עזרה במיקום רמקולים קדמיים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

ערב טוב לכולם. הסיפור הוא פשוט, היו רמקולים רצפתיים הוחלפו במדפיים (נטו בגלל איכות) שהונחו זמנית (כחצי שנה חח) על הרמקולים הרצפתיים עקב חוסר מקום, אתמול יצאו הרצפתיים ונשארתי בבעיה, העליתי תמונה של המצב כרגע אני מתלבט בין בניית מדפים בצמוד לטלויזיה לבין מעמדים גבוהים, אשמח לעצה. נ.ב הרמקולים האחוריים נמצאים משני הצדדים של זוית הצילום בגובה האוזניים ובהטיה לכיוונם. תודה רבה לעוזרים! וסליחה על החפירה.
התמונה:
 התמונה:
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

עדיף לבנות/לרכוש מעמד/סטנד יעודי לרמקולים.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #3 

רמקולים מדפיים צריכים להיות מרוחקים מהקיר ולא צמודים אליו (למעט מקרים חריגים). לכן עדיפים מעמדים.

orku פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #4 

אוקי, יש המלצה לאיזה מעמדים? גובה מסויים? (מתנצל על הבורות-עד עכשיו הייתי עם ריצפתיים ולא הייתה לי את הבעיה הזו) תודה רבה לכם!
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”