לאחר האכזבה מהביקורת על ה - A-400 , עזרתכם הדחופה- המלצה לסטרימר בעיקר ל3D
-
Lion31
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
אוייי כמה התאכזבתי לקרוא את הביקורת של זיו על ה A-400... כל כך חיכיתי ליציאה של הסטרימר הזה ובסוף מקבלים כאפה לפנים... [עצוב]
בקיצור אני צריך את עזרתכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, ולחכות עוד חודש עד לביקורת על ה DUNE לא ממש בא בחשבון, אלא אם יגידו לי שזה הסטרימר המושלם...
אני צריך סטרימר לניגון התכנים הבאים:
1. ניגון ISO 3D בגדלים של -40-50 ג'יגה - ככל הנראה מכונן מקומי/מחובר ב USB או בכונן רשת של WD שיחובר לראוטר (כרגע אחד פשוט של LEVEL 1 ).
2. אפשרות הצמדת כתוביות SRT לקבצי הISO 3D וניגון תקין שלהם.
3. ניגון קבצי SBS כולל כתוביות כמובן.
4. אפשרות -JUKE BOX הצגת פוסטרים,פרטים נוספים של הסרט.
5.יכולות ניגון סבירות ברשת (ניגון של קבצי 720P בצורה תקינה יחסית ובלי הרבה גמגומים).
האם אני יכול לקנות EXTREMER בלב שלם ? או למחוק את האפשרות הזאת מהרשימה שגם ככה מצומצמת מאוד...
בקיצור אני צריך את עזרתכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, ולחכות עוד חודש עד לביקורת על ה DUNE לא ממש בא בחשבון, אלא אם יגידו לי שזה הסטרימר המושלם...
אני צריך סטרימר לניגון התכנים הבאים:
1. ניגון ISO 3D בגדלים של -40-50 ג'יגה - ככל הנראה מכונן מקומי/מחובר ב USB או בכונן רשת של WD שיחובר לראוטר (כרגע אחד פשוט של LEVEL 1 ).
2. אפשרות הצמדת כתוביות SRT לקבצי הISO 3D וניגון תקין שלהם.
3. ניגון קבצי SBS כולל כתוביות כמובן.
4. אפשרות -JUKE BOX הצגת פוסטרים,פרטים נוספים של הסרט.
5.יכולות ניגון סבירות ברשת (ניגון של קבצי 720P בצורה תקינה יחסית ובלי הרבה גמגומים).
האם אני יכול לקנות EXTREMER בלב שלם ? או למחוק את האפשרות הזאת מהרשימה שגם ככה מצומצמת מאוד...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
לדעתי אין כרגע משהו שעונה בצורה מושלמת לדשרישות שלך.
כל מכשיר והבעיות שלו.
לאקסטרימר זה ניגון מהרשת ואני לא יודע לגבי ה-JUKEBOX שלו
A400 כנראה לא בשל מספיק
הייתי מחכה עוד חודש-חודשיים
חבל לקנות ולהתאכזב
כל מכשיר והבעיות שלו.
A400 כנראה לא בשל מספיק
חבל לקנות ולהתאכזב
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
guyezra כתב:לדעתי אין כרגע משהו שעונה בצורה מושלמת לדשרישות שלך.
כל מכשיר והבעיות שלו.
A400 כנראה לא בשל מספיק
חבל לקנות ולהתאכזב...
לא ממש הצלחתי להבין מה הלחץ של לרכוש עכשיו,כולה סטרימר.
-
Lion31
-
- חבר פעיל מאוד

יואב,
נכון זה כולה סטרימר... אבל, אני פריק של 3D, קניתי טלוויזיה שעלתה לי הון לא קטן, ובקושי ראיתי 2 סרטים ב 3D מלא ואיכותי...
אה ועוד סיבה.... התיקיה של הסרטים שלי וכך גם ההארד דיסקים שלי הולכים ומתמלאים להם עם הזמן...
שתבין,
יש לי גם מחשב בסלון (MAC MINI) אבל לצערי אני לא מצליח לנגן בו 3D מלא בISO (ובמיוחד לא להצמיד לסרט כתוביות) כמו שצריך כי כל תחום התוכנות לניגון הסרטים הללו הוא מאוד מצומצם ולא ממש מפותח עד הסוף...
היה לי נגן בלו ריי שקניתי עם הטלוויזיה ומכרתי אותו בהפסד לא קטן אחרי שהבנתי שהמדינה שלנו לא מספיק מפותחת בכל עניין השכרת סרטי 3D בלו ריי (לפחות לא באזור בו אני גר), ולכן סטרימר למרות שאני לא ממש צריך אותו זו האופציה היחידה שלי כרגע.
