שלום לכם,
אני מעוניין להתחדש ברסיבר, אחד הדגמים שאהבתי ורוצה לקנות זה אונקיו 818, לפני שאני קונה בארץ בדקתי מחירים בחו"ל, מצאתי באמזון ו newegg את הרסיבר ב700$, כולל משלוח דרך ushops יוצא 4240 ש"ח עד הבית.
אני יודע שצריך עוד שנאי מתאים, שזה עוד כ 500 ש"ח.
אני מעדיף לקנות בארץ ומוכן לשלם עוד 2000 ש"ח יותר כדי לקבל שירות בארץ, אבל עדיין פערי המחיר גדולים.
זו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל, האם זה המחיר הסופי? אלה שיש להם ניסיון עם הזמנות מחו"ל ממליצים?
http://www.amazon.com/Onkyo-TX-NR818-7- ... f_dp_p_t_3
תודה,
רביע
Onkyo TX-NR818 במחיר 4240 ש"ח מאמזון
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ויש פער משמעותי מומלץ בחום להזמין מחו״ל.
מה זה משמעותי? זה אינדוידואלי לכל אחד. עבורי החל מ 3000 ש״ח הפרש שווה לשקול רכישה בחו״ל.
על עלות המכירה + המשלוח אתה תצטרך להוסיף 34% עבור מיסים.
בנוסף ישנן עוד כמה עמלות קטנות עבור המדינה ,ככה בקטנה, דברים מוזרים כאלו כמו עמלת הקצאת אשראי וכו.....
במידה ואתה עושה שילוח בעזרת אחת מהחברות ,כגון mustop ,אתה מכניס למחשבון שלהם את סוג המוצר ,מידות האריזה,משקל ועלות ותקבל בדיוק כמה יעלה לך עד הבית.
בהצלחה.
מה זה משמעותי? זה אינדוידואלי לכל אחד. עבורי החל מ 3000 ש״ח הפרש שווה לשקול רכישה בחו״ל.
על עלות המכירה + המשלוח אתה תצטרך להוסיף 34% עבור מיסים.
בנוסף ישנן עוד כמה עמלות קטנות עבור המדינה ,ככה בקטנה, דברים מוזרים כאלו כמו עמלת הקצאת אשראי וכו.....
במידה ואתה עושה שילוח בעזרת אחת מהחברות ,כגון mustop ,אתה מכניס למחשבון שלהם את סוג המוצר ,מידות האריזה,משקל ועלות ותקבל בדיוק כמה יעלה לך עד הבית.
בהצלחה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תכניס את הלינק שצירפת למעלה מאמאזון ללינק הבא: usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch?amazon=1#amazonCalc
ותקבל הערכת מחיר די טובה לכמה יבוא אישי מארה"ב הולך לעלות לך.
נ.ב. הדילים של אונקיו בסופ"ש האחרון היו פשוט מטורפים - אפשר להביא 717 ב-3,000 ש"ח!
ותקבל הערכת מחיר די טובה לכמה יבוא אישי מארה"ב הולך לעלות לך.
נ.ב. הדילים של אונקיו בסופ"ש האחרון היו פשוט מטורפים - אפשר להביא 717 ב-3,000 ש"ח!