לפני כמה זמן מישהי שאני מכיר סיפרה לי סיפור שקרה לה עם חברת פלאפון, הסיפור פשוט הזוי וההתנהלות של חברת פלאפון בכלל הזויה, לכן רציתי לעזור לה ולהתייעץ לפני הגשת תביעה לחברת פלאפון
מישהי ( נקרא לה Y ) שהיא בסכסוך איתה הלכה לפלאפון לתקן את האייפון 4 שלה ( יכול להיות שהיא מכירה מישהו בפאלפון ) היא אמרה להם שהמכשיר הוא של זאתי שהיא בסכסוך איתה ( X ׂׂׂׂ) והיא באה לתקן בשבילה את המכשיר ( המכשיר שלה הוא בכלל אייפון 4S ) הם הכניסו את המכשיר לתיקון ואת החיוב כמובן רשמו על שם ה-X ושלחו לה את החשבונית של התיקון, שהיא התקשרה לפלאפון אמרו לה ש-Y שהיא קרובת משפחה שלה ( היא לא קרובת משפחה שלה ) באה לתקן בשבילה את המכשיר, היא אמרה להם שהיא מעולם לא ביקשה ממנה לתקן לה את המכשיר, וזה אפילו לא אותו דגם! הם אמרו לה שאם היא רוצה היא יכולה לקבל תגובה מהמחלקה המשפטית שלהם ( WTF ??? ) על סמך מה הם אישרו את החיוב הזה ? לא היה ל-Y שום יפוי כח! הם פשוט מסרבים להקשיב! אשמח לתגובות, ומה אתם חושבים לגבי תביעה משפטית, כמובן שאני מתכוון שלוח את הסיפור לכמה אתרי חדשות כמו YNET, כי יש גבול לטיפשות של חברת פלאפון! אני רק אציין ש-Y היא גם לקוחה של פלאפון שנים, ולכן לא יהיה להם בעיה לחייב אותה במידת הצורך...
הגשת תביעה נגש חברת פלאפון
-
puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
ברגע קבלת מכשיר לתיקון סורקים את הבר קוד שעל המכשיר, לא רק בשביל שיהיה מעקב אלא לוודא שהמכשיר הוא של אותו לקוח...
מכוון שאין להם תמונה של הלקוחה בכרטיס אני מניח שY פשוט ידעה את כל הפרטים של X, אבל מה שאני לא מבין איך מכשיר שבמערכת רשום על Y התקבל תחת שם של X... אם לX ו Y אין קשר במערכות של פלאפון והן לא מופיעות תחת אותה חשבונית אין סיבה שפלאפון בכלל הסכימו לקבל את המכשיר לתיקון...
יכול להיות שזה אינסייד ג'וב ויכול להיות ההפך... בכל אופן מציע להתיעץ עם עו"ד או לשלוח תביעה (תביעות קטנות) על ביצוע חיוב לאל אישור בכתב וחתימה של אותה X (למעשה כפי שאני מבין פעולה מסויימת נעשת ללא ידיעת כלל...)...
הזוי אבל בהחלט אפשרי, נציגי השירות בכל החברות פשוט לא מספיק מיומנים לטפל במצבים מסוימים ולרוב מעדיפים "לסגור" את הפרטים על ידי קוד מנהל או אישר פרטני וכל זה לא תיעוד...
נתקלתי בסיפורים שהבעיות התגלו לאחר הרבה זמן וכבר לא היה ניתן להשיג את אותו הנציג וכמובן לא את הפרטים עקב "טעות מחשב", רק פסק דין של בית המשפט על רשלנות והטיית הלקוח עזר לצדק לצאת לאור.
בפורום ממליצים בחום לפרסם את הסיפור בעמוד פייסבוק של החברה, תתפלא אבל הפלטפורמה הזו עוזרת המון...
שיהיה בהצלחה ושבת שלום
מכוון שאין להם תמונה של הלקוחה בכרטיס אני מניח שY פשוט ידעה את כל הפרטים של X, אבל מה שאני לא מבין איך מכשיר שבמערכת רשום על Y התקבל תחת שם של X... אם לX ו Y אין קשר במערכות של פלאפון והן לא מופיעות תחת אותה חשבונית אין סיבה שפלאפון בכלל הסכימו לקבל את המכשיר לתיקון...