ודבר אחרון... וכנראה הכי חשוב... אני לא יכול לדחות סיפוקים! לא בכל מה שקשור בגאדג'טים ומוצרי אלקטרוניקה
נכון זה כולה סטרימר... אבל, אני פריק של 3D, קניתי טלוויזיה שעלתה לי הון לא קטן, ובקושי ראיתי 2 סרטים ב 3D מלא ואיכותי...
אה ועוד סיבה.... התיקיה של הסרטים שלי וכך גם ההארד דיסקים שלי הולכים ומתמלאים להם עם הזמן...
שתבין,
יש לי גם מחשב בסלון (MAC MINI) אבל לצערי אני לא מצליח לנגן בו 3D מלא בISO (ובמיוחד לא להצמיד לסרט כתוביות) כמו שצריך כי כל תחום התוכנות לניגון הסרטים הללו הוא מאוד מצומצם ולא ממש מפותח עד הסוף...
היה לי נגן בלו ריי שקניתי עם הטלוויזיה ומכרתי אותו בהפסד לא קטן אחרי שהבנתי שהמדינה שלנו לא מספיק מפותחת בכל עניין השכרת סרטי 3D בלו ריי (לפחות לא באזור בו אני גר), ולכן סטרימר למרות שאני לא ממש צריך אותו זו האופציה היחידה שלי כרגע.
ודבר אחרון... וכנראה הכי חשוב... אני לא יכול לדחות סיפוקים! לא בכל מה שקשור בגאדג'טים ומוצרי אלקטרוניקה
-
Lion31
-
- חבר פעיל מאוד

גיא,guyezra כתב:לדעתי אין כרגע משהו שעונה בצורה מושלמת לדשרישות שלך.
כל מכשיר והבעיות שלו.
A400 כנראה לא בשל מספיק
חבל לקנות ולהתאכזב...
אני לא ממש צריך שהסטרימר ינגן מהרשת באופן אלחוטי... אני רוצה לרכוש כונן HD חיצוני שמתחבר בכבל רשת לראוטר ובצורה זו לבצע את ההורדות/העברות התכנים אליו מהמחשב וגם לבצע ממנו את הניגון של הסרטים.
האם גם במצב זה האקסטרימר יגמגם ? כי על פניו למרות שהראוטר שלי ישן (נראה לי תקן G ב- 150Mbps ) זה אמור להספיק כאשר החיבור הוא באמצעות כבל רשת , כך לפחות אמרו לי...
תודה מראש על העזרה...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
זו התשובה היחידה ההגיוניתודבר אחרון... וכנראה הכי חשוב... אני לא יכול לדחות סיפוקים! לא בכל מה שקשור בגאדג'טים ומוצרי אלקטרוניקה...
לדעתי תתאמץ, קח כדורים,תישן שנת חורף, תגיד לעצמך אני יכול להמתין, שווה להמתין, בסוף אני ארוויח. החיפזון, יש האומרים, מן השטן.
בהצלחה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
istarmini כתב:זו התשובה היחידה ההגיוניתודבר אחרון... וכנראה הכי חשוב... אני לא יכול לדחות סיפוקים! לא בכל מה שקשור בגאדג'טים ומוצרי אלקטרוניקה...![]()
לדעתי תתאמץ, קח כדורים,תישן שנת חורף, תגיד לעצמך אני יכול להמתין, שווה להמתין, בסוף אני ארוויח. החיפזון, יש האומרים, מן השטן.
![]()
בהצלחה...
אני נלחם בעצמי כרגע עם דחיית הסיפוקים...
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
KESTONE הי
אם אני מבין את דרישת המערכת שלך כך - חיבור של HD חיצוני לראוטר והזרמת הנתונים לסטרימר אז:
יש לי נסיון טוב כולל בדיקות מערכתיות רבות, חיברתי HD חיצוני לסמארטבוקס של אורנג',הכל עובד תקין
לרמת קבצים קטנים (1.5 גיגה), מעל זה הכל נתקע
בכדי להזרים באופן איכותי ואמין, קבצים גדולים של 40 גיגה', אתה חייב מנסיוני לבנות רשת מהירה
כולל מתג תואם וכמובן סטרימר, אם המחשב שלך חלש אז אתה חייב גם NAS(עובד אצלי)
אצלי ברשת עובדים גם סטרימר פרודיג'י וגם SW3 באופן מושלם בקבצים גדולים מאוד כמו שאתה רוצה
מול מתג גיגה' וNAS.
אני מאוד מאוד מרוצה משני הסטרימרים!
בהצלחה
אפי
אם אני מבין את דרישת המערכת שלך כך - חיבור של HD חיצוני לראוטר והזרמת הנתונים לסטרימר אז:
יש לי נסיון טוב כולל בדיקות מערכתיות רבות, חיברתי HD חיצוני לסמארטבוקס של אורנג',הכל עובד תקין
בכדי להזרים באופן איכותי ואמין, קבצים גדולים של 40 גיגה', אתה חייב מנסיוני לבנות רשת מהירה
אצלי ברשת עובדים גם סטרימר פרודיג'י וגם SW3 באופן מושלם בקבצים גדולים מאוד כמו שאתה רוצה
מול מתג גיגה' וNAS.
