גולן טלקום: מפחיתה את מחיר חבילת "סלולר ללא הגבלה" ל-49 ש"ח-מבצע
המבצע יימשך 6 חודשים והוא נועד למשוך לקוחות חדשים ■ המחיר הקודם עמד על 99 שקל לחודש ■ בשבוע שעבר פירסמה גולן טלקום כי בתום הרבעון השלישי גייסה 102 אלף מנויים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
כי היזם הזה יעשה לשוק הסלולאר מה שישראל היום עושה לשוק העיתונות הכתובה ....
רק שבעידן הסלולאר אין מפלט כדוגמת לוחות אינטרנט שאליהם הם יוכלו לברוח
ולכן הנ"ל יבוא על חשבון עובדים שיפוטרו ובעיקר מחלקות פיתוח ואסטרטגיה שיעלמו....
כבר היום סלקום לא משפרת ומפתחת את האנטנות שלה ובלא מעט HOTSPOT בארץ יש ניתוקי שיחה בגלל נדידה דפוקה בין אנטנטות
רק שבעידן הסלולאר אין מפלט כדוגמת לוחות אינטרנט שאליהם הם יוכלו לברוח
ולכן הנ"ל יבוא על חשבון עובדים שיפוטרו ובעיקר מחלקות פיתוח ואסטרטגיה שיעלמו....
כבר היום סלקום לא משפרת ומפתחת את האנטנות שלה ובלא מעט HOTSPOT בארץ יש ניתוקי שיחה בגלל נדידה דפוקה בין אנטנטות
wow
זה מחיר הפסד לגולן טלקום,אבל האסטרטגיה שמאחורי המהלך ברורה לחלוטין.מיכאל גולן רוצה להביא המון לקוחות(גם אם זה לזמן קצר) בכדי לקבל חלק מהערבויות חזרה מהמדינה.
בכל מקרה אני תמיד אאחל לאיש הזה הצלחה.הוא,ורק הוא (כמובן שגם כחלון) הביא את המהפכה במחירים בשוק הסלולארי.
זה מחיר הפסד לגולן טלקום,אבל האסטרטגיה שמאחורי המהלך ברורה לחלוטין.מיכאל גולן רוצה להביא המון לקוחות(גם אם זה לזמן קצר) בכדי לקבל חלק מהערבויות חזרה מהמדינה.
בכל מקרה אני תמיד אאחל לאיש הזה הצלחה.הוא,ורק הוא (כמובן שגם כחלון) הביא את המהפכה במחירים בשוק הסלולארי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אפשר להגיד את זה על כל הורדת מחירים.taoyossi כתב:ריסוק טוטאלי של השוק
והגדלה של המובטלים בתחום
ויצירת מעמד פועלים שהוא כמעט "עבדות" לאלו שכן נשארים בתחום הסלולאר...
בואו נתחיל לדרוש העלאת מחירים גם באינטרנט, כבלים, טלפון קווי.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
אני לא מבין מה הבעיה. זה לא שונה בכלל ממבצעים של ספקיות אינטרנט על חצי שנה חינם, חצי שנה במחיר רגיל.
אם זה היה בעייתי, לא היו מאפשרים להם לעשות את המבצע הזה. כנראה שהצפי לפגיעה בחברות אחרות קטן מאוד.
אני אפילו לא אתפלא אם רוב ההצטרפויות יהיו נערים שזה הקו הראשון\שני שלהם שההורים ישמחו לעשות רק בשביל לחסוך כסף על שיחות וSMSים. פגיעה בחברות האחרות? אני ממש בספק (ואם כן, הן ישוו את המחיר כי הן יכולות לספוג את זה לחצי שנה ואז המצב ישאר כפי שהוא).
אם זה היה בעייתי, לא היו מאפשרים להם לעשות את המבצע הזה. כנראה שהצפי לפגיעה בחברות אחרות קטן מאוד.
אני אפילו לא אתפלא אם רוב ההצטרפויות יהיו נערים שזה הקו הראשון\שני שלהם שההורים ישמחו לעשות רק בשביל לחסוך כסף על שיחות וSMSים. פגיעה בחברות האחרות? אני ממש בספק (ואם כן, הן ישוו את המחיר כי הן יכולות לספוג את זה לחצי שנה ואז המצב ישאר כפי שהוא).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ל-012 מובייל, אגב, יש עכשיו אפשרות נחמדה להוסיף למסלול ה-9 ש"ח שלהם (הכולל 60 דקות, 60 SMS-ים ו-100MB גלישה) 19/29/39 ש"ח על חבילת גלישה של 1GB/2GB/3GB בהתאמה, כאשר חריגה של דקות/SMS-ים עולה 9 אג' לדקה/SMS.
חבל שגולן טלקום לא מציעים אפשרות דומה - רכישת חבילות גלישה למסלול ה-9.99 ש"ח שלהם.
חבל שגולן טלקום לא מציעים אפשרות דומה - רכישת חבילות גלישה למסלול ה-9.99 ש"ח שלהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תוכל להרחיב לגבי חול,..?zovirax כתב:אני מאוד מרוצה כלקוח גולן טלקום.
בחו"ל דיברתי דרך גולן טלקום במחיר נמוך מאוד - ואפילו לא נדרשתי להצטרף לאיזה חבילה כלשהי - דיברת שילמת....
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
לקוח גולן מרוצה.
כלקוח מאוד מרוצה של גולן אני יכול לומר רק דבר אחד: עלו והצליחו!
