בעיות מיון ונגישות לקבצים ב XMBC
אחרי שנים ללא תכנות מדיה נשברתי, ואני מנסה להשתמש ב XMBC. אני מבין שחלק מהעסקה כולל וויתור על שליטה ועל סידור התיקיות המקורי. ועדיין, במיוחד בקבצי מוסיקה, אני לא מצליח להבין את ההיגיון. היא מפצלת לי אלבומים לתתי אלבומים. מחליטה, למשל, להוציא שני שירים מאותו הדיסק ולפתוח תת תיקיה נוספת. (כשבמקביל, אותם שירים ממשיכים להופיע גם בתיקיה הראשית של הדיסק).
עוד בעיה היא שמות שמופיעים בג'יבריש. (בעיקר ישראלים, אבל לא רק).
באשר לסרטים, איך משכנעים את התכנה להפעיל סרטים בפורמט של DVD. כאלה שמאופסנים בתיקיית VIDEO-TS ?
ושאלה אחרונה באמת. האם יש דרך לטעון לתכנה גם נתונים על סרטים/דיסקים שאינם על המחשב. (רוב הספרייה שלי אינה על המחשב, ואם כבר התכנה יודעת לנהל מיידע ולמיין סרטים על פי שחקנים / בימאים, יהיה מאוד נחמד אם המיידע יוכל לכלול את כל הכותרים בבית.
תודה תודה
עוד בעיה היא שמות שמופיעים בג'יבריש. (בעיקר ישראלים, אבל לא רק).
באשר לסרטים, איך משכנעים את התכנה להפעיל סרטים בפורמט של DVD. כאלה שמאופסנים בתיקיית VIDEO-TS ?
ושאלה אחרונה באמת. האם יש דרך לטעון לתכנה גם נתונים על סרטים/דיסקים שאינם על המחשב. (רוב הספרייה שלי אינה על המחשב, ואם כבר התכנה יודעת לנהל מיידע ולמיין סרטים על פי שחקנים / בימאים, יהיה מאוד נחמד אם המיידע יוכל לכלול את כל הכותרים בבית.
תודה תודה
יצירת תיקיות פיקטיביות זאת באמת השיטה.
אתה יכול להשתמש בתוכנה EMBER לניהול והורדת מידע על הסרטים.
יש לה אופציה ליצירת תיקיות כאלה כאשר היא תוריד את כל המידע והתמונות על הסרט ואפילו תיצור סרטון של כמה שניות עם הכיתוב
Please insert disc או כל מה שתרצה לכתוב שם.
אתה יכול להשתמש בתוכנה EMBER לניהול והורדת מידע על הסרטים.
יש לה אופציה ליצירת תיקיות כאלה כאשר היא תוריד את כל המידע והתמונות על הסרט ואפילו תיצור סרטון של כמה שניות עם הכיתוב
Please insert disc או כל מה שתרצה לכתוב שם.
psike שלב ראשון עבר בהצלחה. פתחתי תיקיות פיקטיביות לסדרות, הוא סרק אותן בשמחה, אבל כשניסיתי את אותו תרגיל עם סרטים הוא סירב בתוקף. בינתיים הורדתי את 'אמבר', אבל גם שם נדמה ממבט ראשון ושני שהיא אינה מזהה תיקיות ריקות. יש מצב שאתה מסביר לי בשתי מילים איך מייצרים את אותן תיקיות פיקטיביות שהתוענה תזהה, ואיך מחברים בניהן לבין ה XMBC ? הרעיון לצרף סירטון (למשל עם מיקום הסרט על המדפים) יכול להיות בונוס חביב, אבל לא דיל ברייקר