בהצלחה
אפי
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
אני חושב שכאן זה מקרה קלסי שכן כדאי לדחות סיפוקים.
הסיבה? כי PH משפרים כל הזמן את ה-FIRMWARE ומייצבים את המערכת, ואטוטוטו יוצאים הסטרימרים החדשים של DUNE שכבר הוכרזו ויהיה מעניין מאוד בתחום.
הסיבה? כי PH משפרים כל הזמן את ה-FIRMWARE ומייצבים את המערכת, ואטוטוטו יוצאים הסטרימרים החדשים של DUNE שכבר הוכרזו ויהיה מעניין מאוד בתחום.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

לא דברנו על השקעה - תקציב וגם לא על התמיכה וקהילת ה"משוגעים" שמקדמת את פיתוחי המוצרוהאפלקציות שלו.
לאקסטרימר יש מבצע - SW3 עולה 499 פרודיגי' עולה 899 בלי מקלט לוויני ו999 עם מקלט לוויני
ונותן את כל מה שהבחור מבקש כולל עבודה ברשת!
בנוסף יש לו קהילת מפתחים אדירה שמוציאה אפלקציות מגניבות ופרקטיות כל הזמן
וגם קהילת משתמשים אדירה שתומכת אחד בשני (במיוחד באתר מקצועי זה)
האם הDUNE נמצא באותו מקום? אני מודה שלא מכיר בכלל
לאקסטרימר יש מבצע - SW3 עולה 499 פרודיגי' עולה 899 בלי מקלט לוויני ו999 עם מקלט לוויני
ונותן את כל מה שהבחור מבקש כולל עבודה ברשת!
בנוסף יש לו קהילת מפתחים אדירה שמוציאה אפלקציות מגניבות ופרקטיות כל הזמן
וגם קהילת משתמשים אדירה שתומכת אחד בשני (במיוחד באתר מקצועי זה)
האם הDUNE נמצא באותו מקום? אני מודה שלא מכיר בכלל
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
EFIBET,EFIBET כתב:KESTONE הי
מול מתג גיגה' וNAS.
בהצלחה
אפי...
התבלבלת בפנייה....
בלי קשר, אם כבר התייחסת, אז שני הסטרימרים שברשותך עברו אצלי לבדיקה והם נופלים מ PH ו Dune כמעט בכל
פרמטר רלבנטי.
אני בכל מקרה מחכה ל Dune לפני החלטה על קנייה.
בכל מה שקשור לאפליקציות, אני לא בטוח שיש מתחרה בכלל ל PH. מצד שני, מי בכלל משתמש בהן?
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
למיטב הבנתי תמיכה בפורמטי אודיו HD יש ל - DUNE רק בשני הדגמים היקרים ביותר שפערי המחירים בינם לבין ה- A400 משמעותיים.
פרמטר שצריך לקחת בחשבון אם היכולת הזו חשובה למשתמש.
פרמטר שצריך לקחת בחשבון אם היכולת הזו חשובה למשתמש.
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
מאיפה הבנת דבר כזה?dror1 כתב:למיטב הבנתי תמיכה בפורמטי אודיו HD יש ל - DUNE רק בשני הדגמים היקרים ביותר שפערי המחירים בינם לבין ה- A400 משמעותיים.
פרמטר שצריך לקחת בחשבון אם היכולת הזו חשובה למשתמש....
קישקוש מוחלט.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

בנוסף להערתו של DROR1 לגבי המחיר....( מה שמצדיק את התייחסותי בהערה קודמת)
דוגמא לאפלקציה פרקטית בסטרימר - YOUTUBE XL, אצלי בביתן מאזינים למוזיקה גם דרך הסטרימר
כואפלקציה זו מאפשרת לקבל ממשק מתאים למסך TV גדול וזה מעצים מאוד את החוויה (לדעתי כמובן).
וגם, יש קובץ באתר זה, שמכיל עוד עשרות רבות של אפלקציות שעדיין לא התקנתי אז לא אדע להתייחס
לאיכות ולפרקטיות שלהם, אבל אבדוק בקרוב
בכל מקרה - כמובן שהכל פה חוו"ד אישית והחלטה יש לקבל באופן עצמאי ואין לי נסיון כל עם חברות אחרות.
בהצלחה
דוגמא לאפלקציה פרקטית בסטרימר - YOUTUBE XL, אצלי בביתן מאזינים למוזיקה גם דרך הסטרימר
כואפלקציה זו מאפשרת לקבל ממשק מתאים למסך TV גדול וזה מעצים מאוד את החוויה (לדעתי כמובן).
