-NAVIX נדפקו בבוקסי.. והבוקסי ללא NAVIX הוא סתם קופסה פרימיטיבית לדעתי.
מאידך האקסטרימרים החדשים מבוססי אנדרואיד, ובכל עת עובדים לשפר את הקושחות שלהם והקהילה ממשיכה לפתח תוכנות צד ג' וזה ממש כיף לראות לאן זה מתקדם.. כולה סטרימר בסופו של יום.. לא מחשב אבל אני אני הצלחתי לגרום לאקסטרימר הדור הראשון MK1 להריץ IPTV של RTMP/RTSP/MMS/HTTP (שעולה ה-SW הראשון 300 שקל מחודש) למה שבוקסי באלפייה לא יעלה תכנים דומים? מצחיק אה?
בוקסי עשה רעש גדול ואין אפס העיצוב מדליק ופוטנציאל הפיתוח הוא ענק אבל מאידך אין פיתוח תוכנה ופיצ'רים הוסרו והמוצר ירד מערכו לעומת ההיצע בשוק הרחב.. הפופקורן מבוססים סיגמה.. מקובעים למעבדים הללו.. מקובעים ל-SDK של NMT ארור... הספיק לי כמה שבועות להבין שוואלה זה לא מדבר אלי האיטיות, הניסיון לשתף בווינדוס 7 ולא להצליח.. הקטע של להתקין תוכנות מוזרות מהצד בכדי לארגן לי את הקבצים... סך הכל רציתי לראות MKV מדי פעם זה הכל... והפופקורן אכזב בכל רמה ולא הצטערתי למכור אותו בחצי ממחירו המקורי רק בכדי לקנות בכסף אקסטרימר חדש...
אקסטרימר אולי חברה סינית, אולי הבטיחו רבות וחרטטו רבות, אולי ה-MK1 הראשון היה בעל מאוורר דפוק אבל מאז.. הם למדו מטעויות וממוצר למוצר הם עולים מדרגה ומשתפרים כל הזמן כן בחומרה וכן בתוכנה וזה מדהים כל פעם מחדש.. הבאזז התקשורתי בו הם התחילו.. העמוד שהם פתחו עם הלוגו של למה לשלם יותר שסחף אלפי לקוחות לבצע קנייה מוקדמת ולאכול סרטים שאולי זה סתם תמונה ואין יצרן אמיתי מאחורי האתר... ותראה את אקסטרימר היום... הם כבר נכנסו לשוק הטלפוניה עם אנדרואיד שזה מגניב לא פחות ועצם זה שה-MK1 שלי בן ה-3 שנים שטחנתי לו את הצורה עוד חי... זה אומר לא מעט
בכל מקרה אני בעד הפרודיג'י למרות שגם SW3 יכול להוות פתרון לא רע... אבל רק לא בוקסי.. חבל על הכסף
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
אני דווקא מצטרף לדעתו של צפוני. יש לי בוקסי בסלון ואקסטרימר SW1 בחדר שינה.
אם השימוש של הסטרימר הוא להזרמת תוכן מקומי (ברשת הביתית) בעיקר, בוקסי מנצח בגדול.
הממשק יפה ונוח לשימוש, הג'וקבוקס עובד מצויין, וההזרמה באלחוטי עובדת מעולה גם ב-1080P אצלי, מה
שאי אפשר להגיד על הX כשהוא עומד באותו מקום בדיוק. הבדל גדול בקטע הזה.
השלט של הבוקסי הרבה יותר נוח לשימוש, בגלל שהוא עובד על RF ולא דורש קשר עין.
יש אפליקציה לשליטה מהאייפון שעובדת יפה.
המכשיר יציב, כמעט ולא קורה לי שהוא נתקע ודורש ריסטרט, אם זה קורה, זה בד"כ בשימוש באפליקציות צד שלישי.
בניגון תוכן מקומי אף פעם לא נתקלתי בבעיה.
פורמטי האודיו HD בעיניי לא מהוויים שיקול קריטי, אני מסופק מאד מDD וDTS (ממילא הרסיבר שלי לא תומך, אבל זה לא העניין).
ומה הביג דיל שהוא לא נתמך יותר ? זה הגיוני ולגיטימי. כל עוד התוכנה הקיימת מספקת את מה שהוא אמור לעשות,
אין סיבה שימשיכו להשקיע משאבים במוצר ישן. זה קורה בהרבה חברות.
לא יודע מה הסיפור עם התמיכה בRTMP, אבל זה לא פיצ'ר מרכזי, זה מעין בונוס בעיניי. NICE TO HAVE.
הדגש שששמים על תוכן חיצוני נשמע לי קצת מוגזם. אני אישית לא רואה את עצמי צופה בתוכן מחו"ל, בלי תרגום.
יש לי מספיק תוכן שאני לא מספיק לראות ממילא, אז עוד תכניות לא ממש מפתות אותי.
האקסטרימר שלי עומד די מיותם, אני משתמש בו בעיקר בנסיעות עבודה לחו"ל כי הוא נכנס בקלות במזוודה.
הממשק שלו איטי, הוא נתקע הרבה, ולא מסוגל להזרים יותר מ-720P באלחוטי.
אין ג'וקבוקס שמיש, והשלט מחורבן.
כשרק התחלתי להשתמש בו בימים שהוא היה חדש בשוק, ממש אהבתי אותו, היום הוא מחוויר ליד הבוקסי.
אז שכל אחד יעשה את השיקול לפי מה שקריטי לו, מן הסתם זה שונה מאחד לאחד.
