נשבר לי (הברז ב-microcimbali)
קניתי microcimbali לשיפוץ המחיר היה סביר המצב מחריד, לא, יותר ממה שאתם מדמינים, מחריד. אבל זאת לא הבעיה זה אתגר, הבעיה היא בגלל אריזה מצ'וקמקת ודואר לא עדין במיוחד ברז ההקצפה נשבר, חלקו בדוד וחלקו אצלי ביד.
עם להוציא את החלק מהדוד אני אסתדר אבל הבעיה היא איפה למצוא כזה ברז יש רעיונות ? או לחילופין יש לכם רעיון לברז תואם ?
עם להוציא את החלק מהדוד אני אסתדר אבל הבעיה היא איפה למצוא כזה ברז יש רעיונות ? או לחילופין יש לכם רעיון לברז תואם ?
-
- החלק שתקוע בדוד
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה שנשבר אפשר לחלץ - אם לא תצליח אז חרט מתכת יעשה את זה.
מכונות כאלו נמכרו בארץ אז אולי יש חלקים אצל שלמה פבוריטה (לא באמת קשור לפבוריטה) אולי גם בקדמה יהיה כי אדריאן מטכני קפה עבד שם (היה שותף לפיתוח שלה).
אולי גם יהיה משהו באיביי איטליה אם יש לך סבלנות לחכות למכונה לחלפים שם.
חוץ מזה תשאל את אורפן אספרסו: http://www.orphanespresso.com/La-Cimbal ... c_323.html
למרות שזה לא יהיה מקורי - נראה לי שיהיה אפשר להתאים ברז של אלקטרה או לה פבוני במיקום הזה, אולי תצטרך להבריז הברגה חדשה גדולה יותר אבל זה סך הכל ברז.
מכונות כאלו נמכרו בארץ אז אולי יש חלקים אצל שלמה פבוריטה (לא באמת קשור לפבוריטה) אולי גם בקדמה יהיה כי אדריאן מטכני קפה עבד שם (היה שותף לפיתוח שלה).
אולי גם יהיה משהו באיביי איטליה אם יש לך סבלנות לחכות למכונה לחלפים שם.
חוץ מזה תשאל את אורפן אספרסו: http://www.orphanespresso.com/La-Cimbal ... c_323.html
למרות שזה לא יהיה מקורי - נראה לי שיהיה אפשר להתאים ברז של אלקטרה או לה פבוני במיקום הזה, אולי תצטרך להבריז הברגה חדשה גדולה יותר אבל זה סך הכל ברז.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
דבר ראשון תודה על העזרה
gastro - זה הצינור לא הברז
אני אנסה מחר אצל שלמה פבוריטה
שלחתי הודעה אל אורפן ביום שבת ואני עוד מחכה לתשובה במקביל יצרתי קשר עם פרנצסקו שהיה ממש נחמד והפנה אותי לאתר שמוכר חלקים חדשים למיקרו אבל כל החלקים הם של מכונות החדשות. הברז הזה שונה בדגמים הישנים יותר.
מצאתי משהו באיבי אבל המשלוח יקר מאוד, לקראת סיום המכירה אם לא יהיו קופצים אני אציע למוכר לקנות רק חלקים.
הברז של לה פבוני לא נראה לי יתאים אולי האלקטרה, אתה יודע מה קוטר החיבור שם ? לא ממש הצלחתי לגלות
gastro - זה הצינור לא הברז
אני אנסה מחר אצל שלמה פבוריטה
שלחתי הודעה אל אורפן ביום שבת ואני עוד מחכה לתשובה במקביל יצרתי קשר עם פרנצסקו שהיה ממש נחמד והפנה אותי לאתר שמוכר חלקים חדשים למיקרו אבל כל החלקים הם של מכונות החדשות. הברז הזה שונה בדגמים הישנים יותר.
מצאתי משהו באיבי אבל המשלוח יקר מאוד, לקראת סיום המכירה אם לא יהיו קופצים אני אציע למוכר לקנות רק חלקים.
הברז של לה פבוני לא נראה לי יתאים אולי האלקטרה, אתה יודע מה קוטר החיבור שם ? לא ממש הצלחתי לגלות
גיא
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא יודע מה קוטר ההברגות אבל זה משהו שבטח אפשר לשנות - אם תקנה ברז ותלך איתו לספרקו או לחרט כלשהו, בטח יצליחו לתאם את המכונה אליו.
יש גם את אילן אזולאי מהגלריית קפה בחולון - יש לו שם כמה מיקרוצ'ימבלי.
יש גם את אילן אזולאי מהגלריית קפה בחולון - יש לו שם כמה מיקרוצ'ימבלי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)