וגם, יש קובץ באתר זה, שמכיל עוד עשרות רבות של אפלקציות שעדיין לא התקנתי אז לא אדע להתייחס
לאיכות ולפרקטיות שלהם, אבל אבדוק בקרוב
בכל מקרה - כמובן שהכל פה חוו"ד אישית והחלטה יש לקבל באופן עצמאי ואין לי נסיון כל עם חברות אחרות.
בהצלחה
- dror1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
הבנתי את זה מפה - http://www.httv.co.il/article03916טלHD כתב:מאיפה הבנת דבר כזה?dror1 כתב:למיטב הבנתי תמיכה בפורמטי אודיו HD יש ל - DUNE רק בשני הדגמים היקרים ביותר שפערי המחירים בינם לבין ה- A400 משמעותיים.
קישקוש מוחלט....
אתה מוזמן לבדוק תחת אילו דגמים מצויינת תמיכה בפורמטי אודיו כמו DTS-HD
אז אולי זה לא כזה "קישקוש מוחלט"?
אשמח לדעת על מה התבססת שכתבת תשובה כזו החלטית.
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
לקנות את מה שעוד אין זאת בעיה. תלת מימד עדיין לא בשל באף סטרימר.
את כל השאר גם הפופקורן c200 שלי וגם ה tvix 6640n עושים מצויין.
היתי קונה אחד יד שניה וממתין לתלת מימד.
לא מעניין אותי nmj וכל מיני תפריטים יפים, אני מציג כרשימה, מזרים מ nas ומעולם לא נתקע.
קורא הכל, סרטי mkv, כתוביות, dt-hd master, flac, ואיפילו תלת מימד sbs.
את כל השאר גם הפופקורן c200 שלי וגם ה tvix 6640n עושים מצויין.
היתי קונה אחד יד שניה וממתין לתלת מימד.
לא מעניין אותי nmj וכל מיני תפריטים יפים, אני מציג כרשימה, מזרים מ nas ומעולם לא נתקע.
קורא הכל, סרטי mkv, כתוביות, dt-hd master, flac, ואיפילו תלת מימד sbs.
- EFIBET
-
- חבר ותיק

אני אומר אותו דבר על הפרודיג'י
-
Lion31
-
- חבר פעיל מאוד

עופר,oferlaor כתב:אני חושב שכאן זה מקרה קלסי שכן כדאי לדחות סיפוקים.
הסיבה? כי PH משפרים כל הזמן את ה-FIRMWARE ומייצבים את המערכת, ואטוטוטו יוצאים הסטרימרים החדשים של DUNE שכבר הוכרזו ויהיה מעניין מאוד בתחום....
מה זה אוטוטו...? חודש מהיום? חודשים? האם לדעתך בכלל יהיה הבדל בין DUNE לPH בכל מה שקשור ביציבות ובניגון תכני ה3D ?
EFIBET,
אפליקציות זה לא משהו שיגרום לי לקחת החלטה לכאן או לכאן, כפי שרשמתי, יש לי גם מחשב מחובר למסך כך שסביר שאני לא הולך להשתמש באפליקציות השונות יותר מדי.
הדבר שחשוב לי בעיקר הוא: ניגון 3D מלא +כתוביות SRT בלי תקיעות מיותרות ויכולת של הניגון גם בחיבור רגיל (USB3, או HD מקומי בסטרימר) וגם בחיבור של הסטרימר לראוטר (שככל הנראה ישודרג) עם כבל רשת וניגון מכונן HD רשת חיצוני שיחובר לאותו הראוטר- אם הפרודיג'י ידע לעשות לי את זה ובלי יותר מדי נפילות וצורך לבצע שידרוגים בכל שבוע אני אהיה מאושר...
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
התבססתי על 2 דברים..dror1 כתב:הבנתי את זה מפה - http://www.httv.co.il/article03916טלHD כתב:מאיפה הבנת דבר כזה?dror1 כתב:למיטב הבנתי תמיכה בפורמטי אודיו HD יש ל - DUNE רק בשני הדגמים היקרים ביותר שפערי המחירים בינם לבין ה- A400 משמעותיים.
קישקוש מוחלט....
אתה מוזמן לבדוק תחת אילו דגמים מצויינת תמיכה בפורמטי אודיו כמו DTS-HD
אז אולי זה לא כזה "קישקוש מוחלט"?
אשמח לדעת על מה התבססת שכתבת תשובה כזו החלטית....
1. היגיון....סטרימר שיוצא מעודכן לשנה 2013 לא יהיה חסר תמיכה ב HD AUDIO
2. הצהרת יבואן....שמסר כי לסידרת הסטרימרים החדשה תהיה בין היתר תמיכה מלאה בHD AUDIO
מקווה שעכשיו הבנת את ההחלטיות בתגובתי