שקע יס וקופסה 55, צריך עזרה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני יצלם מאוחר יותר, אבל הבעיה שלי היא שהשקע לא מחזיק טוב שם, חיזקתי את הברגים עד הסוף, ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה, ניסיתי לקופף את הווים שמחזיקים את השקע הקופסה אך גם זה לא פתר את הבעיה (עולי מתכת גמישה מידי), חשבתי להבריג על דיבלים, הבעיה ש החורים קרובים מידי לקופסה עצמה ולא נראה לי שיצליח לעשות שם חורים, יש המלצות?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

לא לא, זאת קופסה 55 עגולה רגילה, בשקע עצמו זה שקע שטנכאי יס התקין, אני פשוט לא בדקתי איך בוצע ההתקנה ,היום חיברתי לשם כבל המשך לחדר נוסף, ואז סמתי לב שהוא פשוט רופף בפנים, ברור שהוא לא יברך אם לא לשחק איתו בחבל, אבל אני רוצה שהוא יחזיק כמו שצריך, אז רשמתי שמסיבב למתכת של השקע יש חורים לחיבור על ברגים לקיר עצמו דרך דיבלים, הבעיה שהם קרובים מידי לקופסת ה 55 העגולה ואני לא חושב שאני יצליך להכניס דיבלים לשם בגלל הקריבה, זה הכל .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
תנסה עם ברגי גבס (שחורים קטנים כ 25 מ"מ אורך) דרך החורים בהיקף השקע לתוך השפה שבהיקף הקופסה (במידה ויש - קופסה ירוקה) אם אין שפה לקופסה (כתומה) אז עם ברגי סיבית ארוכים (60 - 70 מ"מ) בצמוד לדופן הקופסה (בין הקופסה לבטון / טיח).
בהצלחה.
יואב.
בהצלחה.
יואב.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
יש אפשרות לחבר עם ברגים לבסיס הקופסא מפלסטיק,(לקופסא 55 יש דפנות פלסטיק } או כמו שרשמת עם דיבלים.
אם זה לא שקע טורי עם כניסה ויציאה ,כלומר עם 2 ברגים נפרדים לחיבור הגידים, זה לא תקין.
הבנתי שמהשקע שיצרת ,על ידי הוספת כבל נוסף שנכנס פנימה לממיר נוסף אחר.
אם זה לא שקע טורי עם כניסה ויציאה ,כלומר עם 2 ברגים נפרדים לחיבור הגידים, זה לא תקין.
הבנתי שמהשקע שיצרת ,על ידי הוספת כבל נוסף שנכנס פנימה לממיר נוסף אחר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
denis29
- חבר ותיק

השקע הוא שקנה תקני של כניסה ויציה, לגבי חיבור לקופסה עצמה, ואללה? למה לא חשבתי על זה? אכן בדפנות אני יכול לחבר אם ברגים
אני אנסה את זה, הקופסה היא שחורה, בניין בן 40 לדעתי, עליתי על הבעיה גם, הוו הזה שאמור להיחזיק, יושב על חור של כניסת כבל מארון החשמל
אני אנסה את זה, הקופסה היא שחורה, בניין בן 40 לדעתי, עליתי על הבעיה גם, הוו הזה שאמור להיחזיק, יושב על חור של כניסת כבל מארון החשמל
קוד: בחירת הכל
, אז לא פלא שהשקע לא מחזיק טוב שם :lol: .
PS, עכשיו נזכרתי, בבניין שלי ראיתי משהוא דומה, מכסה על חור פיצול של כבלי חשמל, מחובר בדרך דומה אם ברגים לקופסה עצמה.
תודה על התגובות.
PPS, אני מחזיק עצבאות שהקופסה לא תסדק לי :D" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

עדכון, הבעיה נפתרה, רק לא בדיוק בפתרון מפה, הבחור שרשם להבריג בין קופסא ל בטון..,בקיצור ההברגה לא הלכה, אבל היה לי יתרון בזה זה שהפלסטיק ישן, מה שקרה בעצם, אחרי הברגה, הפלסטיק של הקופסה קיבל דפורמציה, ואז השקע מחזיק טוב, על הדרך אם כל ההברגות דפקתי את ההברגע של הווים
, ואמרתי &^%&%, אבל אז נתקלתי בשקע חשמל שאני לא צריך, והברגים שמחזיקים את הווים היו מוחזקים על אומים, אז פשוט הרגתי את האומים על הרגים בשקע של יס וזה מחזיק עכשיו כמו טנק
,אז שוב תודה על העזרה חברים