סגירת אפליקציות / הסרת אפליקציות / מחיקת אפליקציות - ב sgs3 וב nexus 7

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

בעצם מדובר בשאלות שונות אך דומות לשני המכשירים:

לגבי ה sgs3:
אני יודע למחוק אפליקציה ממסך הבית וגם להסיר אותה כך שלא תעבוד. אבל איך אני מוחק אותה לגמרי מהמכשיר?

לגבי ה nexus7:
אותה שאלה שלמעלה
ושאלה נוספת: הכפתור הוירטואלי הימני פותח את היישומים שברקע. ואפשר "להעיף אותם". אבל אני מצליח רק אחד אחד. איך עושים הסרה/הפסקה של כולם במכה אחת?

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

הסרת\מחיקת יישומים בשני המכשירים:
דרך א:
כניסה לחנות האפליקציות, מציאת היישום(ע"י חיפוש או מקש תפריט>היישומים שלי) ובחירה בהסר.
דרך ב:
הגדרות>יישומים>מציאת היישום והסר התקנה.

לגבי הנקסוס:
א. העפה שלהם לא באמת סוגרת אותם, שים לב גם ברגע שהעפת את כולם יהיה רשום "אין יישומים אחרונים" בניגוד ל"אין יישומים פעילים".
ב. לא ניתן להעיף את כולם ב"מכה" ברום הבסיסי ועליך להתקין אחד שיתן את האופציה.

razi_pazi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לגבי ה sgs3: ההסבר שנתת הוא לגבי הסרה. מה לגבי מחיקה? הרי גם אחרי ההסרה האפליקציה נמצאת בזכרון, לא?

לגבי הנקסוס: גם העפה לא סוגרת אותם? איך כן לסגור? או שזה לא משנה שהם ברקע?

לגבי העפה "במכה". האם צריך רום אחר (לא יקרה) או שיש אפליקציה לעניין?

eytanht
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

אנחנו כנראה מדברים בשפה קצת שונה, נסה להסביר לי את ההבדל מבחינתך בין הסרה למחיקה ואוכל לנסות לענות בהתאם.
כי לאחר שאתה מסיר בצורה שאמרתי (שאני משוכנע שאתה מכיר את הדרך הזו) האפליקציה לא נמצאת כלל במכשיר

בגדול המע' סוגרת את היישומים עצמאית ברגע שהיא צריכה לפנות מקום בזיכרון לאפליקציה אחרת.
אם תרצה, תוכל להגביל את כמות היישומים הפעילים תחת הגדרות, אפשרויות מפתח, הגבלת פעילות ברקע(או משהו בסגנון) ובמקום הגבלת תקן הגבל לכמות שתבחר מראש.

אני לא מכיר אפליקציה שמעיפה את הכל בבת אחת ולא חושב שיש, אבל אתן את הבמה לחבר'ה כאן אם הם מכירים.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”