אם השימוש של הסטרימר הוא להזרמת תוכן מקומי (ברשת הביתית) בעיקר, בוקסי מנצח בגדול.
הממשק יפה ונוח לשימוש, הג'וקבוקס עובד מצויין, וההזרמה באלחוטי עובדת מעולה גם ב-1080P אצלי, מה
שאי אפשר להגיד על הX כשהוא עומד באותו מקום בדיוק. הבדל גדול בקטע הזה.
השלט של הבוקסי הרבה יותר נוח לשימוש, בגלל שהוא עובד על RF ולא דורש קשר עין.
יש אפליקציה לשליטה מהאייפון שעובדת יפה.
המכשיר יציב, כמעט ולא קורה לי שהוא נתקע ודורש ריסטרט, אם זה קורה, זה בד"כ בשימוש באפליקציות צד שלישי.
בניגון תוכן מקומי אף פעם לא נתקלתי בבעיה.
פורמטי האודיו HD בעיניי לא מהוויים שיקול קריטי, אני מסופק מאד מDD וDTS (ממילא הרסיבר שלי לא תומך, אבל זה לא העניין).
ומה הביג דיל שהוא לא נתמך יותר ? זה הגיוני ולגיטימי. כל עוד התוכנה הקיימת מספקת את מה שהוא אמור לעשות,
אין סיבה שימשיכו להשקיע משאבים במוצר ישן. זה קורה בהרבה חברות.
לא יודע מה הסיפור עם התמיכה בRTMP, אבל זה לא פיצ'ר מרכזי, זה מעין בונוס בעיניי. NICE TO HAVE.
הדגש שששמים על תוכן חיצוני נשמע לי קצת מוגזם. אני אישית לא רואה את עצמי צופה בתוכן מחו"ל, בלי תרגום.
יש לי מספיק תוכן שאני לא מספיק לראות ממילא, אז עוד תכניות לא ממש מפתות אותי.
האקסטרימר שלי עומד די מיותם, אני משתמש בו בעיקר בנסיעות עבודה לחו"ל כי הוא נכנס בקלות במזוודה.
הממשק שלו איטי, הוא נתקע הרבה, ולא מסוגל להזרים יותר מ-720P באלחוטי.
אין ג'וקבוקס שמיש, והשלט מחורבן.
כשרק התחלתי להשתמש בו בימים שהוא היה חדש בשוק, ממש אהבתי אותו, היום הוא מחוויר ליד הבוקסי.
אז שכל אחד יעשה את השיקול לפי מה שקריטי לו, מן הסתם זה שונה מאחד לאחד.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
מצטרף לתמיכה בבוקסי.
יש לי בוקסי ואקסטרימר SW ולצורך סטרימינג מהרשת הביתית כפי שהגדרת, הבוקסי מעולה עקב היכולת לסריקה אוטומטית של מספר כונני רשת והצגתם ממויינים ועם כל האינפורמציה הרלוונטית מהרשת כולל סרטים, סדרות TV ומוסיקה!
יש לי בוקסי ואקסטרימר SW ולצורך סטרימינג מהרשת הביתית כפי שהגדרת, הבוקסי מעולה עקב היכולת לסריקה אוטומטית של מספר כונני רשת והצגתם ממויינים ועם כל האינפורמציה הרלוונטית מהרשת כולל סרטים, סדרות TV ומוסיקה!
-
monolitus
-
- חבר שרק התחיל

הבחירה שלי (כנראה)
אז ראשית המון המון תודה על הדיון הפורה שנוהל פה - פשוט תענוג לקרוא ולהיות בקהילה כזו...
נראה לי שאלך בסוף על HTPC (מתכוונן על אחת מהמערכות של Zotac) - פתוח, מריץ XBMC ומאפשר שדרוגים עתידיים.
החסרון - המחיר - אבל נראה לי שעדיין מעדיף את הכיוון לעומת להתקע עם פלטפורמה לא מספקת או לא נתמכת.
נראה לי שאלך בסוף על HTPC (מתכוונן על אחת מהמערכות של Zotac) - פתוח, מריץ XBMC ומאפשר שדרוגים עתידיים.
החסרון - המחיר - אבל נראה לי שעדיין מעדיף את הכיוון לעומת להתקע עם פלטפורמה לא מספקת או לא נתמכת.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3630
כל בעלי ה-Boxee Box - אני מקווה שאתם מודעים לפרוייקט הזה:
http://boxeeplus.com
בין השאר, הוא מאפשר גישת root למכשיר, שפותחת אפשרויות רבות...
Batnun
.
http://boxeeplus.com
בין השאר, הוא מאפשר גישת root למכשיר, שפותחת אפשרויות רבות...
Batnun
.
- nizan_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
גם אני רוצה להוסיף את תמיכתי לבוקסי
בשישי השחור בבאג קניתי SW3 לחדר השינה וממש קשה להתרגל, חווית המשתמש בבוקסי ממש טוטלית, קיר סרטים ותקצירים והעלאת כתוביות מהרשת. מהבחינה הזו האקסטרימר ממש מפגר מאחור. ניסיתי גם לנגן מופע של איימי ויינהאוס, בבוקסי זה "מצרצר" כנראה שפורמט האודיו לא נתמך, באקסטרימר לא שומעים קול. אולי למשתמשים "מתקדמים עם דרישות מיוחדות הבוקסי לא מספק, למשתמש ממוצע כמוני הוא נותן תמורה מעולה. חבל שהורידו ממנואת התמיכה.