יכול להיות שזה אינסייד ג'וב ויכול להיות ההפך... בכל אופן מציע להתיעץ עם עו"ד או לשלוח תביעה (תביעות קטנות) על ביצוע חיוב לאל אישור בכתב וחתימה של אותה X (למעשה כפי שאני מבין פעולה מסויימת נעשת ללא ידיעת כלל...)...
הזוי אבל בהחלט אפשרי, נציגי השירות בכל החברות פשוט לא מספיק מיומנים לטפל במצבים מסוימים ולרוב מעדיפים "לסגור" את הפרטים על ידי קוד מנהל או אישר פרטני וכל זה לא תיעוד...
נתקלתי בסיפורים שהבעיות התגלו לאחר הרבה זמן וכבר לא היה ניתן להשיג את אותו הנציג וכמובן לא את הפרטים עקב "טעות מחשב", רק פסק דין של בית המשפט על רשלנות והטיית הלקוח עזר לצדק לצאת לאור.
בפורום ממליצים בחום לפרסם את הסיפור בעמוד פייסבוק של החברה, תתפלא אבל הפלטפורמה הזו עוזרת המון...
שיהיה בהצלחה ושבת שלום
-
puma1
-
- חבר ותיק

תודה על התגובה
הם יודעים שזאת לא היא שהגיעה להתקן את המכשיר, אבל הם טוענים שהיא קרובת משפחה שלה ( למרות שאין בניהם שום קשר משפחתי ) והיא באה לתקן בשמה את המכשיר, לא ברור לי על סמך מה הם החליטו את זה ( בגלל זה גם אמרתי שיכול להיות שהיא מכירה מישהו בפלאפון שעשה את כל זה, אין לי מושג ככה שאני לא רוצה להגיד סתם, פשוט נראה לי מקרה הזוי, כולל התגובה שלהם ), חוץ מהתביעה לפלאפון, אני כנראה גם אלך איתה למשטרה להגיש תלונה על אותה בחורה
הם יודעים שזאת לא היא שהגיעה להתקן את המכשיר, אבל הם טוענים שהיא קרובת משפחה שלה ( למרות שאין בניהם שום קשר משפחתי ) והיא באה לתקן בשמה את המכשיר, לא ברור לי על סמך מה הם החליטו את זה ( בגלל זה גם אמרתי שיכול להיות שהיא מכירה מישהו בפלאפון שעשה את כל זה, אין לי מושג ככה שאני לא רוצה להגיד סתם, פשוט נראה לי מקרה הזוי, כולל התגובה שלהם ), חוץ מהתביעה לפלאפון, אני כנראה גם אלך איתה למשטרה להגיש תלונה על אותה בחורה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
המלצה שלי - לכתוב, מכתב לפלאפון עם ההסבר האמור. מכתב מסודר.
זה שלב א'
שלב ב' מכתב רשום
שלב ג' - מכתב עם עו"ד
אופציה אחרת - להתקשר לבחורה שעשתה את זה - ולהודיע לה שאתם עומדים לגשת למשטרה אם היא מסדירה את העניין מול פלאפון.
נקודה חשובה שחשבתי עליה עכשיו - כדאי לכתוב את הסיפור בפייסבוק - שם יש נטייה לזוז יותר מהר
בהצלחה (אם צריך עזרה בניסוח המכתב, שלב ב' - דבר איתי
זה שלב א'
שלב ב' מכתב רשום
שלב ג' - מכתב עם עו"ד
אופציה אחרת - להתקשר לבחורה שעשתה את זה - ולהודיע לה שאתם עומדים לגשת למשטרה אם היא מסדירה את העניין מול פלאפון.
