בעיות בנגנים עבור nexus 7
לא מוצא נגן מתאים לנקסוס 7:
בקבצי avi הכל בסדר
הבעיה ב MKV.
Vplayer משמיע בלי ווליום.
bsplayer לא מאפשר לקחת קדימה ואחורה.
נגנים אחרים vlc ועוד 2 שאני לא זוכר קורסים. גירסאות בטא.
בעיה נוספת זה שאם פותחים את הקובץ מהגלריה התרגומים לא מופיעים אוטומטית. אם אני פותח מהנגן אז התרגומים בסדר (זה חשוב כי זה לאמא שלי שהיא לא שדה טכנולוגית).
את הנקסוס קניתי עבור אמא שלי בעיקר לסרטים בטיסה. התלהבה מהמסך האיכותי והגודל. 1490 ש"ח ב ksp לגרסת ה 32 גיגה. ללא סלולר
בקבצי avi הכל בסדר
הבעיה ב MKV.
Vplayer משמיע בלי ווליום.
bsplayer לא מאפשר לקחת קדימה ואחורה.
נגנים אחרים vlc ועוד 2 שאני לא זוכר קורסים. גירסאות בטא.
בעיה נוספת זה שאם פותחים את הקובץ מהגלריה התרגומים לא מופיעים אוטומטית. אם אני פותח מהנגן אז התרגומים בסדר (זה חשוב כי זה לאמא שלי שהיא לא שדה טכנולוגית).
את הנקסוס קניתי עבור אמא שלי בעיקר לסרטים בטיסה. התלהבה מהמסך האיכותי והגודל. 1490 ש"ח ב ksp לגרסת ה 32 גיגה. ללא סלולר
אני חושב שבעיית הווליום, או למעשה אין קול בכלל, נגרמת בגלל קידוד אודיו שלא נתמך בנגן.
ב mxplayer יש סרטים ב mkv שאין קול ואם אני מנסה לצפות באותם סרטים ב Dice player הסרט לא נפתח והודעת שגיאה מופיעה שיש בעיה בקובץ.
ב mxplayer יש סרטים ב mkv שאין קול ואם אני מנסה לצפות באותם סרטים ב Dice player הסרט לא נפתח והודעת שגיאה מופיעה שיש בעיה בקובץ.
זה אמור להקפיץ וזה אכן מקפיץ בקבצי avi mp4 וכו'. אבל לא ב mkv זה נראה כאילו יקפיץ אבל אז זה חוזר....kaplaey2 כתב:bsplayer לא מאפשר לקחת קדימה ואחורה....![]()
בטח שכן - הסטה של האצבע מימין לשמאל או ההפך מקפיצה את הסרט קדימה ואחורה....
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
המסך ב 7 Nexus לא רע ככה שכדי להשקיע לפחות בקובץ בHD ..mp3lll כתב:למה לנגן MKV במסך כזה, אני ממש לא מצליח להבין את זה....
ואני דיי בטוח שתהנה יותר לראות תמונה איכותית בHD ולא קובץ SD בUpscale .
בזכות התגובה של mp3lll קצת התפספס המיקוד של השרשור הזה.IamEzio כתב:המסך ב 7 Nexus לא רע ככה שכדי להשקיע לפחות בקובץ בHD ..mp3lll כתב:למה לנגן MKV במסך כזה, אני ממש לא מצליח להבין את זה....
ואני דיי בטוח שתהנה יותר לראות תמונה איכותית בHD ולא קובץ SD בUpscale ....
יש לי קבצי mkv ונקסוס7, ומשום מה הנגנים VPLAYER ו BSPLAYER קצת מגמגמים. ניסיתי עוד כמה שקרסו...
מישהו יכול להמליץ לי על פתרון לגבי הנגנים הללו, או נגנים אחרים.
תודה