כמי ששינו את השוק ממצב של 107 ש"ח כלקוח חברה גדולה מאוד על 100 ד' לכל היעדים + 200 ד' לפלאפון
וההטבה הגדולה מכולן: 19.99 ש"ח על 5 מגה,זו לא טעות,5 מגה.
למרות הפעמיים שניסיתי להשיג את שרות הלקוחות ולקח לי 20 ד' בפעם הראשונה ובפעם השניה כ-6 ד' אני יכול לומר שהשרות שלהם,כאשר כבר משיגים אותם הוא מעולה!!!
אני מצדיע לגולן,וגם אם המבצע הוא כדי להחזיר לעצמם את דמי הערבות,אני לא רואה בכך מהלך פסול,נהפוך הוא.
את אשתי צרפתי בחודש שעבר במחיר 0 ש"ח לארבעה חודשים.
נ.ב.
כדי לנתק את אישתי מאורנג', לקח לי הרבה יותר מ-20 ד' להשיג את שרות הלקוחות שלהם.
כמי ששינו את השוק ממצב של 107 ש"ח כלקוח חברה גדולה מאוד על 100 ד' לכל היעדים + 200 ד' לפלאפון
וההטבה הגדולה מכולן: 19.99 ש"ח על 5 מגה,זו לא טעות,5 מגה.
למרות הפעמיים שניסיתי להשיג את שרות הלקוחות ולקח לי 20 ד' בפעם הראשונה ובפעם השניה כ-6 ד' אני יכול לומר שהשרות שלהם,כאשר כבר משיגים אותם הוא מעולה!!!
אני מצדיע לגולן,וגם אם המבצע הוא כדי להחזיר לעצמם את דמי הערבות,אני לא רואה בכך מהלך פסול,נהפוך הוא.
את אשתי צרפתי בחודש שעבר במחיר 0 ש"ח לארבעה חודשים.
נ.ב.
כדי לנתק את אישתי מאורנג', לקח לי הרבה יותר מ-20 ד' להשיג את שרות הלקוחות שלהם.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
taoyossi כתב:טירוף ....
אובדן הדעת ... שיוביל את המדינה לאבדון מבחינת קידמה והתפתחות טכנולוגית !...
הפוך גוטה הפוך, שוק חופשי מוביל לקידמה והתפתחות טכנולוגית- יש תחרות אמיתית ולא קרטלים (עיין ערך תשתית האינטרנט הארץ) ואם יש לך ניתוקים בסלקום אז תעבור חברה.
אני מבין מדבריך שבכלל עדיף שגולן ודומיו לא היו נכנסים לשוק והמחירים היו נשארים מופקעים בעליל.
פיטורי עובדים בחברות סלולר הינו זניח לעומת מליונים שחוסכים מאות ואלפי שקלים בשנה בחשבון הסלולרי שלהם
נ.ב. אני עברתי לגולן עוד בתחילת דרכו (ועל הדדך גם את כל המשפחה) ומשלם פחות מ 40 ש"ח בחודש
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
רק תזכורת מהעבר:
חלק מהעניין במכרז הסלולר של לפני שנה היה הפקדת סכומי עתק של החברות הרלוונטיות לקופת המדינה כפקדון שיוחזר אם יעמדו בתנאים מסויימים..
גולן טלקום העבירה כ360 מליון שח.
התנאי לקבל הכסף הזה חזרה הוא עמידה ביעד חדירה של כ7% מהשוק הסלולרי בארץ תוך 5 שנים (ייתכן שאני טועה במספר המדוייק).
לכן לגולן שווה לשווק גם חבילות במחיר הפסד או רווח אפסי רק כדי להגיע למספר הזה ולקבל את כספי המכרז בחזרה.
הנה כתבה מהעבר שהתפרסמה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000665214
חלק מהעניין במכרז הסלולר של לפני שנה היה הפקדת סכומי עתק של החברות הרלוונטיות לקופת המדינה כפקדון שיוחזר אם יעמדו בתנאים מסויימים..
גולן טלקום העבירה כ360 מליון שח.
התנאי לקבל הכסף הזה חזרה הוא עמידה ביעד חדירה של כ7% מהשוק הסלולרי בארץ תוך 5 שנים (ייתכן שאני טועה במספר המדוייק).
לכן לגולן שווה לשווק גם חבילות במחיר הפסד או רווח אפסי רק כדי להגיע למספר הזה ולקבל את כספי המכרז בחזרה.
הנה כתבה מהעבר שהתפרסמה בגלובס:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000665214
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זורו44, איפה היית בחודשים האחרונים?זורו44 כתב:תוכל להרחיב לגבי חול,..?zovirax כתב:אני מאוד מרוצה כלקוח גולן טלקום.
בחו"ל דיברתי דרך גולן טלקום במחיר נמוך מאוד - ואפילו לא נדרשתי להצטרף לאיזה חבילה כלשהי - דיברת שילמת.......
סתם דוגמא - רוב מדינות אירופה - דקת שיחה נכנסת ויוצאת מ/לישראל- 35 אג', לעומת השוד של החברות הותיקות - 12-15 ש"ח.
ארה"ב - 1 ש"ח לדקה.
ועוד...
וכל זה מבלי לרכוש שום חבילות מראש. פשוט טסים לחו"ל ומדברים.
תיכנס לאתר שלהם ותיוכח...
012 מובייל, למשל, עם כל התחרות שלה מול גולן טלקום, לוקחת את אותם מחירי שוד כמו חברת האם שלה אורנג' לשיחות כאשר נמצאים בחו"ל. לכן, אני לא רוצה לעבור אליהם למרות מבצע חבילות הגלישה שלהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"