בעיות מיון ונגישות לקבצים ב XMBC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי שנים ללא תכנות מדיה נשברתי, ואני מנסה להשתמש ב XMBC. אני מבין שחלק מהעסקה כולל וויתור על שליטה ועל סידור התיקיות המקורי. ועדיין, במיוחד בקבצי מוסיקה, אני לא מצליח להבין את ההיגיון. היא מפצלת לי אלבומים לתתי אלבומים. מחליטה, למשל, להוציא שני שירים מאותו הדיסק ולפתוח תת תיקיה נוספת. (כשבמקביל, אותם שירים ממשיכים להופיע גם בתיקיה הראשית של הדיסק).

עוד בעיה היא שמות שמופיעים בג'יבריש. (בעיקר ישראלים, אבל לא רק).

באשר לסרטים, איך משכנעים את התכנה להפעיל סרטים בפורמט של DVD. כאלה שמאופסנים בתיקיית VIDEO-TS ?

ושאלה אחרונה באמת. האם יש דרך לטעון לתכנה גם נתונים על סרטים/דיסקים שאינם על המחשב. (רוב הספרייה שלי אינה על המחשב, ואם כבר התכנה יודעת לנהל מיידע ולמיין סרטים על פי שחקנים / בימאים, יהיה מאוד נחמד אם המיידע יוכל לכלול את כל הכותרים בבית.

תודה תודה

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #2 

התכנים שאינם על המחשב, היכן הם ?
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

על מדפים בסלון. DVD ובלו ריי בקופסאות שחורות (או כחולות) מפלסטיק.
אם לא הייתי ברור, אחדד. אני לא מתכוון לעשות ריפ לכולם. זה אלפי סרטים. השאלה אם אפשר לצרף כותרים למאגר הנתונים של התכנה גם בצורה ידנית

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

מסתמן שמצאתי פתרון לסרטים שאינם על המחשב. פתחתי תיקיות פיקטיביות עם השמות. מסורבל, אבל עובד.

יתר השאלות עדיין פתוחות לאנשים משכילים ממני

psike
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 546
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #5 

יצירת תיקיות פיקטיביות זאת באמת השיטה.
אתה יכול להשתמש בתוכנה EMBER לניהול והורדת מידע על הסרטים.
יש לה אופציה ליצירת תיקיות כאלה כאשר היא תוריד את כל המידע והתמונות על הסרט ואפילו תיצור סרטון של כמה שניות עם הכיתוב
Please insert disc או כל מה שתרצה לכתוב שם.

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

יבוצע, תודה.

נשארנו עם מה אני עושה עם קבצי מוסיקה, שמתויקים בג'יבריש - כמובן כשבתיקיות המקוריות אין בעיה

על ניגון סרטים מפורמט של VIDEO-TS אני כבר אוותר. נריץ אותם דרך VLC ודומיו.

marangi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

psike שלב ראשון עבר בהצלחה. פתחתי תיקיות פיקטיביות לסדרות, הוא סרק אותן בשמחה, אבל כשניסיתי את אותו תרגיל עם סרטים הוא סירב בתוקף. בינתיים הורדתי את 'אמבר', אבל גם שם נדמה ממבט ראשון ושני שהיא אינה מזהה תיקיות ריקות. יש מצב שאתה מסביר לי בשתי מילים איך מייצרים את אותן תיקיות פיקטיביות שהתוענה תזהה, ואיך מחברים בניהן לבין ה XMBC ? הרעיון לצרף סירטון (למשל עם מיקום הסרט על המדפים) יכול להיות בונוס חביב, אבל לא דיל ברייקר

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”