נקודה חשובה שחשבתי עליה עכשיו - כדאי לכתוב את הסיפור בפייסבוק - שם יש נטייה לזוז יותר מהר
בהצלחה (אם צריך עזרה בניסוח המכתב, שלב ב' - דבר איתי
-
puma1
-
- חבר ותיק

בדקתי את הפייסבוק שלהם וראיתי שבכלל אין אופציה לכתוב שם, אבל יש כמה אנשים שרשמו גם כמה סיפורים על השירות הגרוע שלהם בתמונות או בפוסטים שפלאפון העלו ולא ראיתי ום התייחסות מצידם, אבל בכל זאת אני אנסה את זה
לגבי הבחורה, היא בדיוק סיימה חצי שנה של עבודות שירות, ויש מצב שמספר הפעמים שהיא ביקרה במשטרה יותר גבוהה ממונה ההודעות שלך, ככה שלצערי לא נראה לי שזה בכלל יזיז לה
בכל מקרה תודה רבה על התגובה, ועל ההצעה בקשר למכתב ( אני אפנה אליך במידת הצורך ) והעדכן בהמשך מה נסגר עם הסיפור הזה, אני באמת מקווה שמישהו שם יקבל שכל ויבין שזה פשוט הזוי
לגבי הבחורה, היא בדיוק סיימה חצי שנה של עבודות שירות, ויש מצב שמספר הפעמים שהיא ביקרה במשטרה יותר גבוהה ממונה ההודעות שלך, ככה שלצערי לא נראה לי שזה בכלל יזיז לה
בכל מקרה תודה רבה על התגובה, ועל ההצעה בקשר למכתב ( אני אפנה אליך במידת הצורך ) והעדכן בהמשך מה נסגר עם הסיפור הזה, אני באמת מקווה שמישהו שם יקבל שכל ויבין שזה פשוט הזוי
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
אני הייתי שולח מכתב לפאלפון (ומכתב גם את הבחורה השנייה) עם הכותרת התרעה לפני כתב תביעה עם פירוט הסיפור
ושעל החברה להמציא אישורים שהידידה שלך אכן שלחה וקיבלה את המכשיר (דבר שלא קרה) ובנוסף אתה מתכוון להגיש תלונה במשטרה מכיוון שיש פה דבר פלילי (גם השופט ימליץ לך להתלונן).
ושעל החברה להמציא אישורים שהידידה שלך אכן שלחה וקיבלה את המכשיר (דבר שלא קרה) ובנוסף אתה מתכוון להגיש תלונה במשטרה מכיוון שיש פה דבר פלילי (גם השופט ימליץ לך להתלונן).
-
puma1
-
- חבר ותיק

הם לא צריכים להביא לי אישור שהיא הביאה להם את המכשיר לתיקון, כי גם הם אומרים שזאת לא היא הביאה את המכשיר, הם יודעים שלא היא זאת שבאה לתקן את המכשיר, בם טוענים שזאת שעשתה את זה היא קרובת משפחה שלה ובאה לתקן בשמה את המכשיר ( יש להם מכשירים שונים ) ובכל מקרה מה שאני רוצה לראות זה יפוי כח קודם כל שבלי זה אין להם שום זכות לעשות דבר כזה, גם אם היא הייתה קרובת משפחה שלה כמו שהם טוענים ( לא שזה משנה, אבל היא לא )
לגבי תלונה במשטרה, אמרתי לה שתעשה את זה, למרות שעם הנשטרה שלנו אני בספק שיעשו משהו, בדיוק לפני כמה ימים היה סיפור מעניין בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4310657,00.html
בסך הכל היו צריכים לזמן את הנהג מונית לחקירה, אפשר לחשוב מישהו ביקש מהם לעשות חקירה סמויה... למה היה צריך את הפניה של YNET, בשביל מה הם קיימים אם אפילו את זה לא מסוגלים לעשות
לגבי תלונה במשטרה, אמרתי לה שתעשה את זה, למרות שעם הנשטרה שלנו אני בספק שיעשו משהו, בדיוק לפני כמה ימים היה סיפור מעניין בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4310657,00.html
בסך הכל היו צריכים לזמן את הנהג מונית לחקירה, אפשר לחשוב מישהו ביקש מהם לעשות חקירה סמויה... למה היה צריך את הפניה של YNET, בשביל מה הם קיימים אם אפילו את זה לא מסוגלים לעשות