מחפש סאב להתאים למערכת Take Energy Classic קיימת, רסיבר מרנץ SR4300
התחדשתי בסט 5 סטליטים שאמור להגיע עוד כמה ימים ואני מעוניין לקנות סאב שיתאים למערכת וישלים את החוויה.
המטרה היא קולנוע ביתי, אין ממש כוונה לשמוע מוסיקה עם המערכת הזאת.
הסלון עצמו לא גדול - אבל זה חלל אחד עם המטבח ומסדרון קטן.
מבחינת תקציב אני מכוון לאזור ה-1500 ש"ח ומוכן גם להזמין מחו"ל דרך ushops וכו' (אבל אז צריך גם מתאם נורמלי שזה סיפור של עוד 100-200 ש"ח להבנתי). אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יש הצדקה.
אני אשמח לשמוע המלצות ועל הדרך גם רעיונות לגבי איך כדאי למקם את הסאב.
תודה.
המטרה היא קולנוע ביתי, אין ממש כוונה לשמוע מוסיקה עם המערכת הזאת.
הסלון עצמו לא גדול - אבל זה חלל אחד עם המטבח ומסדרון קטן.
מבחינת תקציב אני מכוון לאזור ה-1500 ש"ח ומוכן גם להזמין מחו"ל דרך ushops וכו' (אבל אז צריך גם מתאם נורמלי שזה סיפור של עוד 100-200 ש"ח להבנתי). אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יש הצדקה.
אני אשמח לשמוע המלצות ועל הדרך גם רעיונות לגבי איך כדאי למקם את הסאב.
תודה.
אני מניח שאנחנו מדברים על קניה מחו"ל כי בארץ הוא עולה 2800 ש"ח. המחירים פה בדיחה
מה לגבי ה-BIC America F12?, הוא 12 ויותר חזק, ראיתי שהוא עומד יפה ראש בראש עם הפולק 505 בכלל.
אפשר להביא אותו לארץ ב-1630 ש"ח כולל הכל (חוץ משנאי, אבל זה גם ל-polk..).
מישהו התנסה ויכול לדווח?
מה לגבי ה-BIC America F12?, הוא 12 ויותר חזק, ראיתי שהוא עומד יפה ראש בראש עם הפולק 505 בכלל.
אפשר להביא אותו לארץ ב-1630 ש"ח כולל הכל (חוץ משנאי, אבל זה גם ל-polk..).
מישהו התנסה ויכול לדווח?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה עם יד 2? בתקציב הזה תוכל להביא אחלה סאב.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
חפש באמאזון סאב בעד $200, זה צריך לצאת משהו כמו 1,500 ש"ח עד הבית (במשלוח ימי...) - הנה כמה אופציות:
- פולק אודיו PSW110
- ולודיין VX11
את הסאב הכי טוב לשים איפה שהוא נשמע הכי טוב, אבל בפינה של הסלון משמאל ל-TV נראה לי כמו באנקר...
הנה מדריך שלם למיקום וכיוון סאב: http://www.hometheater.co.il/article00065
- פולק אודיו PSW110
- ולודיין VX11
את הסאב הכי טוב לשים איפה שהוא נשמע הכי טוב, אבל בפינה של הסלון משמאל ל-TV נראה לי כמו באנקר...
הנה מדריך שלם למיקום וכיוון סאב: http://www.hometheater.co.il/article00065
יד שניה פחות בא לי אבל אולי אני אעבור על הלוחות.
יש כל מיני אפשרויות, עושה רושם שכולן טובות.
אני עדיין אשמח לשמוע דעות ספציפית על ה-BIC America F12 כי מכתבות שראיתי הוא נחשב סאב טוב מאד ואפשר להביא אותו בפחות מ-1500 ש"ח עם הדילים עכשיו.
יש כל מיני אפשרויות, עושה רושם שכולן טובות.
אני עדיין אשמח לשמוע דעות ספציפית על ה-BIC America F12 כי מכתבות שראיתי הוא נחשב סאב טוב מאד ואפשר להביא אותו בפחות מ-1500 ש"ח עם הדילים עכשיו.
אין פה הרבה עניין במערכות budget הא
טוב, אחרי שקראתי במלא פורומים וראיתי הרבה דילים עושה רושם שה-Bic הכי רלוונטי. הרבה אנשים ציוותו אותו ל-energy ומרוצים מהתוצאות, הוא יותר חזק ויותר גדול מה-PS110 והוא גם מצליח יפה מאד בביקורות.
כמו כן לאחר בירור מול שרות הלקוחות שלהם ניתן להתאים אותו בקלות ל-220 וולט (רק צריך להזיז איזה ג'אמפר בפנים וזהו) אז לא צריך לקנות שנאי בכלל.
ב-1600 ש"ח אצלי בבית כולל הכל. אני אזמין אותו בימים הקרובים, אלא אם כן למישהו פה יש איזה התנגדות משמעותית...
טוב, אחרי שקראתי במלא פורומים וראיתי הרבה דילים עושה רושם שה-Bic הכי רלוונטי. הרבה אנשים ציוותו אותו ל-energy ומרוצים מהתוצאות, הוא יותר חזק ויותר גדול מה-PS110 והוא גם מצליח יפה מאד בביקורות.
כמו כן לאחר בירור מול שרות הלקוחות שלהם ניתן להתאים אותו בקלות ל-220 וולט (רק צריך להזיז איזה ג'אמפר בפנים וזהו) אז לא צריך לקנות שנאי בכלל.
ב-1600 ש"ח אצלי בבית כולל הכל. אני אזמין אותו בימים הקרובים, אלא אם כן למישהו פה יש איזה התנגדות משמעותית...
- epony
- חבר במועדון 10K

לדעתי פשוט אין כמעט אנשים בארץ עם ה-BIC, ולכן לא קיבלת תגובות. לא צריך לקחת ללב...
נ.ב. נשמח לשמוע רשמים לגבי ה-BIC לכשיגיע לארץ ויצוות ל-ENERGY שלך (אחלה סט, דרך אגב!)
נ.ב. נשמח לשמוע רשמים לגבי ה-BIC לכשיגיע לארץ ויצוות ל-ENERGY שלך (אחלה סט, דרך אגב!)
טוב אני לא אוכל לעדכן לגבי ה-BIC, קניתי Klipsch Sub 10 בסוף...
ממה שהבנתי הוא פחות טוב מה-BIC (וגם מה-Polk כנראה) אבל היה הנחה ענקית וגם הסכמה להחזיר אותו במידה ואני לא אהיה מרוצה מאיך שהוא נשמע.
400 ש"ח פחות (לעומת סאב של 200$ מאמזון בשילוח ימי), אספקה מיידית (הוא כבר אצלי בבית) ואחריות שנה בארץ שכנעו אותי.
והאמת שהוא מעל ומעבר למה שנדרש, אם ה-gain מעל אזור ה-30% האשה כבר מתלוננת. בהחלט עושה את העבודה.
ממה שהבנתי הוא פחות טוב מה-BIC (וגם מה-Polk כנראה) אבל היה הנחה ענקית וגם הסכמה להחזיר אותו במידה ואני לא אהיה מרוצה מאיך שהוא נשמע.
400 ש"ח פחות (לעומת סאב של 200$ מאמזון בשילוח ימי), אספקה מיידית (הוא כבר אצלי בבית) ואחריות שנה בארץ שכנעו אותי.
והאמת שהוא מעל ומעבר למה שנדרש, אם ה-gain מעל אזור ה-30% האשה כבר מתלוננת. בהחלט עושה את העבודה.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
יפה,תתחדש 
- epony
- חבר במועדון 10K