רסיבר מארה"ב? [נערך]
אני אישית חושב ששנאי חיצוני יש לו חסרונות{זה ויכוח עתיק ולא נכנס לזה}yanivs כתב:אמאזון לא שולח לארץ, אבל אפשר להעביר לפה עם שרותים דוגמת USHOPS
ספציפית כרגע כנראה הרמן קרדון
ערכתי את ההודעה כי השאלה היא בעצם עקרונית - מה הבעייה עם שנאי?...
מה ההפרש בין מגבר חדש בארץ למגבר מחו''ל+השנאי?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני נוטה להסכים עם ליאונרד שבשביל 800 ש"ח עדיף לקנות מכשיר מחנות מתמחה בארץ, עם אחריות, בלי שנאי וכיו"ב...
נ.ב. על איזה רסיבר שמת עין?
נ.ב. על איזה רסיבר שמת עין?
ממש לא 800 ש"ח .
תלוי איזה רסיבר הוא רוצה לרכוש ומה התקציב .
רסיבר של אונקיו מדגם 818 עולה בארץ כ-8500 ש"ח לעומת כ-700 דולר בחול .
תוסיף עוד 350 דולר על משלוח כולל מיסים לארץ וכוללשנאי שתצטרך לרכוש בארץ והגעת ל... פחות מחצי המחיר .
לכן תלוי מה התקציב שלך ואיזה דגם אתה מעוניין לרכוש.
כמובן שאני מדבר מניסיון .
תוסיף עוד 350 דולר על משלוח כולל מיסים לארץ וכוללשנאי שתצטרך לרכוש בארץ והגעת ל... פחות מחצי המחיר .
כמובן שאני מדבר מניסיון .
אנא ממך אל תטעה את חברי הפורום.movieman כתב:ממש לא 800 ש"ח .
כמובן שאני מדבר מניסיון ....
אונקיו 818 לא עולה 8500 ש"ח בארץ.
הרסיבר עולה בסביבות 7500, תלוי מאיפה אתה קונה, אפשר גם להשיג בפחות מהמחיר הזה למיטב הבנתי.
- epony
- חבר במועדון 10K

הוא גם עולה $700 בחו"ל היום בגלל CYBER MONDAY - סביר להניח שהמחיר יעלה כבר מחר בכמה עשרות אחוזים...DorM כתב:אנא ממך אל תטעה את חברי הפורום.movieman כתב:ממש לא 800 ש"ח .
כמובן שאני מדבר מניסיון ....
אונקיו 818 לא עולה 8500 ש"ח בארץ.
הרסיבר עולה בסביבות 7500, תלוי מאיפה אתה קונה, אפשר גם להשיג בפחות מהמחיר הזה למיטב הבנתי....
יש משהו קצת מרגיז בכל הדיונים האלה על המחירים בארץ לעומת המחירים בארה"ב.
מדי פעם בפורומים עולה הטענה שעדיף לקנות בארץ מאשר להביא מארה"ב בשל כל מני טעמים לגיטימיים כמו מתח, אחריות וכו', אבל גם זורקים את הסיבה: "אל תתייחס למחיר באינטרנט - לך לחנות מתמחה ותראה שהרבה יותר זול".
אני לא מבין את המשחק הזה, לא בשוק של היום. מצד אחד, אני תומך, וחושב שמאוד חשוב לחזק את הכלכלה המקומית ולקנות מחנויות מקומיות - כך משמרים את הידע וההתמחות, מייצרים תעסוקה וכו'. מצד שני - המחירים בארץ מגוכחים לחלוטין ממגוון סיבות שלא תמיד תלויות בבעל החנות.
אבל - המחירים גם ככה גבוהים מדי - למה לפרסם מחיר לא מדוייק, גבוה אפילו יותר?? עזבו זאפ, גם באתרים של החנויות המתמחות המחירים בד"כ גבוהים (לפעמים משמעותית) ממה שתקבל אחרי מיקוח בחנות עצמה. למה להטעות את הצרכן? למה כשהוא יושב בבית לעשות את המחקר שלו, הוא צריך לראות באמאזון את אותו מוצר בשליש מחיר, ולהתפתות לקנות משם, מאשר לדעת את המחיר האמיתי ולראות שאולי עדיף בכל זאת לקנות בארץ ולהנות מהיתרונות שבכך?
החנויות יורות לעצמן ברגליים - וחבל. מיקוח זה טוב ויפה, אבל לפחות תפרסמו את המחירים הריאליים, או קרובים יותר למחיר שבסופו של דבר תסגרו עליו. או שמא השאיפה שלכם היא להרוויח על הכמה פריירים שלא נעים להם להתמקח, כיי "זאת חנות רצינית".
מדי פעם בפורומים עולה הטענה שעדיף לקנות בארץ מאשר להביא מארה"ב בשל כל מני טעמים לגיטימיים כמו מתח, אחריות וכו', אבל גם זורקים את הסיבה: "אל תתייחס למחיר באינטרנט - לך לחנות מתמחה ותראה שהרבה יותר זול".
אני לא מבין את המשחק הזה, לא בשוק של היום. מצד אחד, אני תומך, וחושב שמאוד חשוב לחזק את הכלכלה המקומית ולקנות מחנויות מקומיות - כך משמרים את הידע וההתמחות, מייצרים תעסוקה וכו'. מצד שני - המחירים בארץ מגוכחים לחלוטין ממגוון סיבות שלא תמיד תלויות בבעל החנות.
אבל - המחירים גם ככה גבוהים מדי - למה לפרסם מחיר לא מדוייק, גבוה אפילו יותר?? עזבו זאפ, גם באתרים של החנויות המתמחות המחירים בד"כ גבוהים (לפעמים משמעותית) ממה שתקבל אחרי מיקוח בחנות עצמה. למה להטעות את הצרכן? למה כשהוא יושב בבית לעשות את המחקר שלו, הוא צריך לראות באמאזון את אותו מוצר בשליש מחיר, ולהתפתות לקנות משם, מאשר לדעת את המחיר האמיתי ולראות שאולי עדיף בכל זאת לקנות בארץ ולהנות מהיתרונות שבכך?
החנויות יורות לעצמן ברגליים - וחבל. מיקוח זה טוב ויפה, אבל לפחות תפרסמו את המחירים הריאליים, או קרובים יותר למחיר שבסופו של דבר תסגרו עליו. או שמא השאיפה שלכם היא להרוויח על הכמה פריירים שלא נעים להם להתמקח, כיי "זאת חנות רצינית".
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
צודק למרות שאני לא מבין את ההיגיון מאחורי זה ,אבל לצערי זה עוד משהו שאנחנו אף פעם לא נהיה כמו אירופה או ארה"בleonard כתב:החנויות לא אשמות אלה פשוט היבואנים![]()
בועזון היבואן מכריח את החנויות לפרסם במחיר שהוא קבע.
בחנות עצמה המחיר בדרך כלל יותר זול משמעותית.
מזל שרוב האנשים כבר הבינו את הקטע הזה......
לפי הניסיון שלי כדאי/משתלם להביא רסיברים שמתומחרים מעל 10K ש"ח בארץ ושהמחירים בזאפ אפשר להוריד מהם לפחות 20% ולקבל את המחיר הריאלי .
אני מודע לסיבה. אני לא מבין את החנויות שמשלימות עם זה (ואני גם לא חושב שכל הסוחרים כאלה מלאכים...למרות שאני בהחלט מכיר כמה וגם דואג לתת קרדיט איפה שמגיע). זו מנטליות של לפני 10-20 שנה כשהיו פחות אופציות, פחות מידע והרבה פחות מודעות. ישראלים שמגיע להם להרוויח מפסידים כסף, ועתידים להפסיד עוד הרבה יותר - וחבל. תאמין לי שאני מעדיף לשים את הכסף כאן בארץ מאשר בארה"ב, גם ממניעים פטריוטיים, אבל יש גבול להפרש אותו אני מוכן לספוג.leonard כתב:החנויות לא אשמות אלה פשוט היבואנים![]()
בועזון היבואן מכריח את החנויות לפרסם במחיר שהוא קבע.
בחנות עצמה המחיר בדרך כלל יותר זול משמעותית.
מזל שרוב האנשים כבר הבינו את הקטע הזה......
הנה עוד דוגמא:
Onkyo TX-NR515
רסיבר עם שתי יציאות HDMI.
מחיר זאפ כאן עומד על מינימום של 4500 ש"ח.
מחירו באמאזון $330. אחרי מיסים והובלה אוירית תשלמו כ-2400 ש"ח. הובלה ימית תביא אותו ל-2000 ש"ח בביתכם. (דרך BUY2USA)
תוסיפו על זה 300 ש"ח לממיר מתח.
עכשיו מה באמת מקבלים באזור ה-2000 ש"ח בארץ? את הרסיברים שנמכרים בדיוטי ב-$200?
Onkyo TX-NR515
רסיבר עם שתי יציאות HDMI.
מחיר זאפ כאן עומד על מינימום של 4500 ש"ח.
מחירו באמאזון $330. אחרי מיסים והובלה אוירית תשלמו כ-2400 ש"ח. הובלה ימית תביא אותו ל-2000 ש"ח בביתכם. (דרך BUY2USA)
תוסיפו על זה 300 ש"ח לממיר מתח.
עכשיו מה באמת מקבלים באזור ה-2000 ש"ח בארץ? את הרסיברים שנמכרים בדיוטי ב-$200?
- epony
- חבר במועדון 10K

DorM כתב:יניב, אם אתה מעוניין באונקיו 515 ניסית להרים טלפון או לגשת לחנות מתמחה כדי לרכוש את הרסיבר?
המחיר בחנות הוא בוודאות לא 4500....
מחזק את דור - "מחיר זאפ" לא קרוב ללשקף את המחיר בפועל של כמעט אף מוצר בתחום הקולנוע הביתי..!
מצד שני, כמעט אף מכשיר שתייבא אישית מארה"ב לא יעלה כמו בארץ גם אחרי שילוח, מיסים ושנאי ממיר מתח. הסיבה הפשוטה היא שבארה"ב המכשירים באמת יותר זולים - בין אם בגלל פערים ביוקר המחיה, ובין אם בגלל שהביקושים שם הם בכמה סדרי גודל יותר גבוהים מבארץ. מה שכן, מכשיר ביבוא אישי לא זכאי לאחריות מקומית, ובאופן כללי את המחירים של מכשירים שנמכרים בארץ יותר נכון להשוות למחירי מכשירים שנמכרים באירופה מאשר למחירי אותם מכשירים בארה"ב - עניין של גיאוגרפיה, תקינה וכיו"ב...
המחירים בארץ מופקעים ובהרגשה שלי זה כמו חזירות של חנויות כמו של חברות הסלולאר שפתאום קיבלו סטירה לפנים אותו דבר צריך לעשות לכל הרשתות
אני לא מבין איך אין פה הרבה יותר אנשים שחובבים את התחום ולא מיבאים לארץ דרך אמזול או איבי הרבה יותר
גם אני הולך לרכשו עכשיו רמקולים+מגבר ברבע מהמחיר בארץ..
אני לא מבין איך אין פה הרבה יותר אנשים שחובבים את התחום ולא מיבאים לארץ דרך אמזול או איבי הרבה יותר
גם אני הולך לרכשו עכשיו רמקולים+מגבר ברבע מהמחיר בארץ..