המלצה לגבי מחשב נייד (אולטרא בוק)
שלום חברים!
אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק.
התחלתי להתעניין בצילום סטילס ווידאו. כלומר על המחשב יהיו תוכנות של עריכת תמונות ועריכת וידאו. אני גם נוסע הרבה אז הייתי רוצה שהמחשב ילך איתי.
עכשיו השאלה איזה מחשב נייד לקנות?
האם מחשבים ניידים החדשים אולטראבוקים הם מספיק חזקים בשביל לעבוד עם התוכנות האלה?
איזה מעבד מומלץ I5 או I7? מישהו אמר לי שלא תמיד I7 מומלץ על I5. ובמקרים מסויימים הוא אפילו איתי יותר מ I5.
כמו שהבנתי יש 4 שחקנים מרכזיים שזה DELL, SAMSUNG, MACBOOK PRO ו ASUS.
MACBOOK PRO לא בא בחשבון בגלל המחיר שבעיניי לא ממש מוצדק. הבדל של כמעט 6000 לאותו מפרט עם המתחרים. ואם מוסיפים הרחבה לאחריות, מתאמים וכו' אז מגעים לסכום אסטרונומי.
תודה.
אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק.
התחלתי להתעניין בצילום סטילס ווידאו. כלומר על המחשב יהיו תוכנות של עריכת תמונות ועריכת וידאו. אני גם נוסע הרבה אז הייתי רוצה שהמחשב ילך איתי.
עכשיו השאלה איזה מחשב נייד לקנות?
האם מחשבים ניידים החדשים אולטראבוקים הם מספיק חזקים בשביל לעבוד עם התוכנות האלה?
איזה מעבד מומלץ I5 או I7? מישהו אמר לי שלא תמיד I7 מומלץ על I5. ובמקרים מסויימים הוא אפילו איתי יותר מ I5.
כמו שהבנתי יש 4 שחקנים מרכזיים שזה DELL, SAMSUNG, MACBOOK PRO ו ASUS.
MACBOOK PRO לא בא בחשבון בגלל המחיר שבעיניי לא ממש מוצדק. הבדל של כמעט 6000 לאותו מפרט עם המתחרים. ואם מוסיפים הרחבה לאחריות, מתאמים וכו' אז מגעים לסכום אסטרונומי.
תודה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא כל המכוניות שוות ובכ"ז ניתן להגיע ממקום למקום בכל רכב ...BreezeNET כתב:לא מבין מה טוב באפל לשימושים כבדים, כל מחשב עם i5 יעשה טוב את העבודה, תבדוק את האולטרא בוק-ים של acer, יש להם תמורה טובה למחיר, כמעט לכל יצרן יש היום אולטרא בוק....
האם התנסית ב MAC ?
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
רשימה של אולטרה בוקים מהשורה הראשונה
dell xps13 - יחסית קשיח (לא דגם 13Z)
asus zenbook prime - מסך טוב, סקסי
acer aspire s7 - חדש
toshiba portege z930 - קל מאוד 1.1kg, אחריות
samsung series 9 - מסך טוב, סקסי
אלה הם 13.3
יש גם גרסאות 15" לsamsung 9 ולzenbook בקרוב שהן מתחת ל-2 ק"ג!
לא מוכרחים mac
אם אתה הולך לערוך ביישומים כבדים (כמו פוטושופ) ממליץ על i7 ועוד יותר כדאי שהמעבד לא יהיה מדגם חסכוני בחשמל - UV מכיוון שמהירות הריצה שלו מסורסת (לזמן סוללה ארוך יותר)
זול זה לא יהיה
acer aspire s7 - חדש
אלה הם 13.3
לא מוכרחים mac
אם אתה הולך לערוך ביישומים כבדים (כמו פוטושופ) ממליץ על i7 ועוד יותר כדאי שהמעבד לא יהיה מדגם חסכוני בחשמל - UV מכיוון שמהירות הריצה שלו מסורסת (לזמן סוללה ארוך יותר)
זול זה לא יהיה
- wallalon
-
- חבר ותיק

הפוליו הוא מהדרג השני של האולטרה-בוקים (מתחת ל1000$), מחשב מעולה והוא מהקשיחים בחבורה אבל,mp3lll כתב:לטעמי hp folio 13 טוב יותר מכולם....
כבד ועבה יותר מהנ"ל, לא סקסי
ובינתיים עוד לא ראיתי אותו עם מעבד i דור שלישי (ivy bridge) מה שאומר שמה שיש בשוק כבר מיושן.
אני לא זוכר ששווק עם i7 בכל מקרה...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אם זה לא מעבד ULV אז זה כבר לא ממש "אולטראבוק" ,מה שגם שאולי תדר הבסיס של מעבדי הULV נמוך ,אבל יש להם Turbo Boost שמגיע לתדרים מכובדים למדי ..wallalon כתב:רשימה של אולטרה בוקים מהשורה הראשונה
acer aspire s7 - חדש
אלה הם 13.3
לא מוכרחים mac
זול זה לא יהיה...
- wallalon
-
- חבר ותיק

צודק, הסתכלתי על הדגמים החדשים של המחשבים שציינתי וכולם עם מעבד U.IamEzio כתב:אם זה לא מעבד ULV אז זה כבר לא ממש "אולטראבוק" ,מה שגם שאולי תדר הבסיס של מעבדי הULV נמוך ,אבל יש להם Turbo Boost שמגיע לתדרים מכובדים למדי ..wallalon כתב:רשימה של אולטרה בוקים מהשורה הראשונה
acer aspire s7 - חדש
אלה הם 13.3
לא מוכרחים mac
זול זה לא יהיה......
לא כזה נורא, הוא בתוספות קלות מהאחרים. מתחיל ב1.5 קילו שהאחרים שציינתי הם 1.3 קילו ומטה...mp3lll כתב:כבד? עבה? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דגם?
אתה תמיד יכול לבדוק את אולטרה בוק envy 